Interiér Auta Svetelných Neónové Svietidlo Pre Abarth 500 Lifan x60 Chery Tiggo Saab 9-5 9-3 Ssangyong Kyron Rexton Korando Actyon Príslušenstvo

Nový produkt

Skladom

€12.08

Pridať do obľúbených

Interiér Auta Svetelných Neónové Svietidlo Pre Abarth 500 Lifan x60 Chery Tiggo Saab 9-5 Ssangyong Kyron Rexton Korando Actyon Príslušenstvo Funkcia Produktu: *Úplne nové a vysokej kvality. *Toto je asi jeden súbor dekorácie svetla, vrátane 4 ks svetlá, jeden cigaretový zapaľovač a jedno diaľkové ovládanie. *Jednoduché vzory pre vás krásne, exotické a romantické interiéru. *Dvakrát strane lepidlo ťuknite na položku k dispozícii pre inštaláciu. *Môže byť použitý na auto, interiér, podlahy alebo pomlčka. Špecifikácie: Materiál: PVC Napätie: 12V DC Farba Svetla: Farebné (Farby sa dá Nastaviť pomocou diaľkového ovládania) Inštalácia: Priamo dal cigaretový zapaľovač do otvoru zapaľovača na cigarety, bez akýchkoľvek drôtov úpravy. Diaľkové Funkcie: on/off, zmena farby, zmena blikajúce vzor, zmena bliká rýchlosť balenie Obsahuje: 1set (4pcs) Led Auto Atmosféru Svetlá+RF Controler Fotografie Výrobkov:

Zásielky a Colných otázkach

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku. Pošleme položky, akonáhle je to možné, akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Vezmite prosím na vedomie, že cena nie je vrátane cla a DPH/GST.

Pre mnohých krajinách, možno, že kupujúci bude musieť zaplatiť colné daň.

Prosím, nenechajte sa zmiasť rozdiel medzi náklady na dopravu a colné daň, a nie nechať negatívnu spätnú väzbu z dôvodu colné daň. Vďaka za vaše porozumenie a podporu.

PS: Rusko, USA, AU č colné daň.

Záruka A Záručné

Ponúkame na 1 mesiac zadarmo náhradné. Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti,pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a postive spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, obráťte sa na nás prvý, pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: actyon príslušenstvo, interiér auta, SsangYong Kyron, Lacné actyon príslušenstvo, Vysoká Kvalita interiéru auta, Čína ssangyong kyron Dodávateľov.

Položka Šírka 1.5cm
Dizajn Karikatúra
Kategória Nálepky
Názov Modelu A-QFD-001
Položka Výška 0.6cm
Druh Lepiť Nálepky
Názov Značky Atreus
Položka Priemer 0cm
Typ Nálepky Kreatívne Nálepky
Druh Materiálu PVC
Položka Druh Nálepky
Model OEM
Umiestnenie Nálepky Interné
Položka Dĺžka 12cm
balenie Prichádza Balené
Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Veľkosť Balenia 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Interiér Auta Svetelných Neónové Svietidlo Pre Abarth 500 Lifan x60 Chery Tiggo Saab 9-5 9-3 Ssangyong Kyron Rexton Korando Actyon Príslušenstvo

Interiér Auta Svetelných Neónové Svietidlo Pre Abarth 500 Lifan x60 Chery Tiggo Saab 9-5 9-3 Ssangyong Kyron Rexton Korando Actyon Príslušenstvo

Súvisiace produkty

Porovnať