Nové Módne dreva Vlastný Sprchový Záves Tkaniny polyester Kúpeľňa Opony Prijateľné Vlastné opony pre kúpeľ izba

Nový produkt

Skladom

€15.97

Pridať do obľúbených

Nové Módne dreva Vlastný Sprchový Záves Tkaniny polyester Kúpeľňa Opony Prijateľné Vlastné opony pre kúpeľ izba

Detaily produktu obchodný názov:shunqian Vlastné: Áno Materiál: polyester textílie, Plech Veľkosť:Vysoký, Široký Položky:Sprchový záves Funkcia:Nepremokavé Klasifikácia:Pre Kúpeľňa Typ Produktu:Kúpeľňa Dizajn dekor:Nepremokavé a pohodlné, Farba:Ako na obrázku zobraziť Stav:Nové a Kvalitné Procuct Funkcie 1), Určený na nosenie štandardizované kúpeľové vane 2)Zabrániť vody z striekajúcej z sprchovací kút 3)Eco-friendly 4), Mäkké a pohodlné odovzdanie pocit 5)Stroj premyte studenou. Nepoužívajte bielidlá alebo bubnové suché 6)Vybavené v tvare C záclonové háčiky Teplé Pripomienka obrazovka Počítača fotografie produktov a aktuálnych produktov majú mierne farebne odlišné, prosím, v druhu prednosť Obrazu vyžaduje 5000x5000 pixelov Reálne Fotografie Produktov Obalu Zásielky, 1. Obchod je cross-border , tak to bude trvať dlhý čas pre dodanie, typický čas modely z je medzi 20-59 dní. Ak nechcete čakať tak dlho, prosím zaplatiť Express poplatok alebo nechcem kúpiť. Ak potrebujete rýchlejšie prepravné služby, ako je DHL, alebo EMS, prosím, kontaktujte nás. 2. Nebudeme Zodpovední za svoju cla. 3. Máme loď položky do zoznamu Ali skontrolovať adresu v predvolenom nastavení. Ak chcete zmeniť svoju adresu, prosím, zmeňte ho v Ali prijímanie adresu, ako budete platiť. Alebo napíšte vaše nové adresy na Ali poznámka. Uveďte, prosím, vašu presnú adresu podrobne a celé meno; ak poskytnete svoje telefónne číslo, bude to lepšie. Pozitívna spätná väzba je pre nás dôležitá ! Ak prijatí objednávky, prosím, Potvrdzuje, že tovar je nepoškodený . Ak je tovar poškodený, prosím neprihlasujte na objednávku, nemám potvrdenie prijatia na sos, kontaktujte nás v prvý raz. Nechajte nám správu so mnou o vaše otázky a poškodené fotografie o našich produktoch, zašleme nové pre vás. Ak nechcete novú, prosím, neváhajte nás kontaktovať, sme vám nejaké náhrady podľa poškodenie výrobku. A ak nie ste spokojní s položke, alebo ju stratíte na ceste, a chcem zanechať zlé spätnú väzbu, alebo otvoriť sporu, prosím, kontaktujte nás v čase. Negatívnu spätnú väzbu nemôže vyriešiť problém, mali by ste nám povedať, že problémy, Aby sme mohli opraviť a aby si bola šťastná. Ďakujeme vám za vašu podporu a tešíme sa na poskytovanie tie najlepšie skúsenosti nákupu opäť na www.haix.sk!

Horúce vyhľadávanie:sprchový záves, Záclony,Vaňa obrazovky,záves pre kúpeľne,Kúpeľňa záclony, nepremokavé záclony,Háčiky na záclony,sprchové závesy,vaňa opony, vaňa opony,sprchový záves 3d,háčiky na záclony,3d sprchový záves,záves, v kúpeľni,sprchovací záclony, kúpeľňa,záves pre kúpeľňa,tlačené sprchové závesy,textílie sprchový záves,záclona kúpeľňa,opona v kúpeľni,textílie sprchové závesy,polyester sprchový záves textílie,dekorácie,Kúpeľňa závesy textílie,Závesy pre vaňa,more sprchový záves,mačka sprchový záves,slon sprchový záves ,kvety sprchový záves

Štítky: Vlastný sprchový záves, Závesy pre kúpeľ, závesy pre kúpeľ izba, Lacné vlastný sprchový záves, Vysoko Kvalitné závesy pre kúpeľ, Čína závesy pre kúpeľňa Dodávateľov.

Funkcia Eco-Priateľský
Štýl Moderné
Stav Nové a Vysokej Kvality
je prispôsobené Áno
Materiál Polyesterové Tkaniny
farba ako obrázok zobraziť
Číslo Modelu H412P10
Názov Značky xxihlive
Veľkosť 60x72inch, 66x72inch, 60x79inch, 66x79inch, 72x72inch, 72x79inch
Vzor Drevo
Klasifikácia Kúpeľňa decor
Veľkosť Hárka Vysoké, Široké
výška 180 cm-200 cm
Dizajn Nepremokavé a pohodlné
šírka 150cm-180cm
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nové Módne dreva Vlastný Sprchový Záves Tkaniny polyester Kúpeľňa Opony Prijateľné Vlastné opony pre kúpeľ izba

Nové Módne dreva Vlastný Sprchový Záves Tkaniny polyester Kúpeľňa Opony Prijateľné Vlastné opony pre kúpeľ izba

Súvisiace produkty

Porovnať