2 Palcový Náhradné 5 Slot Picatinny Weaver Železničnej pre KeyMod Handguard Rozsah Mount Base Lov Príslušenstvo M-Lok Hliníkové Koľajnice Oddiel

Nový produkt

Skladom

€1.54

Pridať do obľúbených

--- Funkcie --- Kvalita postavený železničného systému s letecký priemysel ľahký stupeň hliníkovej zliatiny s trvanlivé čierny matný Milspec 5-slot picatinny rail oddiel plne kompatibilný s akýmkoľvek tlačidlo mod handguard montážny systém Ideálny pre pripojenie vášho 1913 picatinny svetlá, bipods, dopredu rukoväte, pamiatky alebo iné príslušenstvo Pevne pripojené pomocou keymod železničnej rozhranie, skvelé pre pušky, brokovnice paintball & airsoft Balík obsahuje všetky potrebné skrutky a zaisťovacie matice, ako aj L hex tlačidlo pre jednoduchú inštaláciu

--- POŠTOVNÉ ---

Príprava Čas: Zvyčajne vám pošleme na objednávku do 3 dní.

Pre špeciálne nakupovanie festival, musíme 5-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky v dôsledku početných objednávky, dúfam, že sa vám mohol pochopiť.

Dodacia lehota: Rôzne krajiny a rôzne triedy poštovné majú rôzne čas doručenia, môžete skontrolovať Sľúbil, že Čas, kedy ste sa vybrať na prepravu spôsobom na vašej objednávky.

(V ekonomickej triede dopravu s priaznivým expedičný poplatok, ale bez dodaných informácií.)

Uistite sa, že poskytnete správne dodacia adresa a telefón. Všetky položky, ktoré budú dodávané iba na dodacia adresa, ktoré ste poskytli vy.

--- Spätná VÄZBA ---

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezdami vrátane Položiek,ako je Popísané, Komunikácie a Doprava Rýchlosť, s kupujúceho ukázať , dáme vám $2 alebo darček pre vaše ďalšej objednávke. Sme tiež radi, ak môžete zdieľať naše položiek na SNS a F acebook , dať svoj screenshot k nám, dáme vám $2 alebo darček príliš. Ak máte akékoľvek problémy s našimi výrobkami alebo službami, prosím neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

--- TIPY ---

Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali?

Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Je tam všetky dane colný?

Obvykle budeme deklarovať minimálnu hodnotu, aby sa zabránilo colné daň. Ale v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. Takže by ste mohli nechať správu pri vytváraní objednávky o akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť.

Štítky: Picatinny weaver železničnej, weaver železničnej, Picatinny Weaver, Lacné picatinny weaver železničnej, Vysoká Kvalita weaver železničnej, Čína picatinny weaver Dodávateľov.

Číslo Modelu Šestnásť tisíc päťsto štyridsať osem
Názov Značky Z-TAC
Sprievodca Dĺžka 10"/25 cm
dĺžka 55mm
Sprievodca Typ Picatinny
Hmotnosť Balenia 0.04kg (0.09lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 8cm x 6cm (3.94in x 3.15in x 2.36in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2 Palcový Náhradné 5 Slot Picatinny Weaver Železničnej pre KeyMod Handguard Rozsah Mount Base Lov Príslušenstvo M-Lok Hliníkové Koľajnice Oddiel

2 Palcový Náhradné 5 Slot Picatinny Weaver Železničnej pre KeyMod Handguard Rozsah Mount Base Lov Príslušenstvo M-Lok Hliníkové Koľajnice Oddiel

Súvisiace produkty

Porovnať