Queenwish 4 mm Karbid Volfrámu Fialová Uhlíkových Vlákien Vložkou pre ženy, Svadobné Kapely Pár Krúžky Comfort Fit

Nový produkt

Skladom

€10.08

Pridať do obľúbených

VITAJTE NA QUEENWISH ON-LINE OBCHOD

Queenwish karbid volfrámu prstene, Dámske & mens volfrámu krúžky sú dostatočne odolné pre bežné nosenie, ale geniálny dosť byť vyobrazenie životnosť záväzok. Od pevných štýl karbid volfrámu krúžky, na krúžky s drahých kovov inlay, 6mm alebo 8mm zodpovedajúce svadobné kapela, mens & womens, nájdete volfrámu krúžok alebo karbid volfrámu svadobný prsteň v tejto časti, ktorá dokonale reprezentuje na svadby, zasnúbenie, alebo ležérny štýl.

Ponúka ohromujúci zbierky nadčasový volfrámu prstene pre mužov a ženy. Od klasiky krúžok štýly na špici a moderné prevedenie, je volfrám krúžok, aby vyhovovali každému vkusu.

Queenwish 4 mm Karbid Volfrámu Fialová Uhlíkových Vlákien Vložkou pre ženy, Svadobné Kapely Pár Krúžky Comfort Fit

Toto 4 mm Karbid Volfrámu Prsteň je Nový nášho zoznamu a je naozaj stále veľa pozornosti.

K dispozícii s Fialové, Ružové alebo Modré z Uhlíkových Vlákien Intarzia, bude To skvelý doplnok do vašej zbierky.

Guľka Bod

1.Karbid Volfrámu Klasické Svadobné Kapely Pár Krúžok

2.Proti Poškriabaniu, Zrkadlový Povrch

3.Mužov alebo Ženy Krúžok

Upozornenie:

Ak váš krúžok je pravda, volfrám alebo karbid volfrámu krúžok na čistenie a starostlivosť je veľmi jednoduché, pretože to bude držať svoj žiarivý lesk navždy. avšak to môže hromadiť odtlačky prstov a možno aj škvrny. Si na mäkkú tkaninu alebo šperky poľský handričkou, ktorá sa bude starať o nepríjemné výtlačkov a škvrny.

Prsteň môže byť jemne čistiť pod tečúcou teplou vodou. Použite čisté bavlnené látky na suché mimo krúžok opatrne, a môžete sa vrátiť ho na čestnom mieste na prst výberu.

Ďalšie Tipy

Vyhýbajte sa používaniu chemikálií na čistenie vašej karbid volfrámu krúžok a tiež vyhnúť iné tradičné čistenie šperkov metódy, ako je ultrazvukové čistenie, ako to tiež môže poškodiť krúžok.

mali by ste pracovať v prostredí, kde sa váš krúžok môže byť vystavená škodlivé chemikálie, ako sú tie uvedené, potom je to dobrý nápad, vyberte ho v každej situácii, kontakt je možný.

Ak váš karbid volfrámu krúžok je vystavené potenciálne škodlivé chemické, svoj prsteň by sa mali očistiť čo najskôr. To je určite najlepšie, aby sa zabránilo problémom a stačí ho zložiť, ak môžete.

Okrem toho, ak ste odstránili svoj prsteň z akéhokoľvek dôvodu inde, uistite sa, že je stále ďaleko od iných šperky, ktoré by boli vyčistené s chemickými faktormi, ako tieto zostane na šperky na nejaký čas, a môžu byť škodlivý dosah na svoj vlastný prsteň.

vyhnite sa nosiť 2ks volfrámu krúžok spolu ako môžu scrath každý pre rovnaký materiál,aj vyhnúť sa nosiť s inými typmi módne šperky, ktoré je môže byť poškodený.

Volfrám nemá nuly, ale raz za čas to bude vyzerať, ako by to mohlo byť poškriabaný. čo sa asi stalo, je, že prsteň má náhodou trela proti niečo iné s kov a časť materiálu má pripojený samostatne na volfrámu vo vašom krúžok. toto je jednoduchý a bezbolestný vec opraviť sa z akýchkoľvek problémov. ocitnete mäkká zubná kefka a použite malé množstvo mierne tekuté mydlo. Jemne štetcom odstrániť zahraničných kovov z vášho nádherné volfrámu krúžok. uistite sa, že opláchnite mydlom off, osušte mäkkou handričkou a váš krúžok je rovnako dobré ako nové.

Čo robiť, ak volfrámu krúžok je prilepené na prste?

Teraz, čo ak to krásny kus volfrámu artistry lepí na prst?

Jednoduché používanie ľadovej znížiť veľkosť prsta. Väčšinu času jednoducho namáčanie ruke asi minútu bude stačiť a prsteň sa posuňte off. alebo môžete skúsiť mazivo akéhosi. tekuté mydlo alebo vazelína prácu pomerne dobre.

Naneste väčšie množstvo na koleno oblasti, ako držať volfrámu krúžok suchou handričkou a jednoduchosť ho s a späť hojdacia pohybu. Čistenie krúžok a všetko je v grand.

Ďakujeme, že ste pre zobrazovanie záujem o naše produkty. S cieľom ponúknuť lepšie služby a udržať si najnovší propagáciu a produkty, Prosím prihlásiť do nášho obchodu.

Platby

1. Naše ceny nezahŕňajú žiadne clo alebo dane.

2. Môžeme prijať t/t a western union, najlepší spôsob je priamy on-line platby. môžete si vybrať sami.Ak chcete, aby ostatné platobné podmienky prosím, dajte nám vedieť predtým, keď ste objednávku.

3. Uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby,adresa, psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie.

4. Všetky platby sa očakáva, že do 7 dní po ukončení aukcie je zatvorené. všetky non-zaplatiť uchádzači budú hlásené na ebay a získať neplatené varovanie z www.haix.sk.

Dodacia lehota

1. Máme loď na celom svete.

2. Budeme loď vašej objednávky do 1-3 pracovných dní po platby vymazané.

3. Ak položka dodané dhl/fedex/ups express, dostanete k väčšine krajín do 2 až 10 dní.

4. Ak položka dodané leteckou poštou, dostanete k väčšine krajín do 20 až 35 dní(okrem brazílie).

5. Ak položka odoslaný predávajúcim je spôsob dopravy(čína epacket), dosiahnuť väčšina krajín, v 5 až 20 dní.

6. Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže trvať až 30 dní.

7. Ak nechcete prijímať položky po 35 dní, prosím, kontaktujte nás, budeme skúmať a riešiť dodanie problém.

Návrat politiky

1. Všetky naše výrobky boli označené a balené v dobrom stave. ak položka je poškodená, informujte nás prosím do 14 dní po prijatí položky, sme nahradí nový alebo vrátenie peňazí v prípade, výdaj zo skladu (poštovné, poistenie a manipulácia poplatky nie sú vratná).

Štítky: Karbid Volfrámu, snubné prstene pre ženy, snubné prstene pre páry, Lacné karbid volfrámu, Vysoko Kvalitné svadobné pásma pre ženy, Čína snubné prstene pre páry Dodávateľov.

Číslo Modelu QWTURA-4203
Jemné alebo Módne móda
Štýl Romantické
Položka Druh Krúžky
Tvar\vzor Milenci
Materiál kov
Krúžky Typ Snubné Prstene
Veľkosť Prsteňa 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 6.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5, 10
Príležitosti Zapojenie sľub Výročie Svadobné kapela krúžok
pánske prstene volfrám svadobné kapely
Zásnubné Prstene karbid volfrámu krúžky 4 mm
svadobný prsteň súpravy pánske svadobné kapely volfrámu
Nastavenie Typu Kanál Nastavenie
Kovy Typ Karbid Volfrámu
zodpovedajúce svadba pásma človek, žena, snubné prstene pár krúžky
sľub krúžky volfrám prstene pre mužov
snubné prstene pre mužov zodpovedajúce volfrámu svadobné kapely
pár krúžky pre milovníkov dámske volfrámu krúžky
Názov Značky Queenwish
Pohlavie Ženy
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Veľkosť Balenia 6cm x 6cm x 5cm (2.36in x 2.36in x 1.97in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Queenwish 4 mm Karbid Volfrámu Fialová Uhlíkových Vlákien Vložkou pre ženy, Svadobné Kapely Pár Krúžky Comfort Fit

Queenwish 4 mm Karbid Volfrámu Fialová Uhlíkových Vlákien Vložkou pre ženy, Svadobné Kapely Pár Krúžky Comfort Fit

Súvisiace produkty

Porovnať