KNCOKAR 1 pár Pamäťovej Peny Šport Vložky Absorpciu Potu Podložky Beží Športovej Obuvi Vložky Priedušné Vložky Starostlivosť o Nohy Muži Ženy

Nový produkt

Skladom

€3.63

Pridať do obľúbených

Produkt: Športová Obuv pad Pohlavie: Unisex Materiál: Silikón Farba: Ako na obrázku zobraziť Veľkosť: Jedna veľkosť, môžete znížiť topánky pad podľa vašich topánky veľkosť. Muži veľkosť(250~280): Vhodné pre EÚ 40-44 NÁS 7.5-11 UK 7-10.5 Žien veľkosť(225~250 v): Vhodné pre EÚ 35-40 NÁS 5-7.5 UK 4.5-7 Stav: 100% Zbrusu Nový Stielka typ: starostlivosť o zdravie stielka Funkcia: Zahusťovanie, mäkké, pohodlné, priedušné, šok absorpcie, deodorization Funkcia: Mäkké, pohodlné, šok absorpcie,Vhodné pre športovú obuv. Stielka môže byť rez, aby sa zmestili vaše topánky najviac. Zdravé stielka, zdravý šport, zdravý život. Obsah balenia: Jeden pár X Topánky pad, Farba nezhody:

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor osvetlenie .pozadie atď. však . ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby .kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

Platby :

1).Sme akceptuje alipay tu.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2).Platba musí byť vykonaná do 5 dni od objednávky.

3).Ak nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a znova platby musia vyčerpaná do 5 dní.

Zásielky

Poznámka: v dôsledku ruskej poštová politika úprava, kupujúci je potrebné vyplniť v správny názov prijímateľa meno a priezvisko

"Doprava zadarmo" projekt začne "Čína post" Ak ste nedostali tovar v lehote 45 dní po zaplatení, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať tovaru, odpovedať späť k vám čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka.Stav skladu a je odlišný čas, vyberieme váš projekt pre rýchle dodanie.

Spätná väzba

Prosím, zanechajte päť hviezdičiek spätnú väzbu.

Budeme s vami spolupracovať, aby, až kým nebudete spokojní. Úprimne dúfam, že si môžete nechať nám pozitívnu spätnú väzbu.

Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní s nákupe, prosím, kontaktujte nás prostredníctvom Mojich posolstiev, alebo Požiadať Predávajúceho Otázky, pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby .PROSÍM, dajte nám 1,2,3-hviezdičkový Podrobné hodnotenia Predajcu, pretože sú rovné negatívne

Medzinárodné Kupujúci Vezmite Prosím Na Vedomie:

1).Zvyčajne sme lodí kupujúceho položky ako v nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo kupujúci dane.

Avšak, dane určuje kupujúci vlastné, nie u nás, v rôznych krajinách pre rôzne sadzby dane, takže ak všetky dane potom kupujúci by mal vydržať.

2).Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položkách ceny alebo poplatky za dopravu .Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

3).Prosím, informujte sa u svojho countrys colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup。

Štítky: stielka starostlivosť o nohy, vložky potu, šport stielka obuvi, Lacné stielka starostlivosť o nohy, Kvalitné vložky potu, Čína sport topánky stielka Dodávateľov.

Šírka Obuvi Stredná(B,M)
Vzor Typ Pevné
Funkcia Šok-Absorpčných,Nízka Hmotnosť,Pot-Absorpčných,Výška Zvyšuje,Priedušná,Deodorization
Stielka Výška 1 cm-3 cm
Položka Druh Vložky
Názov Značky KNCOKAR
Číslo Modelu 00
Veľkosť Obuvi Ženy Kategória Muži Veľkosť
Materiál EVA
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 10cm x 5cm (11.81in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

KNCOKAR 1 pár Pamäťovej Peny Šport Vložky Absorpciu Potu Podložky Beží Športovej Obuvi Vložky Priedušné Vložky Starostlivosť o Nohy Muži Ženy

KNCOKAR 1 pár Pamäťovej Peny Šport Vložky Absorpciu Potu Podložky Beží Športovej Obuvi Vložky Priedušné Vložky Starostlivosť o Nohy Muži Ženy

Súvisiace produkty

Porovnať