BST501 Plus - automobilový motor elektrické problém tester (test senzory, elektrické drôty, ECU, vstrekovačmi paliva, palivové čerpadlo, compon)

Nový produkt

Skladom

€173.50

Pridať do obľúbených

BST501 Plus, a Automobilový Motor Elektrické Problém Tester

Zavedenie BST501 Plus, a automobilový motor elektrické problém tester

BST501 Plus je nový tester preskúmané, vyvinuté a vyrobené BST výrobcu. To je aktualizovaná verzia BST501. A BST501 Plus kombinuje funkcie BST501 paliva injektor tester, BST202 palivové čerpadlo tester, BST103 automobilový senzor simulátor a BST105 automobilový snímač pulzu tester. Používa sa na testovanie problém všetkých elektronických komponentov súvisiacich s motorom a elektrický skrat. Aby skraty a zlé hliny ľahké nájsť. Je potrebné tester na opravu motora problém. A aby motor elektrické problém skúšky a opravy ľahko.

Funkcia BST501 Plus, a automobilový motor elektrické problém tester

1. Test auto snímače a komponenty, napätia, odporu, alebo impulz, a test elektrického obvodu. Robiť krátke circuts a zlé hliny ľahké nájsť.

BST501 Plus má funkcia multi meter, ale všetky hodnoty sú navrhnuté pre automobilové použitie špeciálne. Tak to môžete vyskúšať maximálny, minimálny a prúd, napätie a odpor pulz senzory, automobilových komponentov a elektrický skrat . A má graf na displeji.

2. Simulácia snímača na prácu s ECU

Zákazníci môžu odpojiť senzory s ECU, a potom pripojte BST501 Plus s ECU (použitie BST501 signál drôt ak sa chcete spojiť s ECU signál pin), použite BST501 Plus simulovať senzory do práce, vstupné senzory napätia, odporu, alebo signál ECU, sudca problém senzorov alebo ECU úpravou signálu medzi senzormi a ECU sa stane samostatnou menou. A potom skontrolujte ECU a motor pracuje spätnú väzbu.

3. Test automobilový paliva injektor práca

BST501 Plus môžete vyskúšať kvalitu, otvorenie, pracovné a atomizing všetkých 12v automobilový vstrekovačmi paliva. Skontrolujte vstrekovačmi paliva vyhorenia, úniku a uviazol. To môže vyskúšať maximálne 6 kusov 12v automobilový vstrekovačmi paliva spoločne v rovnakom čase alebo test nich samostatne. Alebo test 6 jednotiek vstrekovačmi paliva v skupine tak, aby štart motora po oprave motora problém alebo vstrekovačmi paliva problém alebo ECU problém. Zákazníci si môžu upraviť frekvenciu a šírku impulzu maximálne 6 vstrekovačmi paliva spolu alebo samostatne pri testovaní a nastaviť vstrekovanie čas a počítať.

Upozornenie. V prípade, že zákazníci potrebujú test nízka impedancia injekčných užívateľov drog, BST501 Plus môžete vyskúšať maximálne 2 nízka impedancia injekčných spoločne v rovnakom čase. Pretože maximálny výstupný prúd BST501 je 15A, ale nízka impedancia injektor prúd 6A/set.

4. Test automobilový palivové čerpadlo pracuje

BST501 Plus môžete vyskúšať any12v automobilový palivové čerpadlá úniku, elektrický systém palivových čerpadiel, a aby palivové čerpadlá uviazol. Nastavenie rýchlosti jazdy jedného z akejkoľvek 12v automobilový palivové čerpadlo pri testovaní.

5. Test a čistí klimatizačný kompresor

BST501 Plus má funkcia testovanie klimatizácia kompresor a čistenie klimatizácie kompresora, nastaviť rýchlosť kompresora pri testovaní.

Komponenty BST501 Plus, a automobilový motor elektrické problém tester

1. BST501 Plus hlavné tester

2. Auto batérie, napájací kábel ( čierny klip sa používa na prepojenie s zemi, červená klip sa používa na pripojenie s napájaním)

3. Palivo injektor prípojný kábel (jeden kábel so 6 zásuvkami, s cieľom pripojiť maximálne 6 injekčných užívateľov drog)

4. Palivové čerpadlo prípojný kábel (jeden kábel s 2 lietať vodičov, aby ak sa chcete spojiť s palivové čerpadlo alebo klimatizácia kompresor)

5. Auto senzor okruhu pripojenie klip ( black klip sa používa na prepojenie s zemi, červené pero sa používa na pripojenie signál wire senzorov)

6. Auto ECU signál pin pripojenie vodičov ( žltá drôt sa používa na pripojenie signál pin ECU )

7. Manuál v angličtine a CD prevádzky video

Vezmite prosím na vedomie, funkcia BST501 a BST501 Plus je iný, BST501 len môžete vyskúšať vstrekovačmi paliva, palivové čerpadlo a klimatizácia kompresor. BST501 Plus má viac funkcií.

V prípade, že zákazníci, ktorí majú BST501 paliva injektor tester už, a želáte aktualizovať váš BST501 na BST501 Plus, prosím, kontaktujte BST, doručiť späť svoje BST501 tester, a zaplatiť akciovú cenu 100 USD. Budeme aktualizovať svoj BST501 na BST501 Plus. Zákazníci by mali platiť za doručenie.

Štítky: motor tester, motor snímač tester, Čerpadlo Tester, Lacné motor tester, Vysoká Kvalita motora snímač tester, Čína čerpadla tester Dodávateľov.

Verzia Softvéru motor problém test
Položka Šírka 16cm
Položka Dĺžka 24cm
Externé Testovanie Certifikácia ISO9000
Názov Modelu BST501 Plus
Hardvéru Verzia motor problém test
Napätie 12V
Položka Hmotnosť 1.5kg
Položka Výška 13cm
Názov Značky BSTSparkTec
Moc 9W
Položka Druh Elektrické Testery & Test Vedie
Druh Materiálu elektrické dosky
Elektronické No
Hmotnosť Balenia 1.5kg (3.31lb.)
Veľkosť Balenia 24cm x 16cm x 13cm (9.45in x 6.30in x 5.12in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

BST501 Plus - automobilový motor elektrické problém tester (test senzory, elektrické drôty, ECU, vstrekovačmi paliva, palivové čerpadlo, compon)

BST501 Plus - automobilový motor elektrické problém tester (test senzory, elektrické drôty, ECU, vstrekovačmi paliva, palivové čerpadlo, compon)

Súvisiace produkty

Porovnať