Zvieratá Darčeky Silikónové Mince Kabelku Roztomilý Kreslený Pokémon Pikachu Malé Mini Mince Tašky Zmena Peňaženky Slúchadlá Organizátor Deti Darčeky

Nový produkt

Skladom

€0.95

Pridať do obľúbených

VITAJTE

Kupujúci Upozornenie:

1. Doprava zadarmo, ktoré produkty budú odoslané prostredníctvom www.haix.sk Štandardná Doprava alebo Čína Príspevok Registra Air Mail (obe s registrované sledovacie číslo).

- Prosím, vybrať vhodný spôsob dopravy pri zadávaní objednávky.

(* Čo je ?)

2. Obrázky sú konkrétne produkty. Ale vzhľadom na inom svetle a nastavenie monitora, drobné farebné rozdiely možno existovali. Pochopte prosím, ďakujem vám veľmi pekne.

2. Ak chcete mix objednať, alebo kúpiť veľké množstvo, alebo ak zistíte, expresné poplatok nie je doprava zadarmo , pls, neváhajte nás kontaktovať, a potvrdíme presne vyjadriť poplatky pre vás. A viac zľava sa poskytne!

Zvieratá Darčeky Silikónové Mince Kabelku Roztomilý Kreslený Pokémon Pikachu Malé Mini Mince Tašky Zmena Peňaženky Slúchadlá Organizátor Deti Darčeky

Materiál: EVA Silikónové

Rozmer: 6.5*6.5*3 cm

Balenie: funkcie opp Tašky

Platby

Akceptujeme platobné metódy poskytované www.haix.sk Viazaný, T/T alebo Western union.

Platba musí byť uskutočnená do 5 dní.

Kúpiť Veľkoobchod

Môžete si kúpiť veľké množstvo, aby zľavu; kúpiť veľkoobchod, kontaktujte nás prosím najprv si viac priaznivé ceny, ďakujeme!

Kupujúcemu oznámenie

Naše súčasťou výrobku obsahujú bunky, skladovanie batérie, je potrebné podľa rôznych krajín vybrať rôznych kanálov. Niektoré výrobky môžu vyžadovať samostatnú dodania, budeme vás informovať v predstihu pred zásielky. Napríklad, detských elektrických vozidiel, s autobatérie možno musieť samostatné zásielky. V niektorých krajinách vyberte si produkt, nie je doprava zadarmo, ale označené nákladnej cena je príliš vysoká, môžeme zmeniť poštovné je oveľa lacnejšie, keby ste konzultovali manager prvý. Ak existuje akékoľvek otázky o produktoch, môžete zanechať odkaz na porade, odpovieme vám najneskôr do 12 hodín.

Zásielky

Tovar bude dodávaný bez 3-7 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách , čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Po úspechu v platbu, ak sa rozhodnete, doprava zdarma, aby sme vám ho poslať do Číny príspevok. Pre viacerých produktov môže?t odoslanie do Číny príspevok, budeme ako za rôzne krajiny, výber vhodných jeden.

S hi pping zvyčajne trvá 7 až 21 pracovných dní. Ak ste sa ponáhľali, aby si produkty si môžete vybrať spôsob dopravy, DHL, FEDEX, UPS,... Zvyčajne sa tieto trvať 3-7days.

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky za dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielku. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Vráti

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme . Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak ,je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu , a neposkytneme kupujúci v plnej výške .Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Vďaka vám!

Štítky: mince kabelku roztomilý, silikónové mince kabelku, mini mince taška, Lacné mince kabelku roztomilý, Vysoko Kvalitné silikónové mince kabelku, Čína mini mince taška Dodávateľov.

Položka Dĺžka 6.5cm
Rozmer 6.5*6.5*3 cm
Položka Druh Mince Peňaženky
Štýl Príležitostné
Číslo Modelu 1A
Položka Šírka 6.5cm
Vzor Typ Karikatúra
Položka Hmotnosť 25g
Tvar Námestie
Uzavretie Typ na zips
Hlavný Materiál silica gel
Položka Výška 3cm
Pohlavie Unisex
Názov Značky MIWIND
Materiálové Zloženie EVA
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Zvieratá Darčeky Silikónové Mince Kabelku Roztomilý Kreslený Pokémon Pikachu Malé Mini Mince Tašky Zmena Peňaženky Slúchadlá Organizátor Deti Darčeky

Zvieratá Darčeky Silikónové Mince Kabelku Roztomilý Kreslený Pokémon Pikachu Malé Mini Mince Tašky Zmena Peňaženky Slúchadlá Organizátor Deti Darčeky

Súvisiace produkty

Porovnať