Pôvodné JJRC 3,7 V 400mAh -25 Lipo Batérie pre JJRC H37mini JJRC H37 MINI RC Quadcopter Drone

Nový produkt

Skladom

€7.10

Pridať do obľúbených

Pôvodné JJR/C 3,7 V 400mAh -25 Lipo Batérie pre JJR/C JJRC H37mini JJRC H37 MINI RC Quadcopter Drone

-- Vysokej kvality z pôvodného JJRC. -- Li-po nabíjateĺnou batériou. -- Letí čas asi 6-8mins, čas nabíjania o 45mins. (Single batérie) -- Dvojité batérie na dvojnásobok času letu. -- Ľahké a odolné. -- Kompatibilný s JJRC H37mini RC quadcopter.

-- Značka: JJRC -- Napätie: 3.7 V, -- Kapacita: 400mAh -- Absolutórium hodnotiť: 20 C -- Materiál: Li-po -- čas Nabíjania: približne 45mins -- Pracovný čas: cca 6-8mins -- Kompatibilné s: JJRC H37mini RC quadcopter

Upozornenie týkajúce sa batérie:

-- Don\\'t cez-poplatok, alebo viac-vybíjania batérie. -- Don\\'t put it vedľa vysokej teplote stave. -- Don\\'t to hodiť do ohňa. -- Don\\'t to hodiť do vody. 1.Budeme posielať balíky včasné po zaplatení odovzdať www.haix.sk zabezpečenie overovania, budeme vás informovať inmmediately ak tam je nejaká výnimočná situácia . 2.Sme si vybrať najlepší spôsob dopravy, k vašej krajine,závisí na stave dopravy. 3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

4.Package vrátiť z dôvodu prepravy problém,môžeme sa pokúsiť odoslať alebo vrátenie peňazí. 5.Nie sme zodpovednosť za meškanie causedby ciel,Dovozných ciel,daní alebo iných colných poplatkov.

6.Predpokladaná dodacia lehota pre rôzne spôsoby dopravy: Singapur Post a NLPost sú dobré pre väčšinu zákazníkov, ako bez cla normálne (S 15-60 Dni dodacie lehoty) www.haix.sk Štandardná Doprava je stabilné,bezpečné a rýchle starnutie pre väčšinu krajiny(15-35 Dní dodacia lehota) DHL,UPS a FEDEX sú rýchle (3-8 Dní dodanie čase), ale môže spôsobiť cla. EMS na celom svete: Do USA, veľká BRITÁNIA, Austrália a Kanada zvyčajne trvá 15-20 pracovných dní . 14-30 dní pre väčšinu krajín. 7.Dodacie lehoty 1.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá a kontaktujte nás do 48 hodín,by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení. 1.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! 2.Spätná väzba je veľmi dôležité pre našu firmu a my highlt ocenil, že ak môžete, dajte nám 5 star spätnú väzbu . 3.žiadame, prosím vás, kontaktujte nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. 4.Prosím, neváhajte a dajte nám vedieť váš problém,budeme sa snažiť v našich silách, aby ste spokojní!

Štítky: Lipo Batérie, batéria lipo batérie, lipo 3, 7 v batéria, Lacné lipo batérie, Vysoko Kvalitné batérie lipo batérie, Čína lipo 3, 7 v batéria Dodávateľov.

Číslo Modelu H37mini-batéria
Materiál kov
Použitie Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
RC Diely a Accs Batérie - LiPo
Nástroj Dodávky Batérie
Názov Značky JIN XING DA
Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení Batérie
Pre Typ Vozidla Vrtuľníky
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pôvodné JJRC 3,7 V 400mAh -25 Lipo Batérie pre JJRC H37mini JJRC H37 MINI RC Quadcopter Drone

Pôvodné JJRC 3,7 V 400mAh -25 Lipo Batérie pre JJRC H37mini JJRC H37 MINI RC Quadcopter Drone

Súvisiace produkty

Porovnať