VJOYCAR C62 Hud Head Up Display Auto Rýchlosť Projektor Držiteľ Bezdrôtový Náramok Telefón, Navigácia

Nový produkt

Skladom

€8.23

Pridať do obľúbených

VJOYCAR C62 Hud Head Up Display Auto Rýchlosť Projektor Držiteľ Bezdrôtový Náramok Telefón, Navigácia Produkt Fotogaléria Factory Zobraziť

VJOYCar továreň má okolo 200 pracovníkov, veľmi dobrá kontrola kvality; všetky výrobky majú CE certifikácia, aby vaše objednávky prejsť cez vlastné bez akýchkoľvek problémov. Ak potrebujete podrobné CE certifikácia, alebo správy,prosím, kontaktujte nás priamo.

VJOYCar ponúka profesionálne balík na zabezpečenie sa dostanete výrobku v 100% dobré podmienky.

Platobné Podmienky

www.haix.sk akceptuje platobné Karty Visa,Master card,Alipay,Qiwi Peňaženky,Western Union alebo Bankovým Prevodom (T/T. Vaše peniaze nebudú prepustení na nás predtým ako potvrdíte receiption objednávky. Prepravné Podmienky

1. Doprava ZADARMO podľa Registra Post Mailovej služby( 2-4 týždne prišiel ), a platená EMS/DHL/Fedex/TNT/Fedex Express podporované( 4-7days prišli ). Ak ste v naliehavú potrebu objednávky,prosím, láskavo vybrať Expresné služby.

Sledovanie objednávky: www.17track.net

2. Všetky objednávky môže byť dodávaný do 1-3 pracovných dní normálne. Raz objednávky je dodávaný, budeme poslať správu na www.haix.sk.

3. Sme zodpovedný za všetky problémy v Číne Colné úrady, aby zabezpečili, že všetky objednávky prejsť do Číny Colné úspešne. Všetci účastníci sú zodpovední za svoju miestne Zvyky, postupujte pomoc, aby sa vôľa, a uhradiť na Vlastné daní a ciel, ak sa to stane.

4. Drop shipping je podporovaný.

5. Ako obvykle,sme vyhlásiť objednávke ako Darček s nízkou hodnotou, aby sa zabránilo vysokým import dane. Ak potrebujete napísať skutočnú hodnotu,prosím, láskavo nechajte hlásenie pri miesto poradí.

Tipy:

1. Argentína Vlastné nepovoliť import viac ako 2 objednávok zahraničných. Ak ste niekedy mieste 2 objednávky z Argentíny,prosím, nechcem, aby znovu. Ak nie,vaše vlastné vráti, aby priamo.

2. Rusko post systém elektronickej pošty požiadať o skutočné meno a priezvisko zbierať objednávky. Preto sa,prosím, láskavo napíšte právo meno a priezvisko keď mieste objednávky.

3. Brazília Vlastné vyžiada CNPJ alebo CPF kód. Prosím, zanechajte správu povedať CNPJ alebo CPF kód, keď mieste objednávky.

Záručné Podmienky

1. Všetky objednávky budú v dobrej kvality, balík stave a bude prísne kontrolované pred odoslaním. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo nešťastný problém z kvality alebo balík, preto, prosím, láskavo dajte nám vedieť, ak ste nie sú splnené, keď prijímať objednávky.

2. Všetky objednávky užite si 12months záruku kvality od roku zásielky. Ponúkame voľné repairmen vždy, či je to s alebo bez záručnej doby, ale kupujúci je potrebné uhradiť na príslušenstvo náklady a prepravné náklady.

3. VIP členom politiky: všetky objednávky môžete majú 10% zľavu na pôvodná cena pre všetky výrobky; mohli vrátiť, aby sa nám získať 100% vrátenie peňazí bez dôvodu.

Tipy: Ako sa stať VIP členom v VJOYCar.

Krok 1: vyhľadanie VJOYCar v alipexress na PC alebo Phone.

Krok 2: pridajte do môjho obľúbeného obchodu: kliknite na srdce ikona ako pod snímku na vrchol.

Alebo Krok 3: podiel obchodu na Facebook,Twitter,Google+,VK(VKontakte) alebo Pinterest: Skenovanie kódu vyššie, a zdieľať.

Spätnú väzbu a Obráťte sa na NÁS

1. Ak nie ste spokojní, keď prijímať objednávky, alebo potrebujete pomoc pri používaní, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

2. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím láskavo nechajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu.

Vďaka za vaše milé a čas nakupovanie!!!

Štítky: auto hud navigáciu, head up display telefónu, auto hud telefón, Lacné auto hud navigáciu, Vysoká Kvalita head up displej telefónu, Čína auto hud telefón Dodávateľov.

Veľkosť Meno 156*75*13mm
Názov Značky VJOYCAR
Výstupná Frekvencia hud držiteľ C62
Drôt alebo Bezdrôtové Bezdrôtové
Menovitý výkon hud držiteľ
Hmotnosť Balenia 0.35kg (0.77lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 21cm x 15cm x 5cm (8.27in x 5.91in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

VJOYCAR C62 Hud Head Up Display Auto Rýchlosť Projektor Držiteľ Bezdrôtový Náramok Telefón, Navigácia

VJOYCAR C62 Hud Head Up Display Auto Rýchlosť Projektor Držiteľ Bezdrôtový Náramok Telefón, Navigácia

Súvisiace produkty

Porovnať