Nové 3ks 1/4 " Magnetický Rýchlu Zmenu Hex Ramienka Skrutkovač Bitové Rozšírenie Bar 60 mm 100 mm 150 mm Stopkou Elektrického skrutkovača

Nový produkt

Skladom

€2.95

Pridať do obľúbených

Funkcie:

- Odolný a praktický.

- S 1/4" magnetický rýchly-zmena hex shanks.

- To sa môže pripojiť elektrický skrutkovač, skrutkovač, skrutkovač tryska, skrutkovač hlavu.

- To uplatniteľné na výmenu rukáve a kĺbov, podporuje pripojenie rod.

- To môže byť flexibilne používa v situácii úzky priestor, použite ho na dosiahnutie práce-miesto, kde rúk nemôže dosiahnuť.

Materiál: 45# Ocele

Ramienka Tvar: Hex ramienka

Priemer drieku: 1/4 " (6.35 mm)

Dĺžka: 60 mm(2.36"), 100 mm(3.94"), 150mm(5.91")

Použitie: Vhodné pre elektrické / pneumatické skrutkovače a iné skrutkovač bitov náradie, vŕtačky predĺžiť.

Hmotnosť Balenia: 93 G / 3.28 Uncí

Rozmery balenia (L*W*H): 155*40*10 MM / 6.10*1.57*0.39 Palcov

Maloobchodné Balenie: Nie, Nie, Balenie

1 x 60 mm Bitové Rozšírenie Bar

1 x 100mm Bitové Rozšírenie Bar

1 x 150mm-Bitové Rozšírenie Bar

1.DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu Adresu. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníkov! 1. Ak výrobok je chybný, prosím informujte nás bezodkladne po doručení. Prosím neotvárajte sporu, vrátime vám na základe aktuálnej situácie. 2. Ak nie ste spokojní s tovarom, môžete sa rozhodnúť pre návrat. A všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. 3. Kupujúci je zodpovedný za všetky prepravné náklady. 1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Business development, tak prosím opustí spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami,Ďakujem vám veľmi pekne. 2.Nenechávajte Negatívnej Spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc, prosím neváhajte a kontaktujte sa s nami najskôr, ak máte nejaký problém. Budeme odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné. Vopred vám ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Štítky: skrutkovač bitové rozšírenie, bitové rozšírenie, rýchla výmena bitov, Lacné skrutkovač bitové rozšírenie, Vysoká Kvalita bitové rozšírenie, Čína rýchla výmena bitov Dodávateľov.

Názov Značky ChgImposs
DIY Dodávky Elektrické
Číslo Modelu EPC_POW_901
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 16cm x 4cm x 1cm (6.30in x 1.57in x 0.39in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nové 3ks 1/4

Nové 3ks 1/4 " Magnetický Rýchlu Zmenu Hex Ramienka Skrutkovač Bitové Rozšírenie Bar 60 mm 100 mm 150 mm Stopkou Elektrického skrutkovača

Súvisiace produkty

Porovnať