2-v-1, USB Nabíjačka pre Hubsan X4 Cam Plus H107C+ H107D+ Plus FPV Drone Quadcopter Externé Nabíjanie Náhradných Dielov

Nový produkt

Skladom

€5.72

Pridať do obľúbených

2-v-1, USB Nabíjačka pre Hubsan X4 Cam Plus H107C+ H107D+ Plus FPV Drone Quadcopter Externé Nabíjanie Náhradné Diely tvoria chyby pôvodného hubsan x4 h107c+ h107d+ drone,nie je potrebné obávať, nabíjanie batérií,zväčšenie odvšadiaľ tak stále skvelá zábava lete quadcopter.

Pozornosť

Táto nabíjačka mať riadenia napájania, IC a ochrany napätie je 4.1 V±0.1 V. Normálne,led svetlo sa vypne, keď napätie nad 4.0 v. Ak ste našli led svetlo bliká,znamená to, že batéria je takmer plný nabitá a napätie je okolo 4.0 v. To nie je problém nabíjačku.Tento fenomén sa často vyskytuje na takmer plnom nabití batérie,vyčerpané batérie nebude mať tento problém.

Táto Nabíjačka môže tiež prispôsobiť bezplatne 2 ks Hubsan x4 H107L H107C H107D SYMA X5C X5SW Quad batérií.

Vstupné napätie: DC 5,0 V Súčasnej Príkon:0,5 A-2,5 A

napätie výstup: 4.2 v, 500mAh

Bezpečnosť:Viac Starosti Ochranu a skratu Ochrana

Inteligence:Nabíjania Indikátor Ukazuje Stav Nabíjania

Nie vrátane batérie

Package: 1* USB, Li-Po Batérie, Nabíjačky Poštovného: 1. Budeme loď položiek do 24 pracovných hodín po zaplatení je dosiahnutá. 2. Zabezpečujeme dopravu zdarma politiky cez Čína Vzduchu príspevok. To môže byť potrebné 20-30 dni, aby sa dospelo.môžete používať sledovacie číslo zásielky za predpokladu, sledovať on-line. 3. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Vrátenie & Výmena: 1. Všetky dodané výrobky sa budú testovať pred odoslaním náš odborný QC. 2. Po tom, ako dostanete tovar, kontaktujte nás prosím najneskôr do 7 dní, ak nie ste spokojní, alebo nie sú škody. Ale musíte nám obrázky dôkaz. 3. Ak sa chcete vrátiť položky, majte, prosím, v rovnakom stave ako bol odoslaný. Vrátime vám po dostali sme to, ale je vrátená čiastka nebude vrátane prepravných nákladov. Spätná väzba & Kontaktujte nás: 1. Akékoľvek otázky alebo pripomienky týkajúce sa produktov alebo služieb, neváhajte a kontaktujte nás. 2. Ďakujeme vám za vašu pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi položiek alebo služieb. 3. Ak máte akékoľvek negatívne spätné väzby pls kontaktujte nás najskôr, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.Každopádne negatívnej spätnej väzby, nie riešiť veci. Sme vždy ochotní pracovať veci, ďakujeme!

Štítky: náhradné diely, drone nabíjačky, drone náhradných dielov, Lacné náhradné diely, Vysoká Kvalita drone nabíjačky, Čína drone náhradné diely Dodávateľom.

Použitie Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
Technické parametre Hodnota 2
Číslo Modelu 1to2
Štyri-Pohon kolesa Atribúty Batérie
Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení Nabíjanie Batérie Jednotky
Materiál kov
Nástroj Dodávky Batérie
Upgrade Diely/Príslušenstvo Nabíjačka
Pre Typ Vozidla Vrtuľníky
RC Diely a Accs Batérie - LiPo
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2-v-1, USB Nabíjačka pre Hubsan X4 Cam Plus H107C+ H107D+ Plus FPV Drone Quadcopter Externé Nabíjanie Náhradných Dielov

2-v-1, USB Nabíjačka pre Hubsan X4 Cam Plus H107C+ H107D+ Plus FPV Drone Quadcopter Externé Nabíjanie Náhradných Dielov

Súvisiace produkty

Porovnať