Outdoor Camping, Horolezectvo Turistika Batoh Ľahký Nepremokavý Vak Skladací Batoh 30L

Nový produkt

Skladom

€36.02

Pridať do obľúbených

Značka: OSAH Meno: nepremokavé, ľahké Veľkosť vrecka: 31 * 17 * 60 cm Kapacita: 20L-33 L Hmotnosť: 298G Materiálu: 80% PU, 20% NYLON, Podšívka: Polyester Použitie: Outdoor camping, horolezectvo, rieky, turistiku, cestovný ruch, šport vzdelávanie.

Platby prijímame Alipay, Západ Únie, T/T. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby proces VIAZANÝ. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. Ak nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby. Poznámka: Ak ste sa rozhodli kúpiť túto položku, venujte prosím čo najskôr, ako môžete,takže môžeme loď, aby ste sa rýchlejšie. Dodacia lehota EMS:Dosiahnuť väčšinu krajín do 6 až 8 dní. DHL:Dosiahnuť väčšinu krajín v 4 až 5 dní. FEDEX:Dosiahnuť väčšinu krajín v priebehu 2 až 6 dní. Post Office : Dosiahnuť väčšina krajín, v 15-60days. USA a Európskych krajín v rámci 15-30 dní.. Ruský do 15-40days. Ostatné krajiny v rámci 15-60 dni . Záruka Politiky Našom obchode dúfam, že to v našich maximálne úsilie s cieľom poskytnúť zákazníkom kvalitné produkty a služby, a všetky výrobky sú check a testované potom zaslané . ale Medzinárodnom obchode vždy s niektorými riskantné, niektoré výrobky môžu byť poškodený v tranzite.V záujme ochrany záujmov oboch stranách, Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú žiadne VÝNIMKY! budeme požadovať, aby kupujúci strieľať videa , strieľať, keď otvoriť zásielku , skontrolujte, či výrobok je kompletný,či poškodený , či funkcie sú nepoškodené. to bude, či výrobok, ktorý je poškodený , alebo či výrobok je Zoznam kompletný len dôveryhodné dôkazy. Inak, nepreberáme akúkoľvek povedať, že výrobok je k dispozícii, výrobok poškodiť , alebo nepoužiteľný produkt je spor . Ak nie je možné akceptovať , prosím, nie je cieľom . ( miesto objednávok znamená Predvolené prijať toto pravidlo) Ďakujeme za pochopenie. Spätná väzba Kupujúceho skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu (Päť Hviezdičiek) pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minútu, ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: batoh ľahký, batoh lezenie, turistika taška, Lacné batoh ľahký, Kvalitný batoh lezenie, Čína turistika taška Dodávateľov.

Číslo Modelu LB-A84
Batohy Typ Softback
Názov Značky OSAH
Funkcia Exteriérový vodotesný batoh
Materiál PU
Pohlavie Unisex
Kryt Dážď No
Hmotnosť Balenia 0.65kg (1.43lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 30cm x 10cm x 10cm (11.81in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Outdoor Camping, Horolezectvo Turistika Batoh Ľahký Nepremokavý Vak Skladací Batoh 30L

Outdoor Camping, Horolezectvo Turistika Batoh Ľahký Nepremokavý Vak Skladací Batoh 30L

Súvisiace produkty

Porovnať