10 metrov/veľa 20CM Dlhé Polyester Fringe Výbava Afriky biela Strapec Páse s nástrojmi Čipky Príslušenstvo Šiť latinskej Šaty Odev DIY Príslušenstvo

Nový produkt

Skladom

€10.01

Pridať do obľúbených

3717311374781349

10 metrov/lot 10-100 CM Dlhé Polyester Fringe Výbava Afriky biela Strapec Páse s nástrojmi Čipky Príslušenstvo Šiť latinskej Šaty Odev DIY Príslušenstvo

Materiál: Polyester, orezávanie strapec čipky

Šírka:10 CM/15 CM/20 CM/30 CM/50 CM/100 CM Dĺžka môžete Si vybrať veľkosť, ktorú potrebujete

Dĺžka:10 m/Veľa

Farba: biela

Používa: oblečenie, dekorácie, latinskej tanca, opona, gauč DIY a iné účely

výzva: výrobok výstrel do svetla, môžu byť niektoré farebný rozdiel

Tipy: Kúpiť $ 100 Strapec môže slobodne poslať rýchle dodanie EMS / DHL

O Nás

1. Ak ste jednotlivec kupujúceho, nezabudnite si pridajte nás do vášho obľúbeného predávajúceho.

2.Ak ste predajca alebo hľadáte obchodného partnera v Číne, prosím, kontaktujte nás.

O Objednávkach

3. Kontaktujte dodávateľa prvá, ak chcete umiestniť veľké objednávky. Tiež sme sa získať veľké zľavy z výslovného spoločnosti, ak vaša množstvo vašej objednávky je veľké.

o dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci predpokladanú lehotu, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6.Prosím neotvárajte spor bez akejkoľvek komunikácie , je to nespravodlivé pre predávajúceho . radi by sme vám pomôže vyriešiť problémy .

po predaj otázka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď kupujúcim.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ PLATBU po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4.Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez akejkoľvek komunikácie , inak , nebudeme vám ukázať vrátiť alebo vrátiť .

aeProduct.getSubject()

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy

Štítky: Čipky príslušenstvo, pás s nástrojmi čipky, polyester fringe, Lacné čipky príslušenstvo, Vysoko Kvalitné pásky čipky, Čína polyester fringe Dodávateľov.

Materiál 100% Polyester
Použitie
Farba
Dĺžka
Dekorácie Čipky
Číslo Modelu ls30-10
Typ Produktu Čipky
Názov Značky YY-tesco
šírka 10CM/20CM/30CM/50CM100CM
Štýl
Funkcia Elastické,Eco-Friendly
Textílie Typ Voile
Technics Háčkované
Hmotnosť Balenia 0.6kg (1.32lb.)
Typ Jednotky veľa (10 Meter/lot)
Veľkosť Balenia 40cm x 25cm x 25cm (15.75in x 9.84in x 9.84in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10 metrov/veľa 20CM Dlhé Polyester Fringe Výbava Afriky biela Strapec Páse s nástrojmi Čipky Príslušenstvo Šiť latinskej Šaty Odev DIY Príslušenstvo

10 metrov/veľa 20CM Dlhé Polyester Fringe Výbava Afriky biela Strapec Páse s nástrojmi Čipky Príslušenstvo Šiť latinskej Šaty Odev DIY Príslušenstvo

Súvisiace produkty

Porovnať