XF1469 1 List 2016 Nové Vodné Prenos Nálepky, Nail Art Odtlačkový Nechty Zábaly Dočasné Tetovanie Vodotlač na Nechty Nástroje na Manikúru Krása

Nový produkt

Skladom

€0.57

Pridať do obľúbených

XF1469 1 List 2016 Nové Vodné Prenos Nálepky, Nail Art Odtlačkový Nechty Zábaly Dočasné Tetovanie Vodotlač na Nechty Nástroje na Manikúru Krásy, Ako použiť vodu prenos nálepky ?

1. Trim, čisté, poľských a nechtov. Farba pozadia, farby na nechty a suché ju.

2. Odstrániť film o výrobok, vystrihnúť vzor a ponorte ju do vody 1---20 sekúnd(použitie teplej vody v zime).

3. Navlhčite nechty, vybrať vzore v pozícii.

4. Sop do vody s papierovým uterákom a vyfúkať.

5. Spp s jasným nechty a vyfúkať. Upozornenie 1. Jednoduché a ľahké použitie - s brilantným vyzerajúce výsledky 2. Bezpečné použitie: žiadne toxíny bude unikať do nechtov, 3. Možno použiť na prírodné alebo nepravdivé nechty 4. Veľmi elegantný, ľahko zápasu na nechty, farebné 5. Každý kus je na 1 kartu/list na nechty, nálepky, dosť pre 1 úplnú sadu 6. Zbrusu nový v plastovom sáčku, pokyny obsiahnuté 7. Pozornosť prosím,je to len kus na nechty, nálepky, nail tip je len ukázať vplyv na nechty stick Balík

1 kus/funkcie opp Taška Dôležité! Tento produkt sa dodáva v Číne Post Obyčajný Malý balík Plus. Nemá sledovacie číslo. Ak si mysli, prosím, nenechajte miesto poradí.

O nás

Victool je profesionálny výrobca zaoberajúca sa výrobou nechtov vrtáka, nail art nástroje a iné kozmetické nástroje. Nachádzame sa v Hangču, Zhejiang, Čína, ktoré je druhé najväčšie mesto Yangtze River Delta, Číny najviac energické a potenciálu regiónu s najsilnejšou ekonomikou.

Naša spoločnosť dováža rozšírené zariadení a strojov, a naše moderné riadenie workshop pokrýva viac ako 1000 štvorcových metrov.

Naše základné hodnoty koncept je "Sila z poctivosť, Múdrosť srdca, Dosiahnuť zákazníkov, Vytvoriť budúcnosti". Sme vždy venovaný prísna kontrola kvality a premýšľavý služieb zákazníkom.

Kontaktovať nás a dúfam, že sa môžeme mať lojálnej spolupráce.

Zásielky

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 7 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Nie sme uarantee dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Platby

Pred objednávkou, prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavky položky. Vyplňte, prosím, platby do 3 dní.

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Escrow.

Vráti

Môžete mať žiadny dôvod na návrat do 15 dní po potvrdení prijatia. Ale budete mať účtovať všetky náklady vrátiť.

Ak nie ste spokojný s nákupom, kontaktujte nás prosím s Trademanager alebo e-mailom a poskytnúť čo najviac detailov, ako je to možné o problém, ktorý máte. Budeme sa snažiť nájsť najlepší spôsob, ako vyriešiť vaše problémy.

Štítky: nálepky, nail art obtlačky, nail art obtlačky, klinec zábaly, Lacné nálepky, nail art obtlačky, Kvalitné nechty umenie obtlačky, Čína nechtov zábaly Dodávateľov.

Štýl Nálepku & Odtlačkový
Materiál Vodný film, papier
Veľkosť 6.5cm x 5.2cm
Číslo Modelu XF1469
Položka Druh Nálepku & Odtlačkový
Množstvo 1 kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

XF1469 1 List 2016 Nové Vodné Prenos Nálepky, Nail Art Odtlačkový Nechty Zábaly Dočasné Tetovanie Vodotlač na Nechty Nástroje na Manikúru Krása

XF1469 1 List 2016 Nové Vodné Prenos Nálepky, Nail Art Odtlačkový Nechty Zábaly Dočasné Tetovanie Vodotlač na Nechty Nástroje na Manikúru Krása

Súvisiace produkty

Porovnať