FUWAYDA 4.3" 4.3 palcový TFT LCD monitor auto, DVD prehrávače, LCD monitor Color Auto Spätné Monitor pre Auto Zadnej strane fotoaparátu

Nový produkt

Skladom

€16.48

Pridať do obľúbených

Odporúčané Produkty

Toto je náš obchod odkaz: ( )

Funkcie: 1:4.3" Podsvietenie LED Farebný TFT LCD monitor. 2:High-rozlíšenie obrazu. 3:Full farebné LED podsvietenia displeja. 4:2 video vstup: Biela video kábel pripája na auto spätné kamery, žltá jeden othervideo zariadenia. 5:Parkovisko spätné priorita: monitor sa spustí automaticky, a synchrónne zobrazenie videa z spätné kamery, keď ste podklad vaše auto; monitor bude blízko sám po podložke. 6:Scény zníži na spätné fotoaparát automaticky, keď ste podklad auta a zmena späť na pôvodné scény po tom. 7:Podporuje Auto DVD, VCD, fotoaparát, STB, satelitný prijímač, a ďalšie video zariadenia. Obrazovka otočná. Jednoduchá inštalácia. 8:Nízka spotreba energie. 8:Nie Audio vstup alebo výstup.

Monitor Špecifikácia:

Bývanie materiál:ABS plast

- Veľkosť displeja: 4.3 palce

- Pixel: 480(W) X RGB X 272(H)

-Kontrast: 350:1

- Pomer strán: 16:9

- Napájanie: DC 12V

- Monitor zložené veľkosť: 5.2 * 4.5 * 0.98 palcov

2 Video Vstup

AV Signál, automatické rozpoznanie power on/off

Automatické prepínanie pri cúvaní

Package Zahrnuté:

1x 4.3" LCD Auto Monitor, 1x Monitor Napájací Kábel 1x 5m RCA Kábel 1x obojstrannú Lepiacu Pásku

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim každý zákazník najlepšie, čo sme mohli.

Vrátime vám položiek vrátená do 7 dní od ich doručenia, z akéhokoľvek dôvodu. Vrátenie peňazí sa bude venovať, ak položky sú vrátené v pôvodnom stave.

Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný.

Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie.

Na prijímanie položiek, vrátime vám okamžite.

Záruka A Údržba:

Ponúkame 1 mesiac výmena a 12 mesiacov údržba záruky. Položky môžu byť vymenené v priebehu prvého mesiaca alebo udržiavané pre prvý rok.

***** Kupujúci je zodpovedný len za návrat poštovné poplatky za záruka položky.(Vo väčšine prípadov, kupujúci bude mať vrátiť problém komponenty skôr ako celý balík.).

Pred vrátením položiek, prosím, uistite sa, že ste si naše (predávajúci?s) spiatočnú adresu a napísať ?darček? na dodanie detail listu. Prosím, použite pravidelné poštové služby a pošlite nám sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Prosím, zanechajte nám dobrú spätnú väzbu, ak tovar prijatý v dobrom stave;

Pre Kupujúcich, že nie je uspokojivá s vaše nákupné Skúsenosti, môžete vždy kontaktovať nás najprv pred odchodom výsledok spätnej väzby;každý problém by mohol byť pracoval cez dobrá komunikácia medzi oboma stranami.

sa usilujeme zlepšiť sami seba z hľadiska služieb, kvalitu, získavanie, atď. Bolo by veľmi ocenili, ak by ste mohli, zanechajte nám dobrú spätnú väzbu na 5 hviezd, ktoré bude veľkým povzbudením pre nás.

Štítky: 4.3 lcd tft, auto spätné kamery monitor, monitor lcd 4.3, Lacné 4.3 lcd tft, Vysoko Kvalitné auto spätné kamery monitor, Čína monitor lcd 4.3 Dodávateľov.

Názov Značky FUWAYDA
Farba Meno Čierna
Hmotnosť Balenia 0.55kg (1.21lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 8cm (5.91in x 5.91in x 3.15in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

FUWAYDA 4.3

FUWAYDA 4.3" 4.3 palcový TFT LCD monitor auto, DVD prehrávače, LCD monitor Color Auto Spätné Monitor pre Auto Zadnej strane fotoaparátu

Súvisiace produkty

Porovnať