Alfa 2016 Ženy Veľký Luk Blúzky Voľné Prekladané Luk Dekor Dámy Sladké Blúzky

Nový produkt

Skladom

€13.50

Pridať do obľúbených

Textílie: Bavlnené zmesi

Veľkosť(cm):

S: prsia 88, rameno 35, predné dĺžky bowknot 45, dĺžka chrbta 55

M: prsia 92, Rameno 36, predné dĺžky bowknot 46, dĺžka chrbta 60

L: prsia 96, Rameno 37, predné dĺžky bowknot 49, dĺžka chrbta 61

XL: prsia 100, rameno 38, predné dĺžky bowknot 50, dĺžka chrbta 62

2-3 chyby

Model veľkosť: 169cm, 59kgs, 90 cm poprsie, 38 cm rameno , nosenie veľkosť L:

O produktoch

Fotografie plne v súlade s výrobkami. Všetky fotografie sú prijaté odborníkmi v rámci štúdiové osvetlenie a upraví v rôznych nastavení počítača. Tak tam môže byť niečo farebné variácie na rôzne divákov, " počítače a mobilné displej telefónu. Ak ste citliví na farby, prosím, buďte opatrní na nákup.

O shipdate

Pripravili sme dostatok zásob na zabezpečenie každej objednávke môže byť dodávaný v 3-5 dní. V žiadnom prípade nechceme, budeme vás kontaktovať okamžite, aby vaše zásielky môže byť dobre spracované.

O zásielke

Ponúkame štandardné registrované leteckých zásielok do celého sveta. Podľa skúseností z minulosti, to môže dosiahnuť väčšina krajín v o 15-50 dní. Okrem toho poskytujeme aj rôzne rýchle lodnej dopravy ako epacket, aramex, dhl, fedex, tnt, ems a tak ďalej. Prosím, kontaktujte nás pre informácie, keď to potrebujú.

O vracia

Budeme akceptovať vráti do 7 dní po podpísal zásielky. Pre väčšinu vráti, V Číne existuje mnoho komplikovaných documentations vyžaduje jasné, dovoz tovaru. Takže, sme ca n t akceptovať väčšinu vráti okrem SKUTOČNEJ kvality problém. Veľkoobchodníci musia byť opatrní myslenia, pred nákupom. Uistite sa prosím, položky sú úplne nové s obalom/tagy a bez pachov (dym/parfémy).

O spolupráci

Vítame všetky objednávky bez ohľadu na to, či malé rozmery. Postaráme sa o vaše objednávky a snažiť skontrolovať pred odoslaním. Ale v prípade akéhokoľvek problému nás prosím kontaktujte v čase pred odchodom zlé recenzie. Chápeme, chcete povedať pravdu o tom, ako sa cítite o tento nákup a nemusíme byť schopní vyriešiť všetky vaše problémy na vašej spokojnosti. Ale vždy sme si chcete vypočuť váš hlasový ak prídete do hovoriť s nami. Budeme sa lepšie starať o vás aj v budúcnosti, aby sa zabránilo neurobili tú istú chybu, bez ohľadu na to, ktorého chyba je. Ak však chcete jednoducho opustiť zlé recenzie, bez hovorí, nie sme schopní pochopiť svoj problém dobre a nepomôže vôbec. My tešíme sa na dlhý čas relashion s vami. Preto sa poďme riešiť problémy spoločne!

Štítky: veľký luk, blúzky, Sladké, blúzky, luk, blúzky, Lacné veľký luk, blúzky, Vysoko Kvalitné sladké, blúzky, Čína čela Dodávateľov, blúzky.

Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Rukáv Krátky Rukáv
Oblečenie placket Nastaviť hlavu
Materiál Bavlna,Polyester
Dochádzanie do práce Kórejský
Štýl móda
Textílie Typ Broadcloth
Golier O-Krku
Dekorácie Luk
Pohlavie Ženy
Módne detaily Spájanie živice
Rukáv Štýl Pravidelné
textúra Bavlna
Rok sezóny V lete roku 2016
Veľkosť M L XL S
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Vzor Typ Pevné
Farba Klasifikácia Ružový Prúžok biely
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Alfa 2016 Ženy Veľký Luk Blúzky Voľné Prekladané Luk Dekor Dámy Sladké Blúzky

Alfa 2016 Ženy Veľký Luk Blúzky Voľné Prekladané Luk Dekor Dámy Sladké Blúzky

Súvisiace produkty

Porovnať