1lot/10 párov Japonsko Hashi Prútik, potravinársky Čierny Štvorec na Sekanie palice Sady Sushi Riad Čínsky Melamín Zliatiny Otvárače

Nový produkt

Skladom

€8.81

Pridať do obľúbených

Luxusné Čierne Japonsko Sushi Prútika 1lot/5pairs/10paris

***1lot=5pairs/10pairs****

Popis výrobku Materiál : Zliatina Farba: čierna so zlatými Dĺžka: cca 27 cm Funkcie: tyčinky sú vyrobené z Kvalitných Potravín-bezpečnosť sklenené vlákna a kovu,výrobok nemá absolútne žiadne vedľajšie účinky. Žiadna hrdza, bez korózie a bez vyblednutiu. Boli cez vysoká teplota, ultrazvukové čistenie. Jasný a čistý povrch vyzerať elegantná a noblesná. Jednoduché čisté a suché. Ľahko sa čistí, umývateľné v umývačke riadu. Sú ideálne pre oboch reštaurácií a domácej kuchyne alebo jedálne, Ideálny Príbory pre Váš Autentický Ázijskej Kuchyne.

Podrobnejšie zobrazenie Otvárače

Platby

· Prijímame Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

· Platba musí byť ukončené do 3 dní od objednávky.

· Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Zásielky

· Objednávka bude odoslaný do 5 pracovných dní po úhrade sa vymaže.

· Predvolený spôsob dopravy je www.haix.sk Stojí Poštovné, ktoré je oficiálne logistiky dodávateľa www.haix.sk. Prosím, dajte nám vedieť, ak budete potrebovať iný spôsob dopravy, než budeme loď vašej zásielky.

· Oficiálny predpokladaná dodacia lehota je okolo 15-60 dni po tom, čo sme loď položka von. Prosím, kontaktujte nás, ak by ste chceli vedieť, pozemok stave počas prepravy

· Nie sme zodpovední za akékoľvek cla, dovoznej dane a použitie platieb na miesto určenia. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie alebo nákupom.

Vrátenie A Vrátenie Peňazí

Sme naozaj hodnotu našu povesť a spokojnosť zákazníka, tak pls dajte nám vedieť váš záujem, alebo sa sťažovať pred odchodom spätnú väzbu alebo otvorenej na www.haix.sk.

· Všetky položky sú kontrolované na kvalitu kontrola pred zásielky.

· Ak ste sa dostali chybné položky, prosím vrátiť do 7 dní od dátumu, ako dostanete tovar. Kontaktujte nás, prosím, než sa vrátiť.

· Predávajúci zodpovedá za všetky rozbité tovaru alebo na vrátenie peňazí.

· Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky.

Spätná väzba

· Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Veľmi ceníme, že môžete ihneď nás kontaktujte cez Správu PRED odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Poskytneme vám pomôcť vyriešiť váš problém, tak rýchlo, ako je to možné.

Popis Produktu

Štítky: zliatiny otvárače, hashi otvárače, sekanie palice, Lacné zliatiny otvárače, Vysoká Kvalita hashi otvárače, Čína nakrájame na tyčinky Dodávateľov.

Príbory Typ Otvárače
farba 10pairs, 5pairs
Číslo Modelu MXC011-10 hashi otvárače
Plastové Typ Melamín
čínsky riadu nastaviť čínsky sekanie stick
Množstvo Desať párov
Certifikácia SGS,LFGB
Materiál Plastové
Hashi čierne tyčinky zliatiny tyčinka
japonské jedlo sekanie stick kovová tyčinka pevné námestie kórejského
Funkcia Zrkadlo leštenie procesu
Veľkosť Balenia 23cm x 5cm x 5cm (9.06in x 1.97in x 1.97in)
Typ Jednotky Pár
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1lot/10 párov Japonsko Hashi Prútik, potravinársky Čierny Štvorec na Sekanie palice Sady Sushi Riad Čínsky Melamín Zliatiny Otvárače

1lot/10 párov Japonsko Hashi Prútik, potravinársky Čierny Štvorec na Sekanie palice Sady Sushi Riad Čínsky Melamín Zliatiny Otvárače

Súvisiace produkty

Porovnať