10pc farebné Hranolové crystal rez krištáľový luster časti, prism kvapky prívesky krištáľový luster častí Farba voliteľná

Nový produkt

Skladom

€8.51

Pridať do obľúbených

10pcs farebné Hranolové crystal rez krištáľový luster časti, prism kvapky prívesky krištáľový luster časti Farieb voliteľné Crystal Veľkosť : 76*13mm Tvar :Prism typ Farby :ružová,žltá,ametyst,modrá,zelená,jasná. U môže vybrať akúkoľvek farbu u podobne. Materiál: Sklo, Výška:10pc/veľa Miesta Pôvodu : čína použitie : Crystal dekorácie kvality :3A

Viazaný, Kreditné karty, Únie západnej . Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.

S cieľom chrániť vaše záujmy,platba bude dočasne v držbe www.haix.sk,a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým. Takže je to veľmi bezpečný pre kupujúcich.

Máme loď na celom svete,ale my len loď do vašej potvrdil adresu. Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna, pred nákupom.

Máme loď z vašich zásielok do 3 pracovných dní po tom, čo sme si svoje platby.

Snažíme Sa:

Naša Práca nie je úplná, kým si nie ste úplne OHROMIL. Snažíme sa o dokonalé 5 star rating a pozitívnu spätnú väzbu. Mali by ste sa cítiť inak, kontaktujte nás, prosím, tak, že môžeme s vami spolupracovať, aby vyhovoval vašim najlepšie nákupné skúsenosti a rieši všetky problémy, ktoré sa môžu vyskytnúť.

Prosím, nenechávajte neutrálne alebo negatívne spätné väzby bez kontaktovať nás prvý. Hoci sa to nedeje, že často, budeme sa tešiť na problémy, ktoré môžu vzniknúť a fungovať von pred týmto konečný výsledok.

Ďakujeme, že ste a tešíme sa na to, aby ste báječný Módy!

Ak položka poškodený pri príchode, prosím, fotografovanie a kontaktujte nás(pošlite nám správu na www.haix.sk) do 48 hodín. Postaráme sa o to. Vrátený tovar má byť v jej pôvodnom stave. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie náklady na dopravu(ak položka poškodený pri príchode). Po obdržaní vrátiť urobíme výmenu závisí od našej dostupné sklade, ak nie je k dispozícii, a vrátenie bude vydaná.

Štítky: luster časti, Krištáľový Luster Časti, krištáľový luster časti, Lacné luster časti, Vysoká Kvalita krištáľový luster časti, Čína luster crystal diely Dodávateľom.

farba ružová,žltá,ametyst,modrá,zelená,jasná,zmiešané farby
Priemer 16 MM
Názov položky crystal prism drop,crystal icicles
Číslo Modelu O-3
výška 76 mm
Položka Druh Krištáľový Luster
šírka 13mm
Názov Značky oshine
dĺžka 76mm
Veľkosť 76*13mm
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10pc farebné Hranolové crystal rez krištáľový luster časti, prism kvapky prívesky krištáľový luster častí Farba voliteľná

10pc farebné Hranolové crystal rez krištáľový luster časti, prism kvapky prívesky krištáľový luster častí Farba voliteľná

Súvisiace produkty

Porovnať