Melodycollection Luxusné Kovboj Ramenný Kožený Aktovka Nepremokavé Voskované Plátno Tašky Vnútornej nádoby zrkadlovka Kuriér Aktovku Taška

Nový produkt

Skladom

€49.47

Pridať do obľúbených

Vitajte Na Našich Melodycollection Obchod

Ponúkame vysokú kvalitu položky s konkurenčné ceny a najlepšie služby pre zákazníkov, Prosím, nenechajte si porovnajte našu produktu na nižšej ceny produktu, používame len dobrý materiál a poskytovať vysoko kvalitné položky, neváhajte, je hoden, aby si ju kúpiť hneď teraz !!!!!

D ue rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch, ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli. Ďakujeme!

O nás Sme továreň sa špecializuje na výrobu dámskej tašky z číny,Takmer položky vyrába našej továrni. Akceptujeme Maloobchod,veľkoobchod,Drop shipping tu,keď sa rozhodnete pre nás,budeme sa snažiť v našich silách, servis pre vás. Sme zaoberať iba s renomovanými hostia, keď sme zistili, zlé úverové kupujúci alebo pokus o podvod,pridáme na blacklist a správa.

Doprava po celom Svete Doprava s trackable sledovacie číslo. Zvyčajne sme loď vašu objednávku do 48 hodín po prijímať platby. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, ako je to obvykle trvá 10 až 30 dní poštou(www.haix.sk Štandardná Doprava,epacket,čína príspevok air mail atď.). Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo:http://www.17track.čistý Sme sa vyhlásiť malú hodnotu, aby sa zabránilo colné daň, Zvyčajne žiadne colné problém s poštou. Ak si kúpite vysokú hodnotu položky a vyberte rýchla doprava(DHL,EMS Aramex atď.), v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách,môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. Ak váš nákup ochrany je čas beží von, ale stále nie dostali položky, prosím, kontaktujte nás a pomôžeme vám rozšíriť Ochranné čase objednávky Poznámka:prosím, potvrďte svoju adresu, pred vykonaním objednávky,raz položky bol odoslaný sa nemôžeme zmeniť adresu.

Návrat zaručiť, Ak nie ste spokojní s položku,akceptujeme návratky pre vrátenie peňazí. Ak chcete zmeniť veľkosť a farbu,budeme akceptovať vráti na zmenu. Ak má položka kvality problém,akceptujeme vrátiť na vrátenie časti alebo vrátenie peňazí. Prosím, kontaktujte nás pred otvorení sporu a lode späť Položky

Spätná väzba: Prosím, kontaktujte nás čo najskôr ak nie ste spokojní s objednávkou,Budeme ponúkať naše najlepšie služby, až kým nebudete spokojní! Ak ste spokojní s položkami, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdami ako povzbudenie.

'

Štítky: PLÁTENÉ TAŠKY, voskované plátno taška, aktovka taška, Lacné plátené tašky, Vysoká Kvalita voskované plátno taška, Čína aktovku taška Dodávateľov.

Obkladový Materiál Bavlna
Otvorte kryt metóda viac-dospelý-typ
Taška tvar Prierez typ
Populárne prvky Poštár
Počet Rukoväte/Popruhy Jeden
Počet ramenné popruhy jednoduchý root
Exteriér V Zadnom Vrecku
Package vnútornej štruktúry Vo vnútri vrecko na zips
Dodanie category Tovar na sklade
Príležitosti Univerzálny
Taška módny štýl Rušeň.
Interiér Mobilný Telefón Vrecko,Vnútorné Vrecko Na Zips
Dekorácie Tlačidlo Uzamknutia,Criss-Cross
Položka Druh Kabelky
Tvrdosť Pevný
Či na podporu distribúcie Podpora distribúcia
Originálne Kožené Typ Hovädzie Kože
Vzor Typ Pevné
Štýl Vintage
Názov Značky melodycollection
Hlavný Materiál Pravá Koža
Pohlavie Unisex
Kabelky Typ Program Messenger Tašky
Uzavretie Typ na zips
Tvar Tašky
Textúra materiálu Plátno
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 45cm x 35cm x 5cm (17.72in x 13.78in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Melodycollection Luxusné Kovboj Ramenný Kožený Aktovka Nepremokavé Voskované Plátno Tašky Vnútornej nádoby zrkadlovka Kuriér Aktovku Taška

Melodycollection Luxusné Kovboj Ramenný Kožený Aktovka Nepremokavé Voskované Plátno Tašky Vnútornej nádoby zrkadlovka Kuriér Aktovku Taška

Súvisiace produkty

Porovnať