Doprava zdarma 1PC vysokej kvality 114/115*20*12mm hot stlačte tlačidlo turbo diamantovými kotúčmi špeciálne pre rezanie vetrified dlaždice

Nový produkt

Skladom

€3.95

Pridať do obľúbených

Špecifikácie Produktu:

diamantovými kotúčmi s ochranou segment rezací kotúč na stenu/tehly/garnite/betón atď rezanie.

1. 115*20*1.8 mm

2. 114*20*2.0 mm

Aplikácia pre :

Pre Suché Rezanie Diamantovými Čepeľ

Zníženie Hlas Diamond Pílového Kotúča

Vhodné na rezanie rôznych pevného nekovové materiály ako mramor,žula, keramické,pevného betónu a tehly atď. Zvlášť dobré na to, v cuttint rôzne druhy dlaždíc/keramika.

Súvisiace Výrobky:

Produkty zobraziť:

Package:

1pc do papierového vrecka alebo bublina taška s pásy

10pcs do papierovej krabici

Platby:

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW Pred objednávkou, prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavku na položky. Prosím, aby platbe do 3 dní od vašej objednávky, ak je to možné.Budeme loď tovaru k vám, podľa adresu, ktorú napísal na www.haix.sk,ak chcete zmeniť,pleasenotic nás vopred .

Doprava:

Vaša objednávka bude spracovaná do 48 hodín po zaplatení. A ja som sa bude poskytovať sledovacie číslo pre každú objednávku. Všetky cla alebo dovozu dane sú kupujúceho zodpovednosti . S cieľom pomôcť vám získať pozemok s voľným dane alebo zníženie daňovej cez colné,môžem vyhlásiť ju ako "darček" s nižšou hodnotou.Nie sme zodpovední za akékoľvek oneskorenie zákaziek po dodávaný.Ale budem sledovať najnovšie informácie týkajúce sa vašej objednávky a pomôže celú cestu. V skutočnosti,chcem tiež tovar, ktorý sa má dodanie čoskoro,takže každý kupujúci bude spokojný s mojím služby.Ale rýchlosť Čína príspevok je mimo moju kontrolu. Ak sa nechcete dostať svoj pozemok, ale dodacia lehota je blíži,prosím, spýtajte sa ma na predĺženie dodacej lehoty.Ďakujeme za vašu podporu.

Spätná väzba:

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím kliknite 5 hviezdičkový v väzbu, ak sa vám páči môj položky a služby. Budem poskytovať konkurencieschopné ceny a lepšie služba celú cestu. Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na www.haix.sk.Chápeme, nešťastie môžete mať, ak príkaz ísť zle,ale budeme sa snažiť v našich silách, aby vám uspokojujúce výsledky.

Vrátenie Peňazí:

Ak sa zobrazí položka, ale nie sú spokojní,môžete ho vrátiť do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť.ALEBO SME SA NIE JE PROBLÉM VÁM VRÁTENIE PEŇAZÍ ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a kupujúci je POVINNÝ POSKYTNÚŤ nám prepravné číslo zásielky, a konkrétny dôvod na návrat.

Štítky: turbo diamantového kotúča, diamantový kotúč, diamond pílového kotúča, Lacné turbo diamantového kotúča, Vysoko Kvalitný diamantový kotúč, Čína diamond pílového kotúča Dodávateľov.

Typ Kotúča Diamantové Kotúče
Vonkajší Priemer 115mm, 114mm
Počet Pc 1 ks
Dokončovacie Iné
Číslo Modelu VD-DSB115020
Špecifikácie 114mm/115mm
Položka horúce stlačte tlačidlo turbo diamond pílového kotúča
Čepeľ Materiál Diamond
Hrúbka 1.8-2.0 mm
Použitie Domov urob si sám
Veľkosť 115*20*1.8*12mm
DIY Dodávky Obklady
Priemer Otvoru 20 mm
Veľkosť Balenia 13cm x 13cm x 1cm (5.12in x 5.12in x 0.39in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.145kg (0.32lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zdarma 1PC vysokej kvality 114/115*20*12mm hot stlačte tlačidlo turbo diamantovými kotúčmi špeciálne pre rezanie vetrified dlaždice

Doprava zdarma 1PC vysokej kvality 114/115*20*12mm hot stlačte tlačidlo turbo diamantovými kotúčmi špeciálne pre rezanie vetrified dlaždice

Súvisiace produkty

Porovnať