ZDPARTS1X autosedačky Štrbinovou Úložný Box Organizátor Medzera Držiak Pre Hyundai i30 ix35 ix25 Solaris Tucson 2017 Mazda 3 6 cx-5 Subaru

Nový produkt

Skladom

€5.70

Pridať do obľúbených

ZDPARTS1X autosedačky Štrbinovou Úložný Box Organizátor Medzera Držiak Pre Hyundai i30 ix35 ix25 Solaris Tucson 2017 Mazda 3 6 cx-5 Subaru Prodcut Meno : 1Pc Auto Opierke Úložný Box Organizátor Univerzálny Sídlo Medzera Boxy Pocket, Farba: béžová ,hnedá, Čierna Špecifikácie: - Materiál: PU Koža - Typ: úložné boxy alebo zberných nádob Package Zahrnuté: 1pcs x autosedačky Vrecko 1. Vytvára Dodatočný Úložný priestor k dispozícii pre skladovanie ako smartphone, parkovacie lístky, peňaženky, vodné pohár atď 2. Vynikajúce Spracovanie a Nádherné Hľadá - Vyrobené špičkovou PU kože, pridať štýlový do vášho interiéru vozidla 3. Zabrániť Drobné Predmety padajú do Priepasti Vypĺňa medzeru medzi konzolu a autosedačky. Jednoduchá Inštalácia - Stačí vložiť medzeru úložný box sedadla a konzoly, k dispozícii pre väčšie medzery Miesto, telefón, karty, mince, peniaze, kľúč, pohár a pod. Auto seat organizátor bude ušetriť nespočetné množstvo času, aby dôležité veci v prevádzke, kedykoľvek a kdekoľvek. Poznámka: 1. Obrázky sú len pre referenčné účely. Skutočným produktom sú rozhodujúce. 2.Vaša spokojnosť je náš prvoradý záujem. Prosím, kontaktujte nás na lepšie vyriešiť akýkoľvek problém, pred odchodom žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Ďakujeme! Produkt show :

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: úložný box car, mazda 3 skladovanie, držiak pre, Lacné úložný box car, Vysoká Kvalita mazda 3 skladovanie, Čína držiak pre Dodávateľov.

Špeciálne Funkcie Skladovanie
Položka Druh Sietí
Položka Šírka 10inch
Druh Materiálu Vrchná Vrstva Kože
Externé Testovanie Certifikácia BQB
Položka Dĺžka 20inch
Názov Modelu pigehe
Položka Výška 1inch
Názov Značky ZDPARTS
Položka Hmotnosť 0.2kg
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

ZDPARTS1X autosedačky Štrbinovou Úložný Box Organizátor Medzera Držiak Pre Hyundai i30 ix35 ix25 Solaris Tucson 2017 Mazda 3 6 cx-5 Subaru

ZDPARTS1X autosedačky Štrbinovou Úložný Box Organizátor Medzera Držiak Pre Hyundai i30 ix35 ix25 Solaris Tucson 2017 Mazda 3 6 cx-5 Subaru

Súvisiace produkty

Porovnať