Nový Príchod SKMEI Mužov Business Hodinky Muž Roman Klasickým Quartz Hodinky z Nerezovej Ocele Sledovať Relogio Masculino 9121

Nový produkt

Skladom

€18.87

Pridať do obľúbených

ZNAČKA: SKMEI 9121 ŠTÝL: Klasické, Luxusné, Obchodné, Bežné FARBY: Strieborná, Modrá, Čierna Špecifikácie: Dial Priemer:40 mm Kapela Dĺžka:230mm Prípade, Hrúbka:12 mm Šírka Pásma:20 mm Funkcie: -Týždeň -Kvalita Quartz -Vysoká Tvrdosť Skla -30 M, vodeodolný -Jedinečný tabuľka pracky -Kvalita 304 Nehrdzavejúca Oceľ remienok -Zliatiny Zinku Pokovovanie Obsah balenia: 1 x Watch (Žiadna Kolónka)

Poštovné A Doručenie: 1.Tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby. 2.Používame www.haix.sk Štandardná Doprava , bude to trvať asi 15-60 Dni, aby sa dospelo.(Brazília a Turecko bude trvať asi 15-90 Dni, aby sa dospelo). 3.Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie. Tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas. Ak nechcete prijímať položky do 60 dní, prosím, kontaktujte nás, a potom budeme vám pomôžu sledovať!

4.S cieľom zabezpečiť dostanete tovar bez dane pri dovoze, budeme deklarovať ako nižšiu hodnotu. Táto nižšia cena nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhovú hodnotu tovarov a môžu sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov. Všetky dovozné clá alebo poplatky budú kupujúceho zodpovednosti. PS: Raz tovaru sa poslal von , to bude pre nás nemožné pomôže zmeniť adresu alebo akékoľvek iné informácie o vašej objednávke, takže prosím, uistite sa, že vaša objednávka je informácie, ak to platbe! Kupujúci Čítanie: Všetky fotografie produktov pomocou skutočné fotografie, rôzne druhy zariadení, počas prehliadania bude mať mimo farbu, dúfam, že sa vám môže porozumieť. Spätná väzba & Kontaktujte nás: 1.Ak tovar má akýkoľvek problém a nie ste spokojní s ňou, prosím, kontaktujte nás, budeme sa snažiť vyriešiť váš problém. Dať uspokojivú odpoveď. Prosím, dajte nám neutrálne alebo negatívne spätné väzby. 2.Vaša odozva je naozaj pre nás dôležité. Venujte prosím niekoľko sekúnd zanechať veľkú odozvu a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb, ďakujem!

3. Veľké objednávky zľava: Ak potrebujete umiestniť veľké, aby čo je viac ako max množstve, prosím, kontaktujte nás získať špeciálnu zľavu, a podporujeme veľkoobchod. PS: My snažiť reagovať tak rýchlo, ako je to možné. ale prosím, aby oneskorenie odozvy pre non-pracovný čas. Budeme radi odpovieme na akékoľvek otázky. Máte nejaké otázky neváhajte ma kontaktovať.

Štítky: sledujte tv windows mobile, hodinky, Ocele, Lacné hodinky tv windows mobile, vysoko kvalitné hodinky, Čína ocele Dodávateľov.

Prípade Hrúbka 12 mm
Dial Materiál Okna Zadajte Sklo
Položka Druh Quartz Náramkové Hodinky
Kapela Druh Materiálu Z Nehrdzavejúcej Ocele
Prípade Tvar Kolo
Spona Typ Skladacia Spona s bezpečnostnou
Boxy & Prípadoch Materiál Žiadny balík
Pohlavie Muži
Dial Priemer 40 mm
Šírka Pásma 22 mm
Číslo Modelu Deväť tisíc sto dvadsať jeden
Štýl Firmu
Funkcia Vode Odolný,Kompletný Kalendár
Názov Značky SKMEI
Pohyb Quartz
Prípad Materiál Zliatiny
Odolnosť Proti Vode Hĺbka 3Bar
Kapela Dĺžka 23 cm
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Veľkosť Balenia 11cm x 9cm x 8cm (4.33in x 3.54in x 3.15in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nový Príchod SKMEI Mužov Business Hodinky Muž Roman Klasickým Quartz Hodinky z Nerezovej Ocele Sledovať Relogio Masculino 9121

Nový Príchod SKMEI Mužov Business Hodinky Muž Roman Klasickým Quartz Hodinky z Nerezovej Ocele Sledovať Relogio Masculino 9121

Súvisiace produkty

Porovnať