5 Ks/Set Plastových Kliešte Nástroj Pre Prvú Pomoc-Kit,Núdzové Kit Deti KUTILOV, Remeselníkov, Opravu, Údržbu A Klieštiky na Kŕmenie

Nový produkt

Skladom

€1.48

Pridať do obľúbených

wy-plugin-štart

Horúce Tovaru

Cenou 0,99 usd

Cenou 0,99 usd

Cenou 0,99 usd

$1.68

$4.34

$3.98

$1.19

$4.9

wy-plugin-end

5 Ks Malé Plastové Kliešte Nástroj Pre Prvú Pomoc-Kit,Núdzové Kit,Deti KUTILOV, Remeselníkov,Opravu, Údržbu A Klieštiky na Kŕmenie vyberáme vysoko kvalitných surovín, aby pinzety.Takže sú pevné a odolné voči opotrebovaniu.Povrch je hladký a nemal znížiť pokožky.Multi nástroj môže byť použitý ako nástroj na opravu,prvá pomoc kit dodávky,remeselné nástroje a klieštiky na kŕmenie nástroj. 1. Vyrobený pomocou vysokokvalitných materiálov. 2. Hladké a bezpečné. 3. Jednoduché, ale klasický dizajn.

5 X Plastové Pinzety Doprava

1, Budeme posielať položky do 3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

2, nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách a od ďalších faktorov.

3.Používame www.haix.sk adresu ako adresu doručenia, prosím, potvrďte na adrese pred platíte. Platby

1, akceptujeme www.haix.sk Escrow platby, vrátane Kreditnú kartu Visa, MasterCard Kreditnej Karty, Western Union a iné možnosti platby. Môžete si vybrať, aby vyhovovali vašej platby. .

2, Platba musí byť doručené do 3 dní po objednávku. Služby

30 Dní Peniaze Späť Záruka:

1, Ak nie ste spokojní so položky zakúpené z nás, prosím, informujte nás(e-mailom, eBay správy) do 30 dní od prevzatia tovaru. Budeme vás vrátiť sa a vrátenie položky. Vezmite prosím na vedomie, že postages/custom poplatky (ak sú nejaké) strávili v takom poradí sú na náklady odberateľa.

2, Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v originálnom balení so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene a MUSÍTE nám prepravné číslo zásielky a dôvod pre návrat.

3, Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je(sú) poškodený počas prepravy.

4, nebudeme môcť akceptovať vrátiť bez informovania nám v predstihu .

5, Colné poplatky, manipulačný poplatok, poštovné a poistenie sa nevracia.

Dodávateľ Záruka:

Ponúkame na jeden rok záruka výroba je obmedzená záruka za chybné položky(s výnimkou položiek poškodené pred zneužitím, zneužívaním, zanedbávaním alebo úrazu, po prijatí) spätnú Väzbu

1, Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2, Sme láskavo požiadať, aby ste prosím nenechávajte negatívnej spätnej väzby, alebo otvoriť všetky veci skôr, kontaktujte nás, ak ste nedostali balík na určitý čas alebo nie ste spokojní s našimi položky po prijať. Budeme sa snažiť poskytnúť najlepšie riešenie .

3, očakávame vysokú úroveň dokonalosti a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka.

Štítky: tiesňové nastaviť, pomoc kit, Prvá pomoc kit, Lacné havarijné nastaviť, Vysoká Kvalita pomoc kit, Čína prvá pomoc kit Dodávateľov.

Názov Značky DearGo
Veľkosť 12cm*1.5cm
Vážiť 1.8 G
farba modrá
Číslo Modelu Plastové Kliešte Nástroj Pre Prvú Pomoc-Kit,Núdzové Kit Deti
Množstvo 5 ks
Aplikácia Ošetrovanie a Prvá pomoc kit&Remeselné&Klieštiky na kŕmenie
Typ Jednotky veľa (5 ks/lot)
Veľkosť Balenia 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

5 Ks/Set Plastových Kliešte Nástroj Pre Prvú Pomoc-Kit,Núdzové Kit Deti KUTILOV, Remeselníkov, Opravu, Údržbu A Klieštiky na Kŕmenie

5 Ks/Set Plastových Kliešte Nástroj Pre Prvú Pomoc-Kit,Núdzové Kit Deti KUTILOV, Remeselníkov, Opravu, Údržbu A Klieštiky na Kŕmenie

Súvisiace produkty

Porovnať