2017 Novú Kameru Eye Cup FDA-EP17 EP17 EP-17 Okulár Hľadáčika Eyecup Pevného ABS Eyecup Pre Sony A6500 a6500

Nový produkt

Skladom

€1.47

Pridať do obľúbených

FDA-EP17 EP17 EP-17 Eye Cup Okulára Hľadáčika Eyecup Pevného ABS Pre Sony A6500 Fotoaparát

To sa hodí pre Sony A6500 fotoaparát

Chráni Hľadáčik od Nečistôt a Zvyškov

tento eyecup ia vyrobené pevného plastu

Viac Pohodlné Prezeranie s Okuliare

Pomáha Blokovať Nežiaduce Svetelné

Rozmery produktu 0,5 x 1 x 1 cm

FDA-EP17 Okulára Pohár pre A6500 Digitálny Fotoaparát od Sony je nahradenie okulára pohár pre fotoaparát elektronický hľadáčik, kompatibilný s Sony A6500 Digitálny Fotoaparát. Mäkký dotyk okulára pohár pomáha chrániť váš hľadáčik od prachu, vlhkosti a poškriabaniu. To umožňuje viac pohodlné sledovanie keď sa kamera je držané do očí, najmä pri nosení okuliarov. Návrh tiež pomáha blokovať nechcené svetla, poskytujú podrobnejšie pri pohľade cez hľadáčik. Je tiež kompatibilný s voliteľným FDA-EV1S elektronický hľadáčik pre A6500 kamery.

Náhradné okulára pohár pre Sony A6500 Digitálneho Fotoaparátu, a tiež kompatibilný s voliteľným FDA-EV1S elektronický hľadáčik pre NEX-5N

Chráni hľadáčik od špiny, vlhkosti, prachu a nežiaduce svetelné počas používania

Farba: Čierna

Package zahrnuté:

1pcs x FDA-EP17 Hľadáčik Oku Kus Pohár Eyecup

Platby Prijímame Platby: Paypal, Moneybookers, Visa, MasterCard a bankový prevod, alebo uhradiť s vybranými debetné karty. KÚPIŤ VIAC, VIAC ŠETRIŤ. Čím viac nakupujete, tým nižšia je cena, ktorú dostane. Kupujúci je POVINNÝ zaplatiť do 5 dní. Ak máte problémy s vykonaním platby, prosím, kontaktujte nás, alebo www.haix.sk o pomoc.

Doprava Sme radi, že prijímať objednávky z Európy, Severnej Ameriky, Austrálie a iných krajín, niektoré krajiny môžu platiť obmedzenia. Zásielku vám bude poslaná doporučene Letecky, ktoré zvyčajne trvá 12 alebo 25 pracovných dní (víkend nie je súčasťou balenia) dodať na ruky. Prosím, aby do 48 hodín prípravy na odoslanie, hoci zvyčajne položku odoslať v priebehu 72 hodín po platba potvrdená. Ponúkame zásielky kombinovať na kupujúceho, ktorým objednať viac ako jeden položky raz čase od istej lokalite, ak si chcete uložiť súčasťou poštovné. Sme nie je zodpovedná za položka strata v dôsledku nesprávneho alebo nedoručila adresu. Vždy sa snažíme najlepšie na Právne Minimalizovať dovozného cla (alebo GST alebo V. A. T. alebo iných Daní). Vo väčšine prípadov dopravy, nie je daň splatná. Ak sa však akékoľvek dodatočné poplatky generované za colné odbavenie musí znášať zákazník.

Záruka 12 mesiacov Výroba je Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek poškodený alebo nesprávne po prijatí) Chybné položky SA Musia vykazovať a vrátil sa na nás v záručnej dobe (a originálneho obalu). dáme vám o priznanie ID.Medzitým Prosím, povedzte nám, čo vada,na odstránenie nesprávneho používania. Návrat expedičný poplatok je zodpovedný, od kupujúceho.

Záruka Zákaznícky Servis

Budeme udržiavať vysoké štandardy excellenceand usilovať o 100% spokojnosť zákazníka.Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Žiadame, aby ste nás kontaktovali Hneď PRED vami, dajte nám neutralor negatívnu spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: hľadáčik eyecup, fotoaparát oko pohár, eye cup, Lacné hľadáčik eyecup, Vysoko Kvalitný fotoaparát oko pohár, Čína eye cup Dodávateľov.

Package Áno
Názov Značky ikacha
Model Fotoaparát Oko Pohár FDA-EP17 Okulára Hľadáčika Eyecup
požiadať Pre Sony A6500 a6500
Číslo Modelu Fotoaparát Oko Pohár FDA-EP17
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 2cm (5.91in x 3.94in x 0.79in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2017 Novú Kameru Eye Cup FDA-EP17 EP17 EP-17 Okulár Hľadáčika Eyecup Pevného ABS Eyecup Pre Sony A6500 a6500

2017 Novú Kameru Eye Cup FDA-EP17 EP17 EP-17 Okulár Hľadáčika Eyecup Pevného ABS Eyecup Pre Sony A6500 a6500

Súvisiace produkty

Porovnať