Deerekin 9H Tvrdené Sklo LCD Screen Protector pre Nikon Coolpix P610s P610 P600 P600s Digitálneho Fotoaparátu

Nový produkt

Skladom

€2.02

Pridať do obľúbených

Popis produktu Ochranu vášho Digitálneho Fotoaparátu monitor pred poškriabaním, špina a nečistoty s týmto Tvrdeného Skla Screen Protector. Je vyrobené na nosenie presné rozmery fotoaparátom sa zobrazia na displeji. Protector je silikónový gél vrstvy umožňuje držať bezpečne na vaše obrazovky bez zanechania lepkavé zvyšky za sebou. Je ľahké nainštalovať bez presahov všetky vzduchové bubliny, a je rovnako jednoduché odstrániť. *** Poznámka: Pre hlavné LCD obrazovka LEN ***

Informácie O Produkte

Názov značky: Deerekin Stav: Úplne Nové ( Neotvorené / Nevyužitá / Nepoškodený ) Materiál: Tvrdené Sklo (Anti-Scratch, Anti-Prach) Chudosť: 0,25 mm Tvrdosť: 8-9H Vysokej Prenosovej: 95% Príslušenstvo: Alkohol Pad x1, Prach-absorpcia x1, Príručka, Nálepka x 2 Kompatibilný s: Coolpix P600 / P600S / P610 Záruka: 6 Mesiacov-Ako nasaďte chránič obrazovky na obrazovke. 1. Uistite sa, že nie je žiadny prach/nečistoty na obrazovke. 2. Ak je prach/dirty, vyčistite ho s príslušenstvom.

Obrázky Produktov

Vezmite prosím na Vedomie, Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie alebo nákupom.

Kupujúci je zodpovedný za akékoľvek dovozné obmedzenia a zakázané dovážať produkty. Tam môže byť aj právne obmedzenia týkajúce sa distribúcie území. Pretože je takmer nemožné, aby mi pochopiť všetky obmedzenia na každej značky, v každej krajine, som požadovať, aby kupujúci kontroly dovozné predpisy pred uvedením poradí a uistite sa, že adresa doručenia, nie je v území.

Štítky: screen protector pre nikon, Screen Protector, nikon lcd screen protector, Lacné screen protector pre nikon, Vysoká Kvalita screen protector, Čína nikon lcd screen protector Dodávateľov.

Veľkosť For P610s
Názov Značky DEEREKIN
Číslo Modelu DK-GSP-P600
Použitie Fotoaparát
Package Áno
Veľkosť Balenia 18cm x 12cm x 5cm (7.09in x 4.72in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Deerekin 9H Tvrdené Sklo LCD Screen Protector pre Nikon Coolpix P610s P610 P600 P600s Digitálneho Fotoaparátu

Deerekin 9H Tvrdené Sklo LCD Screen Protector pre Nikon Coolpix P610s P610 P600 P600s Digitálneho Fotoaparátu

Súvisiace produkty

Porovnať