Krásy Príslušenstvo IPL okuliare opt odstránenie chĺpkov nástroj ochranné okuliare laser ochranné okuliare okuliare

Nový produkt

Skladom

€2.93

Pridať do obľúbených

BM Laser Technology Co.Ltd je spoločnosť, ktorá sa špecializuje na saling krásy stroja, nástroja a sme v rade na viac rokov ,majú viac ročné skúsenosti , naše výrobky sú vyrobené z elegantných materiálov a majú rôzne štýly v záujme splnenia mnohých krajinách'requirements. naše hlavné produkty sú krásu stroj a príslušenstvo, ako je napríklad: IPL laser stroj a súčasti. E-light stroj ,laserové odstránenie tetovania stroj príslušenstvo, foto-omladenie príslušenstvo, a Spoločnosti so silným, primerané ceny, vynikajúce služby a viacero spoločností, ktoré sa na vytvorenie dlhodobej spolupráce vzťah, spoločnosť úprimne vítam nových a starých priateľov na návštevu, štúdium, podnikanie!

IPL okuliare e svetla opt odstránenie chĺpkov nástroj ochranné okuliare laser ochranné okuliare okuliare

Fotón (IPL) bezpečnostné okuliare sú vysoko účinné a bezpečné ochranné okuliare na PC materiálov a svetlo pohlcujúce materiály (špeciálne vzácnych kovov zložené nanomateriály). Jeho optická bezpečnosti môže úplne spĺňajú Európsky štandard EN207A1 2002. IPL bezpečnostné okuliare sú zamerané na silný impulz, farba svetlo na mieste, ponuka pokožky, zubov, odstránenie chĺpkov a dizajn profesionálne ochranné okuliare, a v 200-2000 plný vlnovej dĺžky na dosiahnutie silné svetlo potlačenie. IPL bezpečnostné okuliare s použitím ergonomický dizajn vhodný pre Ázijské tvar tváre, uzavreté veľmi dobre, tvar módy dynamické, celková PC materiál, viac ľahký, odolnosť voči nárazu, odolnejšie, je ideálnou kombináciou móda a ochranu. Eagle pár IPL Bezpečnostné okuliare sú chránené absorpcie. Pridal špeciálne vlnová dĺžka nano-materiál absorpčné dováža z Austrálie. Preto má tieto pozoruhodné výhody: 1, č selektivity na zdroj svetla, môžete bezpečne chrániť rôznych plošných odraz svetla, nie je tam žiadna selektivita k incidentu uhol svetelného zdroja, ktorý môže chrániť laser a silné svetlo špecifické kapela vo všetkých smeroch. 2, vysoký útlm hodnotiť, 3, povrch nie je strach z nosenie, aj keď nie je škrabance, nemá vplyv na bezpečnosť svetla ochrany; 4, svetlo reakcie je rýchlejší ako 10-9 sekúnd. Na 200-2000 fotón môže byť účinne chránená, ktorá si zachováva len malá časť neškodné svetlo ako lekár na pozorovanie.

Neberú slnečné okuliare ako photon beauty bezpečnostné zrkadlo, nebezpečné!

Fotón krásy technológie spektra je nepretržitý silné svetelné spektrum, vrátane viditeľné svetlo, t. j. farby a ultrafialového svetla. Takže photon beauty tiež známe ako silné svetelné alebo farebné krásy, anglická skratka pre IPL. Výberom silný impulz spektrum silné svetlo v konkrétnom pásme, napríklad, na mieste, hebkú kožu sa zvyčajne používa 560n 1200n silný impulz, farba svetlo, a odstránenie chĺpkov používa po 630nm silný impulz, farba svetlo, vyberte abnormálne cievy a pigment skupiny pôsobiace na kožu, a to prostredníctvom svetla účinok poškodenie a postupne vstrebáva do pokožky. Zároveň účinná stimulácia kolagénu hyperplázia a dostať efekt krásy. Cez niekoľko cyklov liečby, dosahuje dôkladné zubov a trvalé jazvy-bezplatné odstránenie chĺpkov.

Silný impulz farba svetla na ľudské oko poškodenia je veľmi veľký, pretože farebnú intenzitu svetla je veľmi vysoká, a to bliká, jeho poškodenia je taký, ako v vysokým jasom kontinuálne flash, sietnice, choroidal bude vážne poškodené; často v silný impulz farba svetla prostredia ľudí, ako nie na ochranu očí, tam bude očí kyseliny, očné opuchy, bolesť očí príznaky, pravdepodobnosť, sivého zákalu je veľmi vysoká. Je to preto, že silný impulz farba svetla na ľudské oko škoda peňazí. Farba-svetlo kapela, škody spôsobené fundus degenerácia je 10m a ožiarenie čas je len picosecond. Energetická hustota všeobecné fotón je medzi 100MW 200m. Aké nebezpečné dáta!

Pretože všeobecné slnečné okuliare môžu iba čiastočne, alebo dokonca nemôže zmierniť fotón, nehovoriac o silný impulz farba svetla úplne zablokovať. V správania obočia, depilácia, krásu tela a iné fotón fyzioterapia, silný impulz farieb, vysoká pevnosť energie na zákazníka kedykoľvek bude prevádzkovateľ spôsobiť ujmu na zdraví. Preto photon beauty zároveň musí byť vybavený profesionálny photonic bezpečnostné okuliare s cieľom vyhnúť sa nehodám, príčinou sporov.

Escrow je našim preferovaným spôsobom platby, akceptujeme aj rôzne platby, ako je to uvedené nižšie:

1 . Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby procesu alebo ESCROW.

2 . Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3 . Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Ak tam je nejaký problém o platbu,pls, neváhajte nás kontaktovať.

1. World wide doprava. (s výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Štítky: Okuliare, okuliare Okuliare, laserové okuliare, Lacné okuliare, Kvalitné okuliare okuliare, Čína okuliare laser Dodávateľov.

Zrkadlo Rám farba modrá
Číslo Modelu BM-YZ-003
Objektív Farba modrá farba
Materiál PC
Druh Laser ochrany
Pôvod Čína
Funkcia Laser ochrany
Veľkosť Adult
Priepustnosťou 90%
Spec Dospelý
Zrkadlo Rám úprava No
Názov produktu Laserové Okuliare
Veľkosť Balenia 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Krásy Príslušenstvo IPL okuliare opt odstránenie chĺpkov nástroj ochranné okuliare laser ochranné okuliare okuliare

Krásy Príslušenstvo IPL okuliare opt odstránenie chĺpkov nástroj ochranné okuliare laser ochranné okuliare okuliare

Súvisiace produkty

Porovnať