100ks 5g Gram Malé Okrúhle Krém Fľaša na Jar S Vekom Plastový Kontajner Skladovanie Kozmetické Jar S Vekom Vzorky make-up Balenie

Nový produkt

Skladom

€19.92

Pridať do obľúbených

Zbrusu nový a High quanlity

DOPRAVA ZADARMO

10% PREDAJ, AK STE OBJEDNÁVKU nad 5 Lotov

Špecifikácie: Funkcia : Čierne a Biele , Okrúhle & Hladké , Hrubé Základňu, iné, Iné Dodávateľa Meranie : Priemer 30 mm x Výška 16 mm Kapacita: 5ml, Farba:Čierna ,Biela ( Nechať odkaz, dajte nám vedieť, akú farbu máte najradšej ,ak žiadna správa bezkarbónového ,budeme ich posielal zmiešané farby alebo len jednu farbu pre vás .Pls advs .Vďaka za návštevu nášho obchodu ) Balenie :taška funkcie opp,Z kartónu

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

** Položky, ktoré sú dobre zabalené s papierové krabici,s cieľom zabezpečiť prijatí vašej objednávky s bez dane alebo nižšie dane pri dovoze,budeme deklarovať ako "dar" s nižšou hodnotou,ak všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

** Doprava zdarma

stačí poslať do Číny Post Air Mail,je potrebné o 15-25 pracovných dní prísť. ak by ste potrebovali tovar naliehavo, prosím, zvoľte spôsob dopravy, DHL, alebo EMS a zaplatiť navyše doprava(5-9 dni, aby sa dospelo vás ).

Keď vidíme vašej platby za prepravu, zabezpečíme loď pre vás v priebehu 2-4 dní za objednávku. (Do 3 dní)

Platby

* Platba sa očakáva, že bude doručené do 3 dní aukcií zavrieť.

*Escrow je našim preferovaným spôsobom platby,sme tiež acce pt rôznych platieb, T/T,Western union,Money gram a ostatných, ako je uvedené nižšie.

Návrat&Exchange politiky

* Všetky naše ponuky sú podložené tým, 100% záruka spokojnosti,ak pre všetky reson nie ste spokojní ,môžete ho vrátiť vec na nás je originál condiion na vrátenie peňazí alebo výmenu.Pred odoslaním nám späť položka,prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť&exchange pokyn.Vrátime vám všetky svoje peniaze, s výnimkou prepravných a manipulačných poplatkov po prijatí vášho vrátenie tovaru.

Spätná väzba politiky

* Budeme poskytovať pozitívnu spätnú väzbu po prijatí platby,Na podporu zdravého Ali spoločenstva,dúfame, že sa vám bude robiť to isté pre nás.Chceme, aby ste pochopili, že sme hodnota služby zákazníkom ohromne.Ak máte akékoľvek nespokojnosť,prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť problém skôr, zanechajte nám negatívnu spätnú väzbu.Sme si istí, že vždy existuje riešenie a sme si istí, že nechcete, zlé spätnú väzbu, tam, kde sa transakcia ukončí.

*** Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Odpovieme do 24 hodín.

Vaša spokojnosť, naša snaha!

Štítky: poháre kanady, balenie háčik, jar hrniec, Lacné poháre kanady, Vysoko Kvalitné, balenia háčik, Čína a jar hrniec Dodávateľov.

meranie Priemer 30 mm x Výška 16 mm
Veľkosť 5g
Kapacita 5ml 5cc
Materiál Spp PS
Materiál z Fľaše PS
používa sa pre krém,kozmetické,sypký púder,nail art
Model Číslo
farba Čierna ,biela
Číslo Modelu Krém jar
Položka Druh Fľašiach
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.7kg (1.54lb.)
Typ Jednotky množstvo (100 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

100ks 5g Gram Malé Okrúhle Krém Fľaša na Jar S Vekom Plastový Kontajner Skladovanie Kozmetické Jar S Vekom Vzorky make-up Balenie

100ks 5g Gram Malé Okrúhle Krém Fľaša na Jar S Vekom Plastový Kontajner Skladovanie Kozmetické Jar S Vekom Vzorky make-up Balenie

Súvisiace produkty

Porovnať