Pre Xbox 360 Gamepad PC Adaptér, Čierna USB Prijímač Podporuje Microsoft Wireless Xbox360 Controller

Nový produkt

Skladom

€8.48

Pridať do obľúbených

Pre Xbox 360 Gamepad PC Adaptér, Čierna USB Prijímač Podporuje Microsoft Wireless Xbox360 Controller

Funkcie:

1.Tento bezdrôtový prijímač je jednoduchý adaptér, ktorý sa pripája do USB.

2.Bude pracovať s budúcimi Xbox 360 Wireless Príslušenstvo.

3.Poskytuje až 30-noha rozsah pre úplnú bezdrôtovú slobodu.

4.Použiť až štyri Bezdrôtové ovládače a štyri Bezdrôtové Slúchadlá.

5.Ľahko sa integruje s PC herné scenáre a využíva rovnaké záväzné technológie, ako aj Xbox 360.

6.tretia osoba produkt, ktoré sa neuskutočnia mircrosoft Kompatibilným so systémom windows xp, windows 7 8 Bezdrôtový Herný Prijímač Xbox 360 pre systém Windows umožňuje pripojiť až štyri bezdrôtové slúchadlá a štyri bezdrôtové ovládače pre počítač so systémom Microsoft Windows XP s balíkom Service Pack (SP2) alebo novšia verzia systému Windows.

Poznámka: prijímač nie je určený na používanie s konzolou Xbox 360. Krok 1: Pripojenie konzoly Xbox 360 Bezdrôtový Herný Prijímač k počítaču

1.Vložte USB konektor do powered USB 2.0 portu na počítači.

Poznámka: porty USB na prednej strane počítača pravdepodobne nie powered USB 2.0 porty. Skúste použiť porty na zadnej strane vášho počítača.Zelený indikátor na prijímači znamená, že jednotka funguje.

2. Ak Add New Hardware Wizard spustí automaticky, selectInstall softvér automaticky (Odporúča sa) a potom clickNext. Ak sprievodca nainštaluje softvér úspešne, kliknite na tlačidlo Finishand potom prejdite na Krok č. 3: Pripojte bezdrôtové príslušenstvo konzoly Xbox 360 k počítaču nižšie.

Ak sprievodca nedokáže nainštalovať softvér, pokračujte ďalšou časťou.

Krok 2: Inštalácia Xbox softvér Prijímača

Poznámka: aby ste mohli použiť bezdrôtové príslušenstvo s počítačom, pravdepodobne budete musieť nainštalovať určitý softvér na vašom počítači.Ak máte inštalačný disk, ktorý bol dodaný s konzolou Xbox 360 Bezdrôtový Herný Prijímač, môžete nainštalovať softvér z tohto disku.

Ak chcete nainštalovať softvér z disku

1).Vložte inštalačný disk do jednotky CD alebo DVD počítača. Ak sa Inštalačný program nespustí automaticky, zmeniť na CD alebo DVD a potom spustite Inštalačný program.

2).Postupujte podľa krokov v sprievodcovi na inštaláciu softvéru.

Poznámka: môže sa zobraziť výzva na reštartovanie počítača

Krok 3: Pripojenie bezdrôtové príslušenstvo konzoly Xbox 360 k počítaču

1.Zapnúť bezdrôtové príslušenstvo konzoly Xbox 360, ktoré chcete používať s prijímačom.

Napríklad, ak chcete zapnúť ovládač, stlačte a podržte tlačidlo Sprievodcu v strede ovládača. Ak neviete, ako sa obrátiť na príslušenstvo, prečítajte si dokumentáciu, pre ktoré príslušenstva.

2.Na prijímači, stlačte tlačidlo pripojenia. Kontrolka bliká zeleno.

3.Na bezdrôtové príslušenstvo, stlačte tlačidlo pripojenia. Napríklad na ovládači tlačidlo pripojenia nachádza na zadnej strane.

Zelené blikajúce svetlá na príslušenstve a na prijímači naznačujú, že prístroj sa pokúša nadviazať spojenie. Keď sa svetlá prestanú blikať a zostane svietiť, príslušenstva je pripojený. Napríklad, na bezdrôtový ovládač, jeden kontrolky okolo tlačidla Sprievodcu zostanú svietiť Veľkosť: Cca. 7.5 x 4.2 x 1,8 cm / 2,9 x 1.6 x 0.7 palce Množstvo:1 ks Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! 1 x PC, Wireless Controller Biely Herné USB Prijímač, Adaptér, Microsoft XBOX 360 1 x CD

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) Ak ste v Brazílii, dodacia lehota je 25-90 dní, bez ohľadu na to, aký druh dopravy spôsob, ako, pretože vlastné.

2) Ak ste sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Urýchlené, možno musieť zaplatiť nejakú daň pri registrácii poľa.

3) Ak ste z Brazílie, Čile a Argentíny, a vyberte DHL/FedEx/TNT/UPS, prosím, provise nám svoje číslo DPH pomôcť tovar prechádza na vlastné fasterly.

4) Ak ste z Brazílie, Čile a Španielsko, a vyberte UPS shipping spôsobom, budete musieť ukázať platobný doklad keď sa dostanete na okno.

5), Ak ste z Švajčiarsko, Švédsko, Rakúsko a vyberte TNT prepravu spôsobom, budete musieť ukázať thepayment dôkaz, keď sa dostanete do poľa.

6) Ak ste z Nemecka, a vyberte TNT prepravu spôsobom, prosím, provise vaša spoločnosť kód

7) v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše číslo objednávky. 3) vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Štítky: prijímač pre xbox, usb prijímač, prijímač bezdrôtovej, Lacné prijímač pre xbox, Kvalitný usb prijímač, Čína prijímač bezdrôtovej Dodávateľov.

Číslo Modelu pre xbox 360
MicroSoft Model Xbox360
Názov Značky TECTINTER
Kompatibilné Značka/Model Microsoft
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.12kg (0.26lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 8cm x 10cm (5.91in x 3.15in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pre Xbox 360 Gamepad PC Adaptér, Čierna USB Prijímač Podporuje Microsoft Wireless Xbox360 Controller

Pre Xbox 360 Gamepad PC Adaptér, Čierna USB Prijímač Podporuje Microsoft Wireless Xbox360 Controller

Súvisiace produkty

Porovnať