Alfa Ženy Lete Nové Prehrabať Košele, Pulóvre Off-ramenný Prehrabať Rukáv Voľné Babydoll Bavlnené Košele Biela Žltá Modrá S-L

Nový produkt

Skladom

€11.13

Pridať do obľúbených

Textílie: Bavlnené zmesi

Veľkosť S: Ramenný 34, Poprsie 94, Dĺžka 58

Veľkosť M: Ramenný 36, Poprsie 100, Dĺžka 59

Veľkosť L: Ramenný 37, Prsia 106, Dĺžka 60

2-3 chyby

Nižšie je žltá:

Nižšie je modrá:

Nižšie je biela:

O produktoch

Fotografie plne v súlade s výrobkami. Všetky fotografie sú prijaté odborníkmi v rámci štúdiové osvetlenie a upraví v rôznych nastavení počítača. Tak tam môže byť niečo farebné variácie na rôzne divákov, " počítače a mobilné displej telefónu. Ak ste citliví na farby, prosím, buďte opatrní na nákup.

O shipdate

Pripravili sme dostatok zásob na zabezpečenie každej objednávke môže byť dodávaný v 3-5 dní. V žiadnom prípade nechceme, budeme vás kontaktovať okamžite, aby vaše zásielky môže byť dobre spracované.

O zásielke

Ponúkame štandardné registrované leteckých zásielok do celého sveta. Podľa skúseností z minulosti, to môže dosiahnuť väčšina krajín v o 15-50 dní. Okrem toho poskytujeme aj rôzne rýchle lodnej dopravy ako epacket, aramex, dhl, fedex, tnt, ems a tak ďalej. Prosím, kontaktujte nás pre informácie, keď to potrebujú.

O vracia

Budeme akceptovať vráti do 7 dní po podpísal zásielky. Pre väčšinu vráti, V Číne existuje mnoho komplikovaných documentations vyžaduje jasné, dovoz tovaru. Takže, sme ca n t akceptovať väčšinu vráti okrem SKUTOČNEJ kvality problém. Veľkoobchodníci musia byť opatrní myslenia, pred nákupom. Uistite sa prosím, položky sú úplne nové s obalom/tagy a bez pachov (dym/parfémy).

O spolupráci

Vítame všetky objednávky bez ohľadu na to, či malé rozmery. Postaráme sa o vaše objednávky a snažiť skontrolovať pred odoslaním. Ale v prípade akéhokoľvek problému nás prosím kontaktujte v čase pred odchodom zlé recenzie. Chápeme, chcete povedať pravdu o tom, ako sa cítite o tento nákup a nemusíme byť schopní vyriešiť všetky vaše problémy na vašej spokojnosti. Ale vždy sme si chcete vypočuť váš hlasový ak prídete do hovoriť s nami. Budeme sa lepšie starať o vás aj v budúcnosti, aby sa zabránilo neurobili tú istú chybu, bez ohľadu na to, ktorého chyba je. Ak však chcete jednoducho opustiť zlé recenzie, bez hovorí, nie sme schopní pochopiť svoj problém dobre a nepomôže vôbec. My tešíme sa na dlhý čas relashion s vami. Preto sa poďme riešiť problémy spoločne!

Štítky: bavlnené dámske tričká, bavlnená tunika tričko, bavlna, denim tričko, Lacné bavlnené dámske tričká, Vysoko Kvalitné bavlnené tričko, tunika, Čína bavlna, denim tričko Dodávateľov.

Módne detaily Lotus okraj listu
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Rukáv Štýl Motýľ Rukáv
Textílie Typ Broadcloth
Rok sezóny V lete roku 2016
Č. SQQBD0531521ZZZC
Veľkosť S, M, L
Štýl všetky zápasom
Dekorácie Volániky
Vzor Typ Pevné
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
Rukáv Krátky Rukáv
Farba Klasifikácia Biela Modrá Žltá
Materiál Bavlna,Polyester
Vzor Jednofarebné
Pohlavie Ženy
Golier O-Krku
Hmotnosť Balenia 0.23kg (0.51lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Alfa Ženy Lete Nové Prehrabať Košele, Pulóvre Off-ramenný Prehrabať Rukáv Voľné Babydoll Bavlnené Košele Biela Žltá Modrá S-L

Alfa Ženy Lete Nové Prehrabať Košele, Pulóvre Off-ramenný Prehrabať Rukáv Voľné Babydoll Bavlnené Košele Biela Žltá Modrá S-L

Súvisiace produkty

Porovnať