Originálne BANDAI Tamashii Národov Figuarts ZERO Collection Obrázok - Sanji -Diable Jambe Premier Hache - od "JEDEN KUS"

Nový produkt

Skladom

€44.01

Pridať do obľúbených

Môžeme sľúbiť, že VŠETKY produkty v našom obchode sú 100% originál a je legálny, vďaka. Dôležité Upozornenie, Prosím, uistite sa, že ste si prečítajte nižšie pravidlá, než ste objednávku, vďaka. 1. Všetky postavy sú vyrábané vo veľkom stroje, takže niektoré maľby na nich možno nerovnomerné, možno pár je z jeho viazané, alebo niektoré údaje možno majú málo maľovanie lúpať, tieto situácie sú bežné a ktoré sú mimo našej kontroly, takže nemôžeme akceptovať vrátenie z týchto dôvodov. 2. Všetky postavy sú úplne nové v pôvodnom políčok, takže nemôžeme ich otvoriť a skontrolujte údaje. 3. Všetky položky sú dodávané prostredníctvom zásielkovej spoločnosti, takže nemôžeme zabezpečiť, že pôvodné okno nemajú žiadne poškodenie pri preprave, ale my by sme v našich silách, aby pack vašej objednávky aj pred zásielky. Ak máte názor na tieto, alebo nechcete prijímať vyššie uvedených situácií, prosím, nenechajte mieste objednávky. Po zadaní objednávky, ktoré znamenajú, že budete akceptovať uvedené pravidlá. Vďaka za vaše porozumenie.

Fotografie sú prototypu a skutočného produktu sa môže líšiť.

Štítky: Figuarts Nula, bandai tamashii národov, jeden kus, Lacné figuarts nula, Vysoká Kvalita bandai tamashii národov, V číne jeden kus Dodávateľov.

Diaľkové Ovládanie No
Bábky Typ Model
Stav V Sklade
Vekové Rozpätie 12-15 Rokov,> 14 Rokov,Grownups
Komoditné Atribút Hotové Výrobky
Rozmery výška
Upozornenie Riziko UDUSENIA - Malé súčasti. Nie pre Deti do 3 rokov.
Vojak Príslušenstvo Vojak Hotový Výrobok
Tému Film a TV
Rozsahu Žiadne
Názov Značky Bandai
Položka Druh Model
Číslo Modelu Figuarts Nula
Materiál PVC & ABS
Veľkosť Height
Mfg Poradové Číslo Model
Pohlavie Unisex
Ukončenie Stupeň Hotové Výrobky
Tým, Animácie Zdroj Japonsko
Hmotnosť Balenia 0.8kg (1.76lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 25cm x 20cm (11.81in x 9.84in x 7.87in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Originálne BANDAI Tamashii Národov Figuarts ZERO Collection Obrázok - Sanji -Diable Jambe Premier Hache - od

Originálne BANDAI Tamashii Národov Figuarts ZERO Collection Obrázok - Sanji -Diable Jambe Premier Hache - od "JEDEN KUS"

Súvisiace produkty

Porovnať