95pcs #180 Oka Brúsenie Pásma + 5 ks 6.35 mm Priemer Vŕtania Sandbars Náhrada za Elektrické Manikúra Pedikúra Nail Vŕtať Brúska

Nový produkt

Skladom

€8.10

Pridať do obľúbených

95 ks #180 Brúsenie Pásma + 5 ks 6.35 mm Priemer Vŕtania Sandbars

Rozsah použitia:

1. Veľkosť: s 3/32" (2.35 mm) veľkosť ramienka sandbars, aby sa zmestili najviac profesionálne elektrické nechtov vŕtačky.

2. Použitie pre konečnú úpravu nechtov hrany, tvarovanie hrán, povrch z akrylových nechtov a gélové nechty.

3. Odstránenie prebytočného lepidla a materiál zo spodnej akrylových nechtov.

4. Brúsenie kapela veľkosť: 6.35 mm priemer vŕtania

Balenie Zoznam:

1. #180 Brúsenie Pásma * 95 ks

2. Sandbars * 5 ks

Fyzické Detaily:

Doprava:

1: tovar bude expedovaný do 10 pracovných dní po platba prijatá v plnej výške, a vymaže.

2: uistite sa, že vaše adresu zápas Alixepress adresu, ako budete platiť.

3: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

4: skontrolujte Prosím vašu krajinu je colný úrad, etermine, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie / nákup.

Spätná väzba:

1: Prosím, zanechajte nám Päť Hviezdičkový Pozitívnu spätnú Väzbu, ak produkt je dobrý. Ak z nejakého dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, pls nechcem byť neváhajte a dajte nám vedieť, budeme robiť naše veľké úsilie na vyriešenie!

2: Vaša odozva je naša motivácia na rozvoji nášho podnikania a vás slúžiť lepšie.

Vlastné Služby:

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich výrobkov a našich služieb. Náš tím služieb zákazníkom je vždy pracuje v zákulisí, aby prístup k vašim každú potrebu a požiadavku. Sme k dispozícii vaše pohodlie odpovedať na všetky otázky, a to či už prostredníctvom e-mailu alebo live chat. Bez ohľadu na to, aký problém je.

Návrat Politiky:

Návrat do 30 dní je akceptovaná , hoci položka je v dobrom stave.

Vrátenie na výmenu vyžiadanie je k dispozícii iba žiadosti do jedného týždňa po parcely prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté. Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia. Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile. Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie. Prosím repack položky opatrne. Položky vrátil sa bude testovať a nových náhradných bude odoslaný kupujúcemu immediated, keď našiel chybný. V prípade, že vhodnou náhradou nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydaná. Doprava, manipulácia a poistné poplatky nie sú refundovateľné. Ak je položka zistí chybný, tovar vám bude zaslané späť kupujúcemu na náklady kupujúceho. Položky vrátiť bez čísla RMA budú odmietnuté a vrátené odosielateľovi. Kupujúci je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné a Prepravné náklady. Kupujúci je zodpovedný za dodatočné prepravné náklady na položky, ktoré sú vrátené odmietol a /alebo nedoručila. Neprijímame žiadne vráti bez povolenia číslo na obale alebo etikete je vrátený.

Štítky: Prebrúsenie Nechtov, prebrúsenie nechtov, brúsenie pedikúra, Lacné nechty brúsenie, Vysoká Kvalita prebrúsenie nechtov, Čína brúsenie pedikúra Dodávateľov.

Veľkosť 6.35mm Bore Diameter
Množstvo 100ks
Položka Druh Nechty Súbor
Číslo Modelu #180
Materiál brúsny papier
Hmotnosť Balenia 0.22kg (0.49lb.)
Veľkosť Balenia 12cm x 7cm x 4cm (4.72in x 2.76in x 1.57in)
Typ Jednotky množstvo (100 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

95pcs #180 Oka Brúsenie Pásma + 5 ks 6.35 mm Priemer Vŕtania Sandbars Náhrada za Elektrické Manikúra Pedikúra Nail Vŕtať Brúska

95pcs #180 Oka Brúsenie Pásma + 5 ks 6.35 mm Priemer Vŕtania Sandbars Náhrada za Elektrické Manikúra Pedikúra Nail Vŕtať Brúska

Súvisiace produkty

Porovnať