Malá plastová rukoväť škrabka, škrabka čepeľ, BS1010 kolo rukoväť, odihlovanie nôž, odihlovanie bajonet, EO2000

Nový produkt

Skladom

€5.49

Pridať do obľúbených

Číslo materiálu: EO2000

Na E02000 rukoväť sa vzťahuje na všetky S fréza hlavy (3,2 mm)

Najlepšie hodí pre pracovisko: PVC plastov, železa.

Rukoväť prichádza s BS1010 čepeľ

Žiletku orezávanie nôž nôž odihlovanie

EO2000 samostatnom balíku

Malá plastová rukoväť svetla manuálne pohodlné ovládanie je pohodlné a flexibilné.

Má nasledovné vlastnosti:

1, obrábaný povrch kvalita je vysoká, v porovnaní s použitím brúsne koliesko alebo iné odihlovanie nástroje, rezné nástroje s ostrými špici rezanie, tak, že obrábania povrchu jemnosť je vysoká.

2, jednoduché použitie a úspora nákladov: nástroj má výhody malým objemom, prenosnosť, prostredníctvom jednoduchého tlačidla môžete vymeniť stierače, a bez elektrickej energie a stlačeného vzduchu, úspora energie, úspora nákladov.

3, bohatý výber, všestrannosť pre spracovanie rôznych prírody, dizajn, rôzne nástroje, ich použiť v rôznych prípadoch, ovláda jednoduché tlačidlo, môžete nahradiť rôznymi čepeľ, zdieľanie rukoväť, môže znížiť nástroj náklady a zásoby z vašej spoločnosti.

4, prevádzka účinnosť je vysoká: cez jednoduchá obsluha, obrobok môžu byť spracované pre splnenie požiadaviek prevádzkovateľa pre jednoduchý tréning, môžete pripojiť prácu

5, širokú škálu spracovania, použiteľnosť: podľa spracovania rôznych materiálov, použitie rôznych materiálov blade, Machinable nehrdzavejúcej ocele, hliníkovej zliatiny, železo, meď, sklo, guma, plast a tak na širokú škálu materiálov

6 pre rôzne odvetvia: casting, obrábanie, plesní, výroba, náhradné diely, spracovanie. (všeobecne) edger (tzv odihlovanie zariadenia) vysoká účinnosť široké použitie, jednoduché použitie, každý z orezávanie nástroj cutter head a cutter head je zhodné s upevňovaciu tyč alebo rukoväť; oprava diery, zaoblené hrany, krok mimo, vo vnútri a mimo Xuan koncom hriadeľa. Vnútorný a vonkajší závit obrábania ťažké zvládnuť diely atď.

Štítky: škrabka čepeľ, čepeľ čepeľ, čepeľ škrabka, Lacné škrabka čepeľ, Vysoko Kvalitné čepeľ čepeľ, Čína čepeľ škrabka Dodávateľov.

Druh Nástroj Ruka Časti
Materiál Legovanej Ocele
Typ Jednotky veľa (8 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.08kg (0.18lb.)
Veľkosť Balenia 22cm x 15cm x 10cm (8.66in x 5.91in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Malá plastová rukoväť škrabka, škrabka čepeľ, BS1010 kolo rukoväť, odihlovanie nôž, odihlovanie bajonet, EO2000

Malá plastová rukoväť škrabka, škrabka čepeľ, BS1010 kolo rukoväť, odihlovanie nôž, odihlovanie bajonet, EO2000

Súvisiace produkty

Porovnať