Sexy Anime Evangelion EVA Plavky Backless Plavky jednodielne Cosplay Kostýmy SUKUMIZU Asuka Ayanami Mari Plavky

Nový produkt

Skladom

€13.34

Pridať do obľúbených

Položka Názov

Sexy Anime Evangelion EVA Plavky Backless Plavky jednodielne Cosplay Kostýmy SUKUMIZU Asuka Ayanami Mari Plavky Funkcie

Roztomilý & Sexy Anime Evangelion EVA Asuka, Ayanami & Mari Design Plavky Sukumizu, Obmedzené Ver. Vás to Stojí za to!! Popis 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. Farba:Ako je znázornené na obrázku Materiál:bavlna Veľkosť: S/M/L/XL tabuľka veľkostí : Veľkosť Poprsia CM OV 70A M 70AB/75A L 70C/75AB/80A XL 75C/80AB/85A Paket Zahŕňa: 1* plávanie oblek Kupujúcemu Oznámenie 1. Vezmite prosím na vedomie, fotografia sa nemusí zobraziť skutočnú veľkosť,prosím pozrite si Popis veľkosť detaily. 2. Prosím povolený, 1-3mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie,vďaka. 3. Vzhľadom na rozdiel betewen rôznych monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme vám za nákup z nás, pls, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek problémy o výrobok !

Po zaplatení potvrdenie, tovar vám bude odoslané do 1-5 pracovných dní(Custom-made potrebné, 7-10days). Dodacia lehota Cca:ePacket 7-35 dní .Čína Príspevok Registrované Air Mail 30-50days. EMS 10-20 dní .UPS , USPS a DHL 7-10 dní vezmite Prosím na vedomie, dodacia lehota daná www.haix.sk je približný a môže sa líšiť v závislosti na vzdialenosti od Číny, ako aj colné predpisy Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžete sledovať môj pozemok? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet. Je tam všetky dane colný? Obvykle budeme deklarovať minimálnu hodnotu, aby sa zabránilo colné daň. Ale v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. Takže by ste mohli nechať správu pri vytváraní objednávky o akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť.

Štítky: www.haix.sk, www.haix.sk, on-line nakupovanie, Automobilový priemysel, Telefóny A Príslušenstvo, Počítače A Elektronika, móda, Krása A Zdravie., Dom A Záhrada, Hračky A Športové, Svadby & Udalosti.

Typ Zdroja Anime
Položka Druh Sady
Veľkosť S, M, L, XL
Komponenty jeden kus
Názov Značky LUOGEN
Číslo Modelu 22%
Pohlavie Ženy
Znaky Evangelion
Materiál Polyester
Špeciálne Použitie Kostýmy
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 4cm (3.94in x 3.94in x 1.57in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Sexy Anime Evangelion EVA Plavky Backless Plavky jednodielne Cosplay Kostýmy SUKUMIZU Asuka Ayanami Mari Plavky

Sexy Anime Evangelion EVA Plavky Backless Plavky jednodielne Cosplay Kostýmy SUKUMIZU Asuka Ayanami Mari Plavky

Súvisiace produkty

Porovnať