10pcs Auto Skrutkovacie Viečko s Tesnením Pre Mitsubishi ASX Lancer 10 9 Outlander Pajero Pre Suzuki Swift Grand Vitara SX4 Vitara

Nový produkt

Skladom

€3.70

Pridať do obľúbených

10X Auto upravené skrutku tesnenia Pre Audi A3, A4 B6 B7 B8 B5, A6 C5 C6 O5 A5 Q7, TT A1 S3 S4 S5 S6 S8 Príslušenstvo

Vlastnosti produktu: Druh Materiálu: z Nehrdzavejúcej Ocele sa Pouţiť: Univerzálna, Farba: Čierna, Červená, Modrá, Zelená, Fialová, Strieborná fender riadu sa zmestí akékoľvek 10 mm skrutka otvoru pod krytom. Na 6Mx20 skrutky je odporúčané pre všetky časti pod kapotu, ako sú blatníky, svetlá, nárazníky. Jednoduchá inštalácia pokyny na inštaláciu nie sú zahrnuté. Package: 10 x 6Mx20 Oceľové Skrutky 10x Eloxované Podložky Fotografie Výrobkov:

Zásielky a Colných otázkach

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku. Pošleme položky, akonáhle je to možné, akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Vezmite prosím na vedomie, že cena nie je vrátane cla a DPH/GST.

Pre mnohých krajinách, možno, že kupujúci bude musieť zaplatiť colné daň.

Prosím, nenechajte sa zmiasť rozdiel medzi náklady na dopravu a colné daň, a nie nechať negatívnu spätnú väzbu z dôvodu colné daň. Vďaka za vaše porozumenie a podporu.

PS: Rusko, USA, AU č colné daň.

Záruka A Záručné

Ponúkame na 1 mesiac zadarmo náhradné. Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti,pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a postive spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, obráťte sa na nás prvý, pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: Pre Suzuki Grand Vitara, tesnenie suzuki, pre auto, Lacné pre suzuki grand vitara, Vysoko Kvalitné tesnenie suzuki, Čína pre auto Dodávateľov.

Typ Nálepky Auto Tela
balenie Nie Zabalené
Položka Priemer 1.9cm
Dizajn Karikatúra
Druh Materiálu Z Nehrdzavejúcej Ocele
Druh Iné 3D Nálepka
Názov Značky Atreus
Umiestnenie Nálepky Celé Telo
Položka Druh Nálepky
Model OEM
Kategória JDM Nálepky Nuts & Skrutky
Položka Dĺžka 2cm
Názov Modelu A-LSDP-001
Položka Šírka 0.4cm
Položka Výška 0.4cm
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10pcs Auto Skrutkovacie Viečko s Tesnením Pre Mitsubishi ASX Lancer 10 9 Outlander Pajero Pre Suzuki Swift Grand Vitara SX4 Vitara

10pcs Auto Skrutkovacie Viečko s Tesnením Pre Mitsubishi ASX Lancer 10 9 Outlander Pajero Pre Suzuki Swift Grand Vitara SX4 Vitara

Súvisiace produkty

Porovnať