Roztomilý 3D white psa posteľná bielizeň sady 3/4pc prikrývky kráľ plnej veľkosti povlaky na prikrývku zahŕňa twin kráľovná 500tc tkané krásy posteľná bielizeň

Nový produkt

Skladom

€57.60

Pridať do obľúbených

Položky: roztomilý 3D white psa posteľná bielizeň sady 3/4pc prikrývky kráľ plnej veľkosti povlaky na prikrývku zahŕňa twin kráľovná 500tc tkané krásy posteľná bielizeň Materiál: Bavlna/ Polyester . Výplň: Polyester. Vlákno Počet: 500TC. Kusov: Obliečky kryt nastaví 3pc alebo prikrývku sady 4pc.(podľa vášho rozhodnutia z "farba" výber vyššie) Vzor: 3d reaktívne vytlačené posteľná bielizeň. Veľkosť: Jeden orTwin veľkosť, Plné alebo Queen size, King size, Super King alebo Cal King size. Typ: Morden posteľná bielizeň sady , ženy, posteľná bielizeň , deti spálňa decor , živé coverlets, dievčatá, obliečky, 3d posteľná bielizeň sady, chladné letné perinu nastaviť, dospelí cumlík kryt sady, scénické deka kryt , 500TC prikrývok, 3/4 kusov beddings, cotoon posteľ kryt, v pohode chlapci perinu, teplé zimné posteľná bielizeň, vianočný darček beddings, posteľná bielizeň pre dievčatá, šťastné veľkonočné deň darček. Sady: Perinu sady 3 ks vrátane : perinu 1pc, 2 ks obliečky na vankúš. Cumlík sady 4 ks vrátane : tešiteľ/tmel 1pc, perinu 1pc, 2 ks obliečky na vankúš.

Meranie

Jednotný/Twin

Full/Kráľovná

Kráľ

Super King/Cal Kráľ

Cumlík/Tmel

150*200 cm(59*79inch)

200*220 cm(79*87inch)

220*240 cm(87*94inch)

225*260cm(89*102inch)

Obliečky kryt

150*200 cm(59*79inch)

200*220 cm(79*87inch)

220*240 cm(87*94inch)

225*260cm(89*102inch)

Obliečok

50*70 cm (20*28 inch)

50*70 cm (20*28 inch)

50*70 cm (20*28 inch)

50*70 cm (20*28 inch)

Nastaví štýl

Obliečky kryt sada 3ks

ŽIADNA výplň vnútri

Cumlík nastaviť 4pcs

S výplň spolu

Tmel/Tešiteľ Popis:

•Stroj prešívaný konštrukcie, udržať výplň rovnomerne

•Cumlík/Výplň: Biela, Polyester/bavlna shell textílie s polyester výplň o 1.35~1,8 KG

Cumlík/tmel

Žiadne

1pc

Obliečky kryt

1pc

1pc

Obliečok

2 ks

2 ks

Otázka:Čo znamená 3D Reaktívne Tlač? Odpoveď:To znamená, keď potlač a farbenie, používame reaktívne farbivá a nemusíte pridávať žiadne Azo a Formaldehyd, aktívny gén farbivo sa viaže k vláknu molekuly tak, že farbivo a vlákniny tvoriť celok. Otázka:v porovnaní s tradičnými tlač, akú výhodu má 3D Reaktívne Tlač mať? Odpoveď:1. Neobsahuje žiadne škodlivé látky, pre ľudí, a majú tiež výhody ochrany životného prostredia. 2. Dobré vetranie, pocit mäkké. 3. Vysoká stálosť farieb, umývanie ale nezmizne a nie zmenšiť 1.Vzhľadom na odlišné kultúry krajiny, rozmery sa líšia v závislosti na krajine, a vyzývam ľudí, aby overil veľkosti ešte pred objednaním. 2.S tým rozdielom, metódy merania, prosím, dovoľte 1-3 cm, vo veľkosti chyba. 3.Prosím, uistite sa, že budete potrebovať Obliečky súpravy alebo Prikrývku nastavuje pred objednaním. 4.Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov vzhľadom na svetelné a displej rozdiely. 5.Máme len 2ks obliečka na vankúš v každej sady, ale ak budete potrebovať viac, prosím voľne napíšte nám. 6.Ak máte akúkoľvek otázku k výrobku, prosím, kontaktujte nás.

1.Mashine,ručné pranie a chemické čistenie všetko sú povolené. 2.Prvé umývanie môže zvyčajne vyblednutiu farby nastavené v prijateľným spôsobom. Z tohto dôvodu, keď si umyť súbor pre prvý čas, ktorý, nemiešajte s inými textilné položky vo vašom práčka. 3.Najlepšie ručné pranie vo vode NIE je väčší ako 30 stupňov samostatne. Nie namočiť nastavená na príliš dlho.

4.Povoliť len v Pohode Žehlenie.

1.FEDEX UPS, DHL TNT EMS Čína VZDUCHU POST a iné špeciálne prepravné sme sa rozhodli prepravu spôsobom, všetky majú sledovacie číslo. 2.Colné a povinnosti sú zodpovednosť zákazníka. 3.Doprava zadarmo nie znamená, kupujúci nie je potrebné venovať zvýšenú ciel. 4.Vzhľadom na vlastné problém, sme sa vždy písať s nízkou hodnotou. 5.Ak potrebujete zmeniť spôsob, logistiky, prosím, kontaktujte nás,budeme sa snažiť vašu požiadavku.

1.Všetky formy platby musia prejsť Esceow(Kreditná Karta je tiež prijateľné) 2.Potom, ako ste kúpili položku e-mail s Pozrite sa bude postup poslať vašej objednávky e-mailovú adresu. 3.Môžete tiež kliknite na "Pokladňa alebo Pay Now" tlačidlo, ak chcete kompletný 3d posteľná bielizeň položka pokladni. 4. Colné a povinnosti: Colné a povinnosti sú zodpovednosť zákazníka. Avšak, Budeme loď 3d perinu set s faktúru vo výške $30-$40 každého. Ak chcete, predovšetkým vyhlásené za cenu, ktorú by mali objasniť vo vašej objednávke.Prosím, obráťte sa na miestneho colného agenta pre približnú dovozné poplatky, ako môžu líšiť v závislosti od polohy.

1.Ponúkame náhrady alebo výmeny tento obliečky svieži štýl posteľná bielizeň. Všetky výnosy/výmeny musí notifikovaný nás s 48 hodín od obdržania produktu. Vracia/výmeny musia byť doručené do nás, do 15 dní blízkosti objednávky. 2.Náhrady je uvedený akonáhle je produkt vrátiť. Poštovné a manipulačný poplatok, poistenie a spiatočnú prepravu sú nevratné pre všetky vrátené alebo vymieňať položky. 3.Kupujúci je povinný uhradiť prepravné poplatky, o priznaní/exchange. 4.Všetky výnosy/výmeny musí byť v Pôvodnom Obale a Resalable Stave . Nebudeme akceptovať žiadne použité, umyté, morený, poškodený, pokrčený alebo znečistené, atď.

1.Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu po zobrazení tohto bedline svieži štýl perinu nastaviť položku. 2.Prosím, kontaktujte nás, ak ste spokojní s našimi výrobkami alebo služby pred odchodom negatívna spätná väzba, budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť všetky problémy. 3.Budeme radi, ak chcete urobiť dobrý obchod s vami.Spojenie je najlepší spôsob, ako vyriešiť všetky problémy.

Štítky: krásna posteľná bielizeň, posteľná bielizeň, Posteľná Bielizeň Nastaviť, Lacné krásne posteľná bielizeň, Vysoká Kvalita posteľnej bielizne, Čína posteľná bielizeň nastaviť Dodávateľov.

trieda kvalita
Štýl Pastoračné
Použitie Doma, V Hoteli, Svadba
Hlavná farba ako obrázok
Textílie Počítať 60
Veľkosť dvojča, jeden, kráľovná, plné, kráľ, super king , cal kráľ veľkosť
Package PVC Taška
Hustota Tkaniny 133X72
Vzor Typ Zviera
Aplikácia Veľkosť 1,2 m (4 stopy),1,8 m (6 stôp),2,0 m (6.6 nohy),1.35 m (4.5 nohy),2,2 m (7 ft),1,5 m (5 stôp)
Hmotnosť About 1.5~5KG
spôsob dopravy Čína Vzduchu Post EMS DHL, FEDEX TNT UPS
Druh Americký Štýl
obliečky kryt troch kusov 1*perinu, 2*obliečky na vankúše
Číslo Modelu 17/GDN
Vzor zvieratá tlač posteľná bielizeň nastaviť
Veková Skupina Dospelí, Chlapci, Dievčatá, Deti, ženy
Vlákno Počítať 500TC
Farebnú Stálosť (Stupeň) Národné Normy
conforter sada štyroch kusov 1*bielu prikrývku, 1*duver kryt, 2*obliečky na vankúše
Technics Reaktívne Tlač
Názov Značky SEIAOING
Náplň Polyester
Množstvo 3 ks
Materiál Polyester / Bavlna
Hmotnosť Balenia 3.5kg (7.72lb.)
Veľkosť Balenia 40cm x 30cm x 5cm (15.75in x 11.81in x 1.97in)
Typ Jednotky Súbor

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Roztomilý 3D white psa posteľná bielizeň sady 3/4pc prikrývky kráľ plnej veľkosti povlaky na prikrývku zahŕňa twin kráľovná 500tc tkané krásy posteľná bielizeň

Roztomilý 3D white psa posteľná bielizeň sady 3/4pc prikrývky kráľ plnej veľkosti povlaky na prikrývku zahŕňa twin kráľovná 500tc tkané krásy posteľná bielizeň

Súvisiace produkty

Porovnať