Unisex Nohy Anjel Kompresný RUKÁV Plantárna Fasciitis Proti Únave 2 ks (1pair) S/M/L/XL

Nový produkt

Skladom

€3.29

Pridať do obľúbených

Unisex Nohy Anjel Kompresný RUKÁV Plantárna Fasciitis Proti Únave

Špecifikácie:

Materiál: Nylon/spandex

Farba: Čierna

Veľkosť:

S/M: dámske Topánky Veľkosti 6 - 9.5, pánske Topánky Veľkosti 5 - 9.5

L/XL: dámske Topánky Veľkosti 10 - 13.5, pánske Topánky Veľkosti 10 - 12.5

Balenie obsahuje:

2pc ( 1 Pár), Kompresia Nohu Rukáv

Funkcie opp balenie

Funkcie:

Navrhnuté s cieľom zvýšiť krvný obeh a znižuje opuch

Bojuje proti príznaky Plantárna Fasciitis

Rýchle a pohodlné na nosenie

Nie sú viditeľné pod vaše oblečenie

Unisex a hodí buď nohy

Ideálny kompresný rukáv pre cestovanie, šport, práce, alebo domov

Otvorené prst dizajn

Upokojuje a zmierňuje achy päty a chodidlá

Získajte späť do vašich každodenných činností bez trpí bolesť, achy nohy. Toto anti-únava nôh rukáv, s tromi úrovňami kompresie poskytuje podporu, zvyšuje obeh a redukuje opuchy.Nohy rukáv priedušná textílie, ktoré je tenké, pohodlné a dá sa nosiť diskrétne pod ponožky celý deň, alebo sám v noci. Nylon/spandex. Stroj umývateľný.

Nohy rukáv priedušná textílie, ktoré je tenké, pohodlné a dá sa nosiť diskrétne pod ponožky celý deň, alebo sám v noci. Nohy Anjel môžu byť nosené naboso alebo s topánky a topánky. Ideálny pre dlhé vzdialenosti cestovanie, alebo keď ste chôdze/behu, golf, alebo pracovať.

Nohy rukáv je revolučný kompresia nohu rukáv, ktorý pomáha zmierniť členok a slintačky bolesti. Ponúka tri úrovne kompresie v siedmich zónach. Len sklzu ho a Nohy Anjel vám uľahčiť vám unavený, achy nohy a opuchnuté členky. Pocit kompresie vo vašej nohy loptu, arch, plantárna fascia, náklon a členok a hneď sa budete cítiť, upokojujúcu úľavu. Cielené kompresia je len ako terapeutická masáž nôh, ktorý pomáha podporovať vaše nohy, stimulovať obeh a znižuje opuchy. Ľahké a pohodlné, môžete nosiť Nohy Anjel diskrétne za žiadne ponožky.

Veľkosť:

S/M: dámske Topánky Veľkosti 6 - 9.5, pánske Topánky Veľkosti 5 - 9.5

L/XL: dámske Topánky Veľkosti 10 - 13.5, pánske Topánky Veľkosti 10 - 12.5

Balenie obsahuje:

2pc ( 1 Pár), Kompresia Nohu Rukáv

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné measureme.

Dúfame, že ste dobrý zážitok z nakupovania s pozdravom.

1.Prosím, potvrďte svoju ADRESU opatrne po vykonaní objednávky. 2.Položky sú dodávané z Číny pomocou letecky, väčšina krajín dosiahnuť v rámci 15-45 bussiness dní . 3.Kontaktujte nás, ak nie je možné zobraziť produkty v 65 dní .A prosím, dajte nám 3 pracovných dní pre kontrolu nedoručené balení a dôvod. 4.Ak si zvolíte spôsob dodania: Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus , nemohla poskytnúť informácie o sledovaní po odchode z Číny, ale nebojte sa, to aj dostanete vo vašej krajine úspešne. 5.Ak chcete sledovať položky info o celý priebeh v reálnom čase, vyberte prosím Čína Príspevok Registrované Air Mail . A pokiaľ stále máte akýkoľvek problém, prosím, kontaktujte nás, A my sa budeme snažiť vyriešiť problém za vás. 1.Prosím, skontrolujte sledovania na stránke. 2.Prosím, kontaktujte nás do správy, e-mailu, alebo obchodný manažér. 3.Skontrolujte balík a Položky, opatrne. 1. Pozitívna spätná Väzba (5 Hviezdičiek) je veľmi dôležité, aby nás , prosím, že dvakrát pred odchodom spätnú väzbu.Prosím neotvárajte sporu k nám, budeme mať zodpovednosť za odoslať alebo vrátenie peňazí v prípade akýchkoľvek problémov. 2.Kontaktujte nás prostredníctvom Obchodných Jasliach alebo písmená pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2stars) spätná väzba. Budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy a prosím dôverujte nám .

Štítky: nohy anjel, kompresia nohu rukáv, nohy kompresný rukáv, Lacné nohy anjel, Vysoká Kvalita kompresie nohy rukáv, Čína nohy kompresný rukáv Dodávateľov.

Funkcia tvarovanie
Názov Značky QinyeThree
Pohlavie Muži/Ženy(Unisex)
Sezóna Jar, Leto, Jeseň,Zima,
Materiál Nylon,Spandex
Položka Druh Ponožka
Veľkosť S/M
Číslo Modelu AAEMD421
Ponožka Typ Príležitostné
Hrúbka Štandard
Veľkosť Balenia 15cm x 6cm x 1cm (5.91in x 2.36in x 0.39in)
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Typ Jednotky Pár

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Unisex Nohy Anjel Kompresný RUKÁV Plantárna Fasciitis Proti Únave 2 ks (1pair) S/M/L/XL

Unisex Nohy Anjel Kompresný RUKÁV Plantárna Fasciitis Proti Únave 2 ks (1pair) S/M/L/XL

Súvisiace produkty

Porovnať