Moderná Severská Seashell Lustre Svetlá Zariadenie 5 Kruhy Prírodné Sea Shell Droplight Domáce Vnútorné Osvetlenie Spálne D50cm*H40cm

Nový produkt

Skladom

€202.02

Pridať do obľúbených

Toto svetlo môže pracovať v 90V-260V. Pôvodné svietidlo je 220V. Môžete zmeniť lampy od seba, ak je potrebné. Ďakujeme za vašu spoluprácu.

Drahý priateľ,vitajte v našom obchode, pred objednávkou, prečítajte si prosím nasledujúce úvod opatrne. Ak akúkoľvek otázku, stačí, neváhajte a kontaktujte nás cez trademanager alebo e-mail, ak nie sme online, prosím, zanechajte nám správy, budeme službu, ktorú hneď, ako je to možné, ďakujem.

1. Escrow (pre retail):

Escrow je BEZPLATNÉ strážené platobných služieb, ktorý je automaticky k dispozícii na všetkých transakcií. Táto služba zabezpečuje, že platba je prepustený dodávateľa len po potvrdení uspokojivé prijatia vašej objednávky. Ktoré?s povedať, musíte poslať peniaze na platforme, a po prijatí položky, platforma bude prevod platby na nás, a tak sa vaša platba je na 100% bezpečná.

2. T/T (hromadných): 30% vkladu a zostatku 70% T/T pred zásielky.

1. Pred podaním objednávky, prosím, kontaktujte nás na potvrdenie spôsob dopravy. Ak nie, budeme dodať tovar tým, DHL, alebo iných vyjadriť spoločnosť. A sme nie je zodpovedná za akékoľvek nehody, oneskorené alebo iné problémy spôsobené express spoločnosti. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Väčšina položiek a budú zaslané v rámci 7-20 DNÍ po vaša platba potvrdená.

2. Okrem toho, uistite sa, že vaše dodaciu adresu je správne. Len budeme sledovať vašu adresu uvedenú v objednávke. Ak chcete zmeniť adresu doručenia, prosím, kontaktujte nás pred zásielky je realizovaná cez Trademanager. A vzhľadom na zaistenie dôvodu sme neumožňujú zmenu adresy prostredníctvom e-mailu. A nebudeme mať žiadnu zodpovednosť, ak váš nám nesprávnu adresu. Mimochodom, telefónne číslo je odporúčané pre presnejšie dodanie.Ak pozemok sa vrátil, pretože kupujúci dôvodov (napr. nesprávne informácie o adrese, nenárokovaných kusov, ochotní pomáhať colné odbavenie, odmietnutý tovar bez udania dôvodu, a pod.), kupujúci by mal platiť za prepravné náklady a späť, plus prevádzkové náklady, čo je 25% tovaru cena

3. On-line cena nezahŕňa žiadne dodatočné daňové alebo colné odbavenie poplatok zákazníka krajiny, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol dostať tovar, ale nie sme zodpovední za colné odbavenie zákazníka krajiny.

V snahe zabezpečiť si príjem tovaru bez dane pri dovoze, budeme deklarovať ako 'GIFT' s nižšou cenou. Táto nižšia cena neodzrkadľuje skutočnú cenu, ktorú ste zaplatili alebo trhovú hodnotu výrobku a môže sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov. V prípade akýchkoľvek dovozných poplatkov alebo poplatkov, kupujúci by mal platiť za to.

1. Pred uvedením aby ste sa odporúča uviesť vaše požiadavky jasne na nás, aby sa zabránilo akejkoľvek chyby; medzitým, môžete získať ďalšie zľavy pri väčšom množstve objednávky.

2. Keďže nemáme každé svetlo v sklade, prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie pred podaním objednávky.

3. Snažíme sa, aby digitálne obrázky, tak presné, ako je to možné. Avšak, rôznych obrazovkách môže spôsobiť farby mierne líšiť.

4. Lampy sú osvetlené na ilustráciu žiara pri fotografovaní. Vzhľadom na charakter vitráže, farby sa môže mierne líšiť.

5. Ak budete potrebovať akékoľvek ďalšie informácie, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

6. Balenie veľkosti a balenia hmotnosť závisí od konkrétneho výrobku, údaje uvedené v "Balenie Podrobnosti" je len ako odkaz.

1. Poskytujeme jeden rok záruku. Ak položka je chybný(to sa nikdy nestalo, pretože sme predali lustre), prosím, informujte nás do 3 dní po prijatí tovaru.

2. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave a balenie, aby získali nárok na výmenu tovaru.

3. Položky sa vrátil po 7 dní od doručenia sú oprávnené len na opravu.

4. Kupujúci je zodpovedný za všetky prepravné náklady.

1. Vaša odozva je veľmi dôležité pre náš rozvoj podnikania,úprimne vás pozvať na dovolenku 5 hviezdičiek Pozitívne pre nás, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, ďakujeme!

2. Ak je nejaký problém s naše produkty alebo služby, láskavo komunikovať s nami prvý pred odchodom negatívny alebo neutrálny spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách, aby problém vyriešiť a zlepšiť ourself.

Štítky: svietidlá, Luster Osvetlenie, seashell luster, Lacné svietidlá, Vysoká Kvalita luster osvetlenie, Čína seashell luster Dodávateľov.

Certifikácia CCC,CE
Číslo Modelu MD
Domov Osvetlenie
Je Stmievateľné No
Povrch Leštený Chróm
Výkon lampy zdroj 3ks*30W E14 lampa
Aplikácia Foyer
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Napätie 90-260V
Typ Inštalácie Kábel Prívesok
Technics Horúce Ohýbanie
Materiál seashell a kovu
Počet svetelných zdrojov 15~20
Materiál Telesa Hliník,Železo
Sea Shell Prívesok Svetlá
Moderné Droplight
Záruka 2 rokov
Zdroj Napájania AC
Miesto Salón,Pracovňa,Spálňa,ďalšie izby,Hotel, Hala,Hotelová Izba
Osvetlenie Priestoru 5-10square metrov
Prepnúť Typ Spoločné
Európska luster
Veľkosť D50cm*H40cm
Nordic Závesné Osvetlenie
Položka Druh Prívesok Svetlá
Zdroj Svetla Úspora Energie
Štýl Tradičné
Seashell Lampa
Názov Značky UMSANNA
farba biela, ako zobrazuje obrázok
Tienidlo Farba Biela
Základný Typ E14
Veľkosť Balenia 55cm x 55cm x 55cm (21.65in x 21.65in x 21.65in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 8.0kg (17.64lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Moderná Severská Seashell Lustre Svetlá Zariadenie 5 Kruhy Prírodné Sea Shell Droplight Domáce Vnútorné Osvetlenie Spálne D50cm*H40cm

Moderná Severská Seashell Lustre Svetlá Zariadenie 5 Kruhy Prírodné Sea Shell Droplight Domáce Vnútorné Osvetlenie Spálne D50cm*H40cm

Súvisiace produkty

Porovnať