Ušľachtilý Kosti Číne Čaj, Poháre, Keramické Popoludní Kávu, Poháre A Sacuers Nastaviť Porcelánový Hrnček Kaviareň Strany Drinkware Darček 200 ml

Nový produkt

Skladom

€11.84

Pridať do obľúbených

Kosti Číne Čaj Pohár a Tanier, Lyžica Set 200 ml Porcelán Šálku Čaju Zásobník

Zavedenie nového výrobku

Položky: Káva, čaj, pohár (1set = 1cup + 1spoon + 1saucer) Kapacita: 200 ml (cca)

Materiál: Vysoko kvalitnej kosti čína Veľkosť: Pohár:13*6TYP Tanier:15*2.2 CM

Remeslo: Na hladený Package: Zahustiť pena balík

Umožňuje používať:mikrovlnná rúra,rúra,sterilizátor,umývačka riadu dodacia lehota: Do 3 dní

Výhodou kosti čína

Ľahko sa čistí. Netoxický a ekologický. Mäkké, jasný, transparentný a nikdy nevyblednú. Pekný vzhľad, elegantný, jemný a módne. Nádherné remeslo: 2. krát-spálené, presné a dopln

O Kosti Čína Materiál

Kosti Čína je hybridný pevný-vložiť porcelánu obsahujúce kosti, popol.

Kosti čína je veľmi ťažké, intenzívne biele a umožní ľahké prejsť cez to.

Sila je poskytovaná fusion tela zložiek počas streľby. Túto jedinečnú keramiku, telo je vyrobené z nasledujúcich možností: 50% zvieracie kosti, 25% čína hliny, 25% čína kameňa. Prvý alebo sušienky streľby 1200 C - 1300 C. Druhý alebo glost streľby 1050 C - 1100 C.

Kalcinovaného kosti, popol sa používa pri výrobe kosti, čína a robí až o 50% hmotnosti konečného telo recept. Je vyrobené zo zvieracích kostí, ktoré je najskôr spracovať, aby sa odstránili všetky dodržiavanie mäsa, ktoré sa vo všeobecnosti predávajú ako krmivo. Kosti je potom upravovaná s cieľom odbúrania lepidlo, ktoré je spracované a aktualizované pre použitie v bežných aplikáciách, kde lepidlo sa používa, a aj pre dimenzovanie drahé papier. Surové kosti, ktorá je vľavo po mäsa a lepidlo boli extrahované je potom zohrieva asi 1000 C, pri ktorej teplota zvyšných organický materiál je spálené a štruktúru kostí, sa zmení na formu vhodnú na výrobu kosti číne. Vysoká teplota použiť aj sterilizuje kosti. Pred použitím kosti je jemne mletá s vodou pred zaradením do kostí čína tele, a to je kalcinovaného kosti, ktorá dáva tradičný anglický kosti číne jeho priesvitnosť a belosť.

Vezmite prosím na vedomie:

Pretože nové pravidlo Ruska post office, keď vykonať objednávku, Rusko zákazníci majú napísať celé meno a sunname, meno a stredné meno), alebo balíky budú zaslané späť. Č. priezvisko, meno, budeme odmietnuť zaslať tovar von! Vďaka!

Doprava:

Vaša objednávka bude spracovaná do 3 pracovných dní po zaplatení. A my sme sa nahrať sledovacie číslo pre vás.

Čína príspevok air mail, Eub, EMS, DHL, Fedex IE sú k dispozícii.

Nie sme zodpovední za akékoľvek oneskorenie zákaziek po dodávaný. Ale budeme sledovať najnovšie informácie týkajúce sa vašej objednávky a pomôže celú cestu.

Ak ste ešte\\ \ 't dostal svoj pozemok, ale dodacia lehota je blíži, opýtajte sa nás na predĺženie dodacej lehoty, vďaka.

Platby:

Alipay, Západ Únie, TT, Qiwi... Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované.

Náhrad a zásady pre vrátenie tovaru:

1. Zaručujeme všetok tovar, ktorý predávame. Poskytneme vám vrátenie peňazí alebo odoslať tovar pre vás, ak sme poslali ste nesprávny tovar, alebo to bolo stratené alebo poškodené počas prepravy.

2. Každý návrat by mala byť založená na dôkazoch (foto).

Spätná väzba:

Ako vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, venujte prosím niekoľko minút opustiť pozitívnu spätnú väzbu (5 hviezdičiek) ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. Tiež budeme robiť to isté na čo najskôr, vďaka!

Ak máte akékoľvek nespokojnosť, prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť váš problém pred odchodom nás negatívna spätná väzba.

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky, a našim cieľom je poskytnúť vám najlepší!

Štítky: Šálku Kávy, porcelánový hrnček, hrnček kaviareň, Lacné šálku kávy, Vysoko Kvalitného porcelánu hrnček, Čína hrnček kaviareň Dodávateľov.

Druh Kávové Hrnčeky
Štýl Európsky/Britskej/Royal/Luxury/western/classic
Kapacita 200 ml
Číslo Modelu AA085
Položka Šálku Kávy
Certifikácia EHS,ES / EÚ,SGS,CIQ,LFGB,FDA
Čistá Hmotnosť 0.285 kg
Špecifikácia 1
Tvar Lyžica Zahrnuté
Funkcia Skladom,Nie Je Obrátený,Eco-Friendly
Miesto výroby Chaozhou, Čína
Materiál Keramické
Drinkware Typ Hrnčeky
Keramické Typ Kosti Čína
Package Zahustiť pena balík
Príslušenstvo Všetky
Remeslo Na hladený
Hmotnosť Balenia 0.6kg (1.32lb.)
Veľkosť Balenia 21cm x 19cm x 22cm (8.27in x 7.48in x 8.66in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Ušľachtilý Kosti Číne Čaj, Poháre, Keramické Popoludní Kávu, Poháre A Sacuers Nastaviť Porcelánový Hrnček Kaviareň Strany Drinkware Darček 200 ml

Ušľachtilý Kosti Číne Čaj, Poháre, Keramické Popoludní Kávu, Poháre A Sacuers Nastaviť Porcelánový Hrnček Kaviareň Strany Drinkware Darček 200 ml

Súvisiace produkty

Porovnať