Zbrusu Nový XT30 Konektormi Aeromodelling Auto, Loď, Model Konektor Čiaru Pozlátené Konektory Batérie

Nový produkt

Skladom

€0.62

Pridať do obľúbených

--

XT30 je nový upgrade zástrčku, Ultra malá zátka, len s 2 mm Zlaté Á Banánových, vhodné pre model musí byť relatívne malé zásuvky.

-- Poznámka: Ak potrebujete 1 pár ( Muž a Žena ), prosím kúpiť " Muž Žena ", to budeme vám posielať 1pc muž + 1pc žena. Upozornenie: Tento produkt bude loď Cez EKONOMIKU Air Mail , toto je veľmi lacné, ale nie úplné sledovanie informácie. Ak ste ju prijať, prosím, nie náhodne otvorenej. (Sľubujeme, že budeme posielať svoje objednávky www.haix.sk Systém, budete chránený www.haix.sk. Po 60days nie je prijatie objednávky, môže požiadať o vrátenie peňazí) zvoľte si, Prosím, Čína Príspevok Air Mail, ak chcete úplné sledovanie informácie. Veľkoobchod, aby čítanie: cena je tu pre maloobchod, ak ste wholeseller/ agent, pošlite nám, prosím, vašu objednávku zoznamu, alebo môžete zadať objednávku, a nechajte nám správu. prispôsobíme cena pre vás. Cena bude veľmi konkurenčný.

Platby:

Môžeme Prijať na Západ Únie , Peniaze Booker , VISA , QIWI , WebMoney , Bankový Prevod , atď.

Doprava:

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Pošleme na položky v rámci obmedzeného počtu dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa vaše produkty je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky možno zhromaždené v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Ako Dlho Budete Dostávať Vašej Objednávky ako Obvykle?

Poznámka: Via CAINIAO_STANDARD znamená, budeme posielať svoje objednávky na www.haix.sk Skladu. Podľa www.haix.sk štatistiky systému s čas príchodu jednotlivé krajiny a časť ceny, www.haix.sk vyberať najlepšie dodanie spôsob, ako pre vás. [Recommended]

1. Budeme odoslať objednávku, do 1-3 pracovných dní. Niektoré veľké veľkoobchod objednávka bude potrebovať viac dní. (PS: Ak niektoré produkty na sklade, budeme musieť prispôsobiť zo závodu pre vás, V tomto prípade bude potrebovať asi 5-8 dní.)

2. Pre prispôsobiť príkaz odoslať čas kontaktujte prosím predávajúceho.

3. Post air mail dodacia lehota nemôže ovládať. Je obsadené sezóny, zlé počasie,zvyky úprava bude meškanie.

Post Servis A Čas Doručenia

(Nie Je Súčasťou Objednávky Čas Prípravy)

Čína Príspevok Registrované Air Mail

Albánsko/ Argentína/ Aruba/ Azerbajdžan/ Bangladéš/ Bahrajn/ brunei/ česká Republika/ Dominikánska Republika/ Fínsko / Fidži / Georgia / Indonézia/ India/ Irán (Islamská Republika)/ Jordán/ Kambodža/ Maurícius/ Maledivy / Holandsko/ Omán/ Peru / Pakistan / portoriko / Portugalsko/ Paraguaj / Slovensko (slovenská Republika)/ Srbsko/ Ukrajina / Vietnam / Francúzsko / Spojené Kráľovstvo / Usa/ Nový Zéland/ Belgicko / Švajčiarsko/ Dánsko/ Írsko / Izrael / Nórsko / Švédsko / Turecko/ Rakúsko / Malaysia / Singapore/ Thajsko / Južná Kórea / Japonsko

O 10-39 dní

Spojené Arabské Emiráty/ Cyprus/ Kazachstan/ Filipíny/ Saudská Arábia/ Bulharsko / Bielorusko / Nemecko / Estónsko /Španielsko / Grécko/ Maďarsko / Taliansko/ Litva /Lotyšsko / Poľsko/ Rumunsko/ Ruskej Federácie / Slovinsko/ Austrália/ Čile/ Kolumbia/ Kanada / Mexiko/ Kamerun/ Egypt / Nigeria /Južná Afrika

/ a Iné Väčšina Krajín

O 15-60 dni

Brazília / a Krajín s Vojny, Politické Nepokoje, Návštevnosť, nie je Vhodné

O 25-120 dní

Business Express

EMS/ DHL / UPS / Fedex / TNT

O 5-15 dní (Niektoré Neočakávané situácie a špeciálne obdobie 8-23 dní)

ePacket (USA)

O 7-23 dní

Špeciálne Linky

Prepravné Náklady a Čas Doručenia Časté Zmeny. Prosím, kontaktujte predávajúceho na získanie podrobností

1. Nákup je podnikanie, tak možno, že vaše zvyky bude účtovať daň za svoje pozemky. (Sme zvyčajne poslať vašu zásielku ako darček s nízkou vyhlásiť hodnotu.)

2. Colné len všeobecne pozrite časť parcely. Ak svoj pozemok smolu, aby bol obvinený dane, prosím, spolupracovať s colnými zaplatiť daň.(Podľa www.haix.sk politiky: Predajcovia nie sú zodpovední za kupujúceho dane.)

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. vrátime vám ak vrátite predmety v 5days od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Veľkosti alebo Nosenie Vydania:

Rozmery sú znázornené so špecifickými merania v podrobnej špecifikácie. Prosím, skontrolujte špecifikácie pred umiestnite objednávku. Obvykle povolenú rozdiely vo veľkosti, ktoré sú približne 0,5 palca na meranie. Ak zistíte veľkosť produkty nie sú vhodné pre vás, môžete sa obrátiť priamo na nás.

Farba Nezhody:

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. avšak, ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

Štítky: konektor produkty, konektor bod, Séria Konektora, Lacné konektor produkty, Kvalitný konektor bod, Čína konektor série Dodávateľov.

Číslo Modelu XT30
farba XT30 Muž, XT30 Žena, XT30 Mužov a Žien
Veľkosť Balenia 11cm x 13cm x 2cm (4.33in x 5.12in x 0.79in)
Hmotnosť Balenia 0.01kg (0.02lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Zbrusu Nový XT30 Konektormi Aeromodelling Auto, Loď, Model Konektor Čiaru Pozlátené Konektory Batérie

Zbrusu Nový XT30 Konektormi Aeromodelling Auto, Loď, Model Konektor Čiaru Pozlátené Konektory Batérie

Súvisiace produkty

Porovnať