1600pcs Nafukovacie Fandiť Palice cheerleaders Nafukovacie Stick Proti Fanden Palice Hluku Maker ballon koncert strana Dodávky

Nový produkt

Skladom

€153.35

Pridať do obľúbených

startIsvModuleWrap1146 Meno: Nafukovacie Fandiť Palice cheerleaders Nafukovacie Stick Proti Fanden Palice Hluku Maker ballon tanečný koncert strana Dodávky

Veľkosť asi 60*10 cm(normálna veľkosť). 1package je 2ks (1pairs) a to je 1pcs cenu

Farba:fialová,červená,žltá,modrá,zelená,oranžová,ružová ,biela,loď náhodne ,v normálnom.ak chcete vybrať farby , prosím, nechaj ma správu , budem sa snažiť čo najlepšie zodpovedali ich pre vás , ale ak požadované farby nie sú v zásoby , farbu bude loď náhodne , ďakujem

Je možné prispôsobiť,ak potrebujete prosím, pripojte sa k nám na kontrolu cena a podrobnosti.ďakujeme

Doprava:

1. Ak ste adresa je nepotvrdené nie sme zodpovedný za to. To je veľmi bezpečný dverí k dverám služby, najviac countrys nikdy dostať problém s custom. (Prosím zanechať váš telefón, aby pošty zamestnancov spojenie s vami), ak vaša adresa je patril do "ostatných krajín", prosím, spojte so mnou vedieť o detail lode náklady.

2.v normálnom, čínskej leteckej pošte je o 9-18 pracovných dní. Ale to môže byť o 45days, ak nie je vlastný problém, alebo vaša adresa je vzdialené miesto, alebo vašej krajiny post office potrebujú viac času na e-mail odoslať .

3.v normálnom, EMS air mail je o 7 až 15 pracovných dní, ale môže byť o 30 dní., ak nie je vlastný problém, alebo vaša adresa je vzdialené miesto, alebo vašej krajiny post office potrebujú viac času na e-mail odoslať .

4.pre čínsky air mail, nie je prijaté po asi 18bussiness dní, pre EMS air mail, nie je prijaté po asi 13 bussiness dní, prosím, spojte sa s nami, nech nám klásť čínsky post office overiť podrobne . je mi to veľmi ľúto, že spôsobujú nepríjemnosti, ďakujem.

Kupujúci Poznámka

1.to je lepšie pre kupujúceho mať podrobné zobrazenie položky " description pred nákupom.

2.ak zistíte, že niečo nechcete pochopiť , prosím, spojte so mnou , môžete si vybrať "na chat" alebo "systém e-mail, ja vám odpovieme vám hneď, ako som si.

3.keď sa získať predmety,ak nie je žiadny problém,prosím, pomôžte mi, potvrdenie objednávky ,a daj mi pozitívnu spätnú väzbu s 5 úplné hviezda.ďakujeme

4.keď dostanete položky,ak sa nájde nejaký problém,prosím, nenechávajte negatívne alebo fyzická spätnú väzbu priamo ,prosím, spojte so mnou, daj mi šancu to zvládnuť pre vás , pretože vaša spokojnosť je naša snaha.ďakujem.

Naše business návrat politiky:

1.Kupujúci je schopný vrátiť do 7 dní, ak sa vám nepáči to alebo akýkoľvek iný problém. Kupujúci musí kontaktovať nás do 7 dní od dátumu doručenia dostať Vrátiť Povolenie pred vrátiť vec inak vrátenie bude zamietnutá.

2.Poštovné a balné je nevratný.

3.Kupujúci zaplatí spiatočnou adresou.

4.Ak chcete požiadať o vrátenie pošlite nám e-mail

5.Všetky výnosy musia byť priložené všetky obaly a zahŕňajú všetky doplnky, ktoré sprevádza zásielku. Vyhradzujeme si právo odmietnuť akékoľvek vráti, ak správne usmernení nie sú dodržiavané.

Štítky: dodávky strany, Lacné dodávky strany, 1600pcs Nafukovacie Fandiť Palice cheerleaders Nafukovacie Stick Proti Fanden Palice Hluku Maker ballon koncert strana Dodávky.

Materiál Nafukovacie Fandiť Palice
farba mix farieb opustiť msg
Hluk Maker Typ Fandiť Stick
Príležitosti
Názov Značky XUANGOUXGCN
Číslo Modelu Nafukovacie Fandiť Palice
Hmotnosť Balenia 6.0kg (13.23lb.)
Typ Jednotky veľa (1600 ks/lot)
Veľkosť Balenia 66cm x 66cm x 66cm (25.98in x 25.98in x 25.98in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1600pcs Nafukovacie Fandiť Palice cheerleaders Nafukovacie Stick Proti Fanden Palice Hluku Maker ballon koncert strana Dodávky

1600pcs Nafukovacie Fandiť Palice cheerleaders Nafukovacie Stick Proti Fanden Palice Hluku Maker ballon koncert strana Dodávky

Súvisiace produkty

Porovnať