15 mm UV svetlo, farebné živice tlačidlá mužov a ženy deti voľnočasové oblečenie tlačidlá dekoratívne pracky veľkoobchod

Nový produkt

Skladom

€12.76

Pridať do obľúbených

======= Vitajte na našich www.haix.sk obchode! =======

Názov produktu: 15mm, UV svetlo, farebné živice tlačidlá mužov a ženy deti voľnočasové oblečenie tlačidlá dekoratívne pracky veľkoobchod

Materiál: Živica Farba: Zmiešané farby (3-5 colocrs náhodne zmiešané)

#1 Zelená(na sklade),#2 Zlaté,#3Royablue,#4 Rose red, #5 Orange(Ako obrázok), Ak potrebujete jednu veľa jednej farby, prosím, uveďte núdzi, ktoré zadajte v objednávke. Množstvo: 144pcs/veľa Cca Veľkosť: 15 mm Prepočet:1 palec = 2.54 cm 1 cm= 0.393 palcový Položka Č.: P0201-009 Použitie: Vysoko kvalitnej živice tlačidlo,ktorý sa používa pre mužov, ženy a deti voľný čas tlačidlá alebo bavlnené oblečenie,a iné dekoratívne pracky.

Iné Odporúčame

Balenie:

Veľkú starostlivosť v balení každý detail, aby sa zaistila bezpečná preprava k vám .Preto prosím, skontrolujte balík predtým, než sa prihlásite ju prijať, ak je nefunkčné alebo poškodené, môžete vyhotoviť záznam s dopravcom. Na rovnaký čas, môžete nasnímať fotografiu a poslať k nám, budeme riešiť problém pre vás na prvý raz.

Doprava:

1) Máme loď všetky naše položky po celom svete Čína príspevok air mail , EMS,alebo DHL.

2) Doprava v Číne post air mail(hmotnosť je pod 2 kg )je zadarmo, zvyčajne to trvá 35 - 60 dni, aby sa dospelo. Poštovné podľa EMS ,DHL (pre veľké objednávky alebo hmotnosť je nad 2 kg) bude účtovaný expedičný poplatok. To trvá 5 - 14 dni, aby sa dospelo. To môže trvať dlhšie, v dôsledku meškania v colné odbavenie alebo dovolenku alebo počasie problém.

3) položka budú zaslané po stránke overené, platba do 24 hodín. Na odovzdanie dátum je 1-5 pracovných dní.

4) Budeme vás poslal sledovacie číslo, keď sme sa po vaše položky, skontrolujte Prosím, či je a buďte v kontakte s vaším miestnym úradom.

Platby:

1) Všetky platobné je chránený Viazaný, a vaše plné platby by mali byť prijaté do 3 dní.

2) Platba sa uvoľňuje po potvrdení dodania.

Spätná väzba:

1) Ako vaša odozva je naozaj pre nás dôležité, venujte prosím niekoľko minút opustiť pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. Tiež budeme robiť to isté na čo najskôr. Vďaka!

2) Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť váš problém a uspokojiť vaše potreby.

Vracia:

1) zaručujeme všetok tovar, ktorý predávame. Ponúkame vrátenie peňazí alebo odoslať tovar, ak sme poslali ste omylom alebo nedostal tovar alebo poškodeniu počas prepravy.

2) Každý vrátiť by mali byť založené na dôkazoch.

Kontaktujte nás:

1) Ak máte akékoľvek otázky, prosím nechajte nám správu na www.haix.sk, alebo pošlite nám e-mail.

2) úprimne dúfame, že nájdete to, čo sa vám páči, tu a spriateliť sa s vami. Ďakujeme za vašu podporu! Pekný deň!

Štítky: tlačidlo momentálny, tlačidlo kryty pre ženy, pracky oblečenie, Lacné tlačidlo momentálny, Vysoká Kvalita tlačidlo kryty pre ženy, Čína pracky oblečenie Dodávateľov.

Materiál Plastové
Technics Pokovovanie
Plastové Typ Živica
Štýl Flatback
Veľkosť 15mm
Tvar Kolo
Číslo Modelu P0201-009
Tlačidlo Typ 4 Diery Tlačidlo
Názov Značky Niucky
Funkcia Suché Čistenie,Bez Obsahu Niklu,Eco-Friendly,Umývateľný
farba #1 Zelená,#2 Zlaté,#3Royablue,#4 Rose red, #5 Orange(Ako obrázok)
Dekorácie Flitrami
Typ Produktu Tlačidlá
Typ Jednotky veľa (144 ks/lot)
Veľkosť Balenia 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.16kg (0.35lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

15 mm UV svetlo, farebné živice tlačidlá mužov a ženy deti voľnočasové oblečenie tlačidlá dekoratívne pracky veľkoobchod

15 mm UV svetlo, farebné živice tlačidlá mužov a ženy deti voľnočasové oblečenie tlačidlá dekoratívne pracky veľkoobchod

Súvisiace produkty

Porovnať