3ks Saandhha Olej Indický Boh Lotion Mužov Zväčšiť penis Krém, Sprej na Erekciu Veľký péro Rozšírenie Esenciálny Olej Zvýšiť Rast

Nový produkt

Skladom

€8.93

Pridať do obľúbených

3ks Saandhha Olej Indický Boh Lotion Mužov Zväčšiť penis Krém, Sprej na Erekciu Veľký péro Rozšírenie Esenciálny Olej Zvýšiť Rast

Popis

A blissful & šťastný manželský život, udržať myseľ stresu, dobré zdravie a pohode životný štýl. Ale v dôsledku duševnej tlaku ,ťažkých napätie a poruchy z každodenného života človeka voľné ich vitalita, vitalita sú výsledky, ktoré ich orgán stať ochabnuté , voľné a slabý.

Saandhha Olej patent Penis Masážny Olej so 100% bezpečné Ajurvédskej Príprava zmesi so základnými tajné afrodiziakum byliny vhodné na ošetrenie Penisu erekcia problém. Saandhha Olej je skutočný Penis masážny olej pre Dlhšie, Pevnejšie a Tvrdšie Erekcie.

Saandhha Olej je koncipovaný tak, aby priamo zaťaženie , Vitamín E a iné terapeutické bylín na prekrvenie tkanív a buniek. To napomôže omladenie neuro-arteriálnej synapsie pre regeneráciu buniek.

Ajurvédske byliny, ktoré boli odhalené orgán mozgu a neuroendokrinných aktivity sa môžu zobraziť byť nesmierne užitočné a zmierniť bolestivosť z penisu ohýbať. Bylinné zložky v Saandhha Olej majú terapeutické nadvládu pre zranených. Saandhha Olej (Penis masážny Olej) bude pomoc pri revízii vyblednutiu buniek v hubovité tkanivo.

Saandhha Olej pôsobí na lokálne poškodenú pokožku, ako aj na vnútorné vrstvy, ako aj pokožky sub vrstvy. Pokožku sub vrstva je napchaté kapilár a žíl. Saandhha Olej pôsobí na tejto vrstvy kože z vonku, ako to dostane vstrebáva. Penisu hubovité štruktúry tkanív odvrátenie Saandhha Olej z piercing do jadro dve penisu valce. To si vyžaduje tvrdšie erekcie pre Saandhha Olej sa dostať do jadra penisu valce. Voľné duté priestory v hubovité tkanivo sú obštrukcia chemické difúzie (penetrácia) na Saandhha Olej. Podstatné vyplnenie hubovité tkanivo krvou umožní Saandhha Olej prísady, aby sa rozišli do core na liečebné opatrenia a obnovu.

Compositon:

Kalunji Oleja 3 ml

Dhatura 200 mg

Súra Sar 0.5 ml v/v

Horčicový Olej Základná Otázka S 5 ml

Použitie a Výhody

Sanda olej pomáha v nižšie mužských sexuálnych porúch:

* Erektilnej Dysfunkcie a dáva tvrdšie erekcie.

* Predčasná Ejakulácia

* Impotenciu a nervové problémy pri pohlavnom styku.

Smerom na použitie:

Trvať 5-10 kvapiek Oleja a masáž na penis oblasti pol hodiny pred pohlavným stykom. Masáž je pre 4 až 5 minút, na mesiac, a budete mať tvrdšie erekcie a silu, aby vyhovovali vašim partnerom.

Vedľajšie Účinky:

Sanda olej nemá žiadne vedľajšie účinky, ak sa aplikuje správne a správne dávkovanie oleja aplikácie. Je bezpečný na používanie, ajurvédske ošetrenie, ktoré zvyšuje mužský penis pre lepšie pohlavný styk.

Upozornenie: nenanášajte sanda olej na otvorenej strane alebo rezy strane organ.

Balenie Veľkosť: 15ml.

Poznámka: pred použitím dobre Potraste.

Dátum platnosti: 3 roky od dátumu výroby.

Štítky: esenciálne oleje, esenciálny olej, rast olej, Lacné éterických olejov, Vysoko Kvalitný olej základné, Čína rast Dodávateľov ropy.

Názov Ayurveda saandhha olej
Účinnosť 2 zväčšiť olej dick & indický boh olej
Čas Použiteľnosti 3 rokov
Účinnosť 1 trvalé rozšírenie ropa a mužskej erekcie stimulátory
Esenciálny Olej Typu Zložené Esenciálny Olej
Krajina/Región Výroby Čína
Materiál liek india
Zložka VE,VC,masáž
Certifikácia GZZZ
Pohlavie afrodiziakum pre mužov,zvýšiť rast
Číslo Modelu india boh lotion sex olej
Položka Druh Esenciálny Olej
Účinnosť 5 muži & erekcie medicíny
Účinnosť 3 mens stimulátory & sexuálnu výkonnosť enhancer
4 účinnosť masážny olej & zvýšiť dick
Typ Jednotky veľa (3 ks/lot)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

3ks Saandhha Olej Indický Boh Lotion Mužov Zväčšiť penis Krém, Sprej na Erekciu Veľký péro Rozšírenie Esenciálny Olej Zvýšiť Rast

3ks Saandhha Olej Indický Boh Lotion Mužov Zväčšiť penis Krém, Sprej na Erekciu Veľký péro Rozšírenie Esenciálny Olej Zvýšiť Rast

Súvisiace produkty

Porovnať