12PCS/Set Zadarmo Zásielky Zlato Kov Dezert Zásobník Tortu Stojan Cupcake Pan s Rôznymi Druhu, Svadby Domov Prípade Strany Dodanie

Nový produkt

Skladom

€177.45

Pridať do obľúbených

12PCS/Set Zadarmo Zásielky Zlato Kov Dezert Zásobník Tortu Stojan Cupcake Pan s Rôznymi Druhu, Svadby Domov Prípade Strany Dodanie

Každá kvetina, dekorácie a osvetlenie uvedené v fotky sú použité pre grafické účely, a nie sú zahrnuté.tak veľa našich zákazníkov, ktorí len chcú tieto na displeji kdekoľvek a nechcú. ak chcete kúpiť naše LED základne s diaľkovým ovládaním, prosím, kontaktujte ma a bude vám najlepšiu cenu.

môžete tiež zvážiť useing našom mini reflektory. cena sa nemusíte inclduing to,

ak chcete,že, prosím, cítiť bez kontaktu so mnou. 1) v súčasnej Dobe sa môžete zaplatiť cez paypal,Alipay, Západ Únie, bankový prevod ,moenybookers,master card,QIWI.tiež môžete platiť pomocou vyberte debetné karty ,vrátane Maestro,solo,Cahe bleue,poste platiť,cartasi,4B a Euro6000. 2)Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 3), Ak môžete,\\'t check out bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1.Zvyčajne sme sa dodanie tovaru k vám o 7--15 dní štandardne doprava FEDEX IE ,UPS, DHL, ALEBO DPEX A EMS ,ak festival a dovolenku ALEBO položky na sklade,že bude meškanie 15--30 dní. ( Všetky naše svadobné položky sú láskyplne ručne vyrobené na objednávku, takže prosím, aby až do 30 pracovných dní pre nich byť expedovaný k vám .)ak musíte sa poponáhľať ,please feel free, kontaktujte nás platiť extra najrýchlejšie zásielky náklady na vašej objednávky. Ak nie, budeme loď vám balík omeškania doprava .

2. Zadarmo zásielky náklady nezahŕňajú diaľkové poplatok,ak vaša adresa patrí do Vzdialenej oblasti,musia platiť viac extra $ alebo viac pri Vzdialenej oblasti.

3.Sme uistite sa, že každá dobrá má jemné balík ,ale prosím, otvorte zásielku a nechajte carefuly pred prihláste sa pre prijatie.

4. SLUŽBY ZÁSIELKY ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môžu líšiť pomaly, najmä počas extra prázdnin.

5.Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.haix.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Colné Problémy,

1.objednávky môže byť potrebné na prejednanie v krajine príjemcu.

2.naše cenu výrobkov a náklady na dopravu nie vrátane všetkých colných poplatkov.

3.prosím skontrolujte, či vaša objednávka môžu byť účtované dodatočné dovozné clá,dane alebo do iného colného súvisiacich poplatkov.

4.Dovozného cla,daní alebo iných omeškania spôsobené krajine príjemcu'customs oddelenie

5.Dodatočné náklady alebo meškanie sa môže vyskytnúť počas internation obchodu .úprimne dúfam, že kupujúci nepoužívajte dodatočných dovozných nákladov alebo colné odbavenie meškanie ako dôvod pre requestion náhrady alebo ukončenia negatívnu spätnú väzbu.

Štítky: pan pan, pan zlato, pan na tortu, Lacné pan pan, Vysoká Kvalita pan zlato, Čína pan na tortu Dodávateľov.

Materiál kov
Príležitosti Strana,Valentine's Deň,Svadby,Veľkonočné,Vianočné,Svadobné & Angažovanosť,Grand Udalosť,Výročie,Nový Rok,Čínsky Nový Rok,deň Vďakyvzdania,Narodeninová Párty
Číslo Modelu SPS
Vzor Žiadna Bodka
Typ Jednotky veľa (12 ks/lot)
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Hmotnosť Balenia 10.0kg (22.05lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

12PCS/Set Zadarmo Zásielky Zlato Kov Dezert Zásobník Tortu Stojan Cupcake Pan s Rôznymi Druhu, Svadby Domov Prípade Strany Dodanie

12PCS/Set Zadarmo Zásielky Zlato Kov Dezert Zásobník Tortu Stojan Cupcake Pan s Rôznymi Druhu, Svadby Domov Prípade Strany Dodanie

Súvisiace produkty

Porovnať