24*25 mm Drevená Sova Tlačidlá Prírodné remeselníkov Zmiešané Farby Pre Scrapbooking Zvierat Dekorácie, Detské Svetre Oblečenie 50pcs

Nový produkt

Skladom

€2.46

Pridať do obľúbených

* POPIS PRODUKTU

[[[+++ Šaty, Blúzky, Príslušenstvo Pre Šijacie Dáždnik Drevené Prírodné Farby Pozastavenie Dekoratívne Botones remeselníkov 60 pz/taška +++]]]

Produkt Tagy : Prírodné Drevené Farba : Prírodná Farba Materiál : Drevo Hmotnosť : 30 g/Taška Veľkosť : 2,5 CM*2.4 CM Konverzie : 1inch = 2.54 cm alebo 1 cm = 0.393 palcový Množstvo : 50 ks / taška. Príležitosti : výročie / party / darček /domáci textil/handmade náramok Stav : 100% zbrusu nový, vynikajúce plavidlá. Tento tlačidlá v Súlade S EU Štandardmi pre Životné prostredie. Poznámka : Ako šatka je elastický, každý šál je ručne merané, tam bude trochu chyba.Pretože drevené sú zmiešané,množstvo každej farbe je iný.Ak chcete vymenovať množstvo farieb,prosím, dajte nám správu.

Prosím, Láskavo Poznámka:

Sme všetky položky sú skutočné, streľba; Na technológie, displej, ľahké, environmentálnych dôvodov, môže byť mierna odchýlka jav, aktuálne farby sa môžu mierne líšiť od tých, ktoré zobrazuje sa, prosím, v druhu prednosť.

* ZOBRAZIŤ PRODUKTY

kupujúci je ukázať

* PLATBA

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.haix.sk .kom, ako sú kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union). Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.haix.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

* PREPRAVNÉ 1. Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo "Doprava a platba" na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje. Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

2. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

3. Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní.

* NÁVRAT POLITIKY

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

* Spätná VÄZBA

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme!

Štítky: sova tlačidlá, drevená sova tlačidlá, tlačidlo prírodné, Lacné sova tlačidlá, Vysoko Kvalitné drevené sova tlačidlá, Čína tlačidlo prírodné Dodávateľov.

Množstvo 50 ks
Veľkosť 25*24MM
Dekorácie Korálky
Tvar Sova
Povrchová Úprava Byt
Štýl Flatback
Funkcia Umývateľný,Eco-Friendly,Bez Obsahu Niklu,Suché Čistenie
Pôvod Cn, zhe
Tlačidlo Typ 2-Otvory Tlačidlo
Technics Prirodzené Farby
Môže sa recyklovať Áno
Predaj formát Veľkoobchodný alebo maloobchodný
Typ Produktu Tlačidlá
Názov produktu Tlačidlá Sova
Číslo Modelu NM41
Použitie pre Dekorácie, rekvizity, oblečenie, odevov, bytového textilu, batožiny
farba drevo farba
Materiál Drevo
Veľkosť Balenia 11cm x 15cm x 3cm (4.33in x 5.91in x 1.18in)
Typ Jednotky veľa (50 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

24*25 mm Drevená Sova Tlačidlá Prírodné remeselníkov Zmiešané Farby Pre Scrapbooking Zvierat Dekorácie, Detské Svetre Oblečenie 50pcs

24*25 mm Drevená Sova Tlačidlá Prírodné remeselníkov Zmiešané Farby Pre Scrapbooking Zvierat Dekorácie, Detské Svetre Oblečenie 50pcs

Súvisiace produkty

Porovnať