Multi-level geometrie kruhové clavicle reťazca prívesok náhrdelník ženský šarm trend položka dekorácie Malý Darček Strany XL331

Nový produkt

Skladom

€0.91

Pridať do obľúbených

Vitajte v y shop Milý môj priateľ: Prosím stráviť nejaký čas, prosím, neváhajte a pozrite sa na iné položky v mojom obchode: verím, že sa vám bude padať v láske s ním. možno nájdete niečo iného, že vás zaujmú.

Úprimná vďaka za vaše prezeranie a prajeme vám veľa šťastia!

logistické údaje Doprava Politiky 1.Objednávacie Č sledovanie informácie môžete sledovať on-line ) o 15-60 dni doručenia; ak nemožno prijať žiadne sledovanie informácie dúfam, že nemajú miesto poradí. 2. Objednávky>$7, zašleme objednávku prostredníctvom Čína Príspevok Registrované Air Mail, ePacket (pre USA) o 7-45 dni doručenia; 3.Objednávky>$150, zašleme objednávku prostredníctvom UPS, FEDEX, DHL, ARAMEX. (pre časť krajiny) o 3-10 dní dodanie. Vrátenie a Vrátenie *** Ak výrobky nie sú rovnaké ako popis alebo zlomené v tranzite. Keď ste zobraziť obrázky k nám, budeme odoslať alebo na vrátenie peňazí vás. ***Z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní s položkami, budeme akceptovať vráti a výmeny do 7 dní po tom, ako dostanete položky a budete musieť zaplatiť za vrátiť. Ak výmena nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydané s pôvodnou spôsob platby. Spätná väzba . *** Ďakujeme za dať 5 hviezd spätnú väzbu s každým, aby sa vaše cenné zákazníka a neustále naše privilégium. Staráme sa o naše cenné zákazníkov a bude sa snažiť riešiť prípadné neočakávané problémy. *** Ak nie ste uspokojiť s tovarom, prosím, neváhajte nás kontaktovať v čase, a odosielať správy v prvom rade pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo otvoriť akýkoľvek spor o sos. Negatívna spätná väzba nerieši nič, budeme sa vždy snažiť vyriešiť problém a žiť až k vašej spokojnosti.

*** Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Odpovieme do 24 hodín.

** Čína Príspevok Air Mail,je potrebné o 15-25 pracovných dní prísť. ak by ste potrebovali tovar naliehavo, prosím, zvoľte spôsob dopravy, DHL, alebo EMS a zaplatiť navyše doprava(5-9 dni, aby sa dospelo vás ).

Keď vidíme vašej platby za prepravu, zabezpečíme loď pre vás do 2-5 dní na vašej objednávky.

** Dodacia lehota(cez Čína Príspevok)

Informácie o produkte

Pre viac tovaru, prosím, kliknite na Šperky údržba: 1. šperky sú často nahradené šperk, by ste sa mali vyhnúť dlho nosiť, a to najmä v horúcich letných, šperky pokovovanie dlhodobej expozície pot ľahko oslabená, tak to je najlepšie naplánovať položku, ktorú chcete používať ako pravidelná náhrady. 2. pôsobením chemikálií, šperky zraniteľné. aróma kúpeľ, plávanie v chlóru, morskej vody, korózia spôsobené slanej vode, korózii a šperky pokovovanie známok, všetky doplnky by mali byť odstránené skôr, kúpaní alebo plávaní. 3. zrážky náchylný na škrabance, obchod byť opatrní neprekrývajú, šperky spolu, by mali byť uložené v jej pôvodnom obale, alebo v nezávislých malé šperky boxy sú k dispozícii, aby sa zabránilo ryhy a škrabance na povrchu. 4. z času na čas na čistenie šperkov, používať mäkké vlasy, kefa na zametanie čistenie povrchu šperky, takže šperky odstrániť škvrny. 5. na povrchu kovu s vrstvou jasné, lak na nechty, takže sa môžete vyhnúť kontaktu s príslušenstvom a vzduchu, nosiť dlhšie. Vaša spokojnosť, naša snaha!(Pán Guo)

Štítky: Reťaz Prívesok, Náhrdelník S Príveskom, prívesok reťazca, Lacné reťazca prívesok, Vysoká Kvalita náhrdelník s príveskom, Čína prívesok reťazca Dodávateľov.

Náhrdelník Typ Prívesok Náhrdelníky
Kompatibilita Iné
Číslo Modelu XL331
Materiál kov
Funkcia Iné
Reťazec Typu Odkaz Reťazca
Tvar\vzor Kolo
Jemné alebo Módne móda
Štýl Trendy
Položka Druh Náhrdelníky
Pohlavie Ženy
Prívesok Veľkosť wu
Kovy Typ Zliatiny Zinku
Veľkosť Balenia 6cm x 6cm x 6cm (2.36in x 2.36in x 2.36in)
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Multi-level geometrie kruhové clavicle reťazca prívesok náhrdelník ženský šarm trend položka dekorácie Malý Darček Strany XL331

Multi-level geometrie kruhové clavicle reťazca prívesok náhrdelník ženský šarm trend položka dekorácie Malý Darček Strany XL331

Súvisiace produkty

Porovnať