Extra-jemné 32G žltá farba nehrdzavejúcej ocele chemické ihly 100ks/veľa doprava zadarmo 1/2" hadica dĺžka lepidlo dávkovanie tipy

Nový produkt

Skladom

€14.87

Pridať do obľúbených

100ks/veľa 32 G 1/2", Dĺžka Dávkovanie Ihly Tipy Prierez: 32 G Dia z Vonkajšieho Veľkosť: 0.23 mm Dia Vnútorné Veľkosť: 0.11 mm Farba: Žltá

Balenie a Poštovné BALÍK:

Štandardný export kartón balenie. DODACIA LEHOTA:

3-8 dní po potvrdení objednávky,detail dátum doručenia by mala byť rozhodnuté podľa

výroba sezóny a objemu objednávky. Informácie O Firme

Ningbo VMATIC Kvapaliny Kontrola Industry Co., Ltd je špecializovaný výrobca a vývozca dávkovacích systémov a zariadení pre všetky priemyselné odvetvia. Všetky tekutín môže byť presne upustiť buď tlak vzduchu alebo mechanickej sily. Venujeme sa vydávaniu design, vývoj, výrobu a predaj. Máme 10 veľkých série pre našich výrobkov zodpovedajúcu klasifikáciu podľa kvality, funkcie a pod. Každý z našich položiek je dodržaná tým, že poskytuje na všetky odvetvia, nákladovo efektívne riešenie pre potreby vydávať kvapalín a vložiť riadeným spôsobom.

Všetky tekutín môže byť presne upustiť buď tlak vzduchu alebo mechanickej sily. Dodávame jednoduché ručné alebo lavica automaty na jednu časť materiálov cez automatické robotické systémy výdajných s víziou uznanie a meter-mix zariadenia na dve časti-materiály, ako sú epoxidy. Kompletný rad vymeniteľné striekačky, sudy, ihly a tipy sú tiež k dispozícii.

Naše výrobky sú vhodné pre mnoho aplikácií vrátane Lekárskych, Elektronické, Šperky, a Automobilový priemysel a všeobecné priemyselné OEM montážnych činností.

Sme odhodlaní poskytovať našim zákazníkom kvalitné položky a dobrú hodnotu za peniaze, ktoré zabezpečia spokojnosť s vysokou úrovňou venovanie.

Tešíme sa na príležitosť na servis výdajných požiadavky. História 1 Naše Pôvodné Sídlo

naše výrobné založená od roku 2009, začiatok nášho demestic predaj 2 Dobré Predaj V Číne

ponúkame na predaj rýchlo v našich Čína Trhu a užite si skvelú reputáciu 3 Dovoz & Vývozu Oddelenie Zriadené

naše dovozu a vývozu, ministerstvo ustanoviť, začneme náš medzinárodný predaj 4 Predať Rýchlo na Palubu

náš vývoz ročný obrat množstvo dosiahnuť USD 5,000,000 Certifikácie

Štítky: ocele motorovou pílou, Chemické, ocele wow, Lacná oceľ motorovou pílou, Vysoká Kvalita chemických, Čína ocele wow Dodávateľov.

Druh Sú epoxidy
Číslo Modelu VC-DT32050
Veľkosť Balenia 18cm x 16cm x 8cm (7.09in x 6.30in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky množstvo (100 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Extra-jemné 32G žltá farba nehrdzavejúcej ocele chemické ihly 100ks/veľa doprava zadarmo 1/2

Extra-jemné 32G žltá farba nehrdzavejúcej ocele chemické ihly 100ks/veľa doprava zadarmo 1/2" hadica dĺžka lepidlo dávkovanie tipy

Súvisiace produkty

Porovnať