80 Vintage Lupa " Rámy Okuliarov Plný Rim Okuliare Muži ženy Rx môcť 14220

Nový produkt

Skladom

€6.59

Pridať do obľúbených

Autor štýl rám má módne trendy vzhľad. Nikdy nemôžete ísť zle s týmto klasický vzhľad. Objektív Šírka:50mm/1.97 palcový Most:16 mm/0.63 palcový Chrámu:143mm/5.63 palca Rám Veľkosť:142mm/5.59 palcový Objektív Vertikálne:43mm/1.69 palcový Transparentný Šedá Biela Vyrobený z vysoko kvalitnej zliatiny s acetát materiálu, je veľmi robustný Módne zbraní poskytuje hladké a pohodlie sú vhodné pre mužov a ženy Prichádza s vymeniteľné jasné obyčajný šošovky s počítačom, uv400 ochrana,môžete ju nosiť na módu. Môžete mať rám na váš očný lekár nahradiť svoj vlastný predpis k Dispozícii: Šedá & White

Prepravné Údaje

Zadarmo & Rýchle Dodanie! Tovar vám bude dodaný do 1 pracovného dňa po potvrdenie platby. Ak chcete zabezpečiť, aby vaše položky vám dorazí v perfektnom stave, každá objednávka je opatrne a jemne ručne balené v ťažkých balení box.

Máme loď po celom svete! Medzinárodné prepravné náklady sa vypočítajú na základe položiek hmotnosti a polohy. Kombinovať doprava zľava sa vzťahuje na každú ďalšiu položku v tej istej zásielky. Dodanie trvá zvyčajne od 12-25 pracovných dní pre väčšinu krajín. Prosím, kontaktujte nás pre kombinovať zľava doprava po pokladňa, ak si kúpite rôzne položky z nášho obchodu.

Ďalšie Informácie

100% Záruka Spokojnosti: chceme, aby váš online zážitok z nakupovania byť príjemné. Ak nie ste spokojný s nákupom, z akéhokoľvek dôvodu, jednoducho zaslať späť k nám do 14 dní od doručenia, vám vrátime plnú sumu alebo výmenu. Prosím kontaktujte nás pre získanie vrátiť povolenie číslo (pôvodné prepravné poplatok je nevratný).

O Nás:

Boli sme predávať na ebay, od roku 2011. Špecializujeme sa na okuliare produktov, ako vintage,módne okuliare, clear šošovky, okuliare, slnečné okuliare a party okuliare. Naším cieľom je poskytovať konkurencieschopné ceny a vysokú kvalitu výrobkov, rýchle dodanie a skvelý zákaznícky servis pre našich zákazníkov.

Neváhajte a pošlite nám e-mail, na akékoľvek otázky, alebo obavy. Odpovieme vám hneď, ako sme mohli.

Štítky: PLNÝ RIM, rim okuliare, klasická lupa " rámy, Lacné plný rim, Vysoká Kvalita rim okuliare, Čína vintage lupa " rámy Dodávateľov.

Vzor Typ Zviera
Materiál Rámu Plastové
Okuliare Príslušenstvo Rámy
Číslo Modelu Štrnásť tisíc dve sto dvadsať
Položka Druh Okuliare Príslušenstvo
Názov Značky BETSION
Pohlavie Unisex
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Hmotnosť Balenia 0.065kg (0.14lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

80 Vintage Lupa

80 Vintage Lupa " Rámy Okuliarov Plný Rim Okuliare Muži ženy Rx môcť 14220

Súvisiace produkty

Porovnať