Najnovšie 3730 Profesionálny Statív Hliníkový Nastaviteľný Statív s Loptu Hlavou Gimbal Stojan Kamery Držiak pre Nikon/Canon/Smartphone

Nový produkt

Skladom

€31.15

Pridať do obľúbených

Nové Profesionálne Video Videokamera Statív Statív s Hlavou Kamery Príslušenstvo Stojan Mount pre Chytré telefóny/DSLR/SLR/Kamery Špecifikácie: Hmotnosť: 1.22 KG Statív Sekcií: 3 Zložený výška: 610mm Maximálna pracovná výška: 1520mm Maximálne zaťaženie hmotnosť: 3.5 KG PTZ typ: guľovú hlavu Funkcie: Všetky komponenty sú vyrobené z vysoko pevnej hliníkovej zliatiny presnosť die-odlievanie plastov procesu. povrch cez ťažké oxidácii liečby, s výbornou priľnavosťou. pan gombík plne funkčná, nie je len zabezpečiť zamykanie sily, ale tiež, aby poskytovali čo stabilnú podporu kamery. základňa o 360 stupňov horizontálne rotácie, môže poskytovať plný rozsah obrázky. rýchle prijatie medzinárodných štandardov platformu.

Produkty Patria: 1 x Stojan 1 x Taška Prípade

1.Akceptujeme platbu navrhne www.haix.sk len(Escrow. T/T. western union,kreditné karty, atď.).Platba musí byť uskutočnená within3 dni od objednávky.

2.V prípade, že ste ocuur všetky platobné problémy, keď si urobiť objednávku,prosím kontaktujte nás so žiadosťou o pomoc.

1.Sľubujeme, lode von do 48 hodín po platbe prišli nás (okrem dovolenky)

2.Ak ste nedostali vašu zásielku do 39 alebo 59days,prosím, kontaktujte nás.budeme sledovať zásielky a odpovieme vám hneď ako to bude možné.Sľubujeme vám uspokojivé riešenie.

3.Ak váš detail adresu patria do vzdialenej oblasti regiónu,expresné cena bude vyššia ako štandard.

Cena, ktorú ste zaplatili za tovar, nie vrátane dane colný.Prosím, odpusť nám naše hriechy,sme nemôže záťaž akéhokoľvek colného poplatku.

Budeme deklarovať nízku hodnotu, aby sa zabránilo dane,ale ak sa to stalo,prosím, coorperate s vašou polohou vlastné, ak chcete kompletný colné odbavenie .Prepáč, že nie sme zodpovední za colné poplatky.

Avšak,budeme sa snažiť v našich silách, aby sa minimalizovalo príplatok pre našich zákazníkov.

1.Akceptujeme vrátiť alebo vymeniť, pretože chybné položky kvality. Ale prosím, nie otvorenej bez komunikácie. Kupujúci nemusí starať o to absolútne! Ak máte akékoľvek otázky,obráťte sa na nás, keď budete sú pohodlné.

I belive môžeme vyriešiť spor prostrediu.Sľubujem, že sme vám uspokojivé riešenie!

2. Prosím nerozoberajte produkt bez povolenia,alebo budete stratila záruka právo.

1.Všetky výrobky sú 100% pôvodnej nové a testované pred zásielky.

2.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách,prosím dajte nám 5 star spätnú väzbu.

3.Ak máte nejaký problém a otázka regading svoj preklad,kontaktujte nás, prosím, pred odchodom na akýkoľvek druh spätnej väzby.

4.Všetky e-maily budú zodpovedané do 1 pracovného dňa.Ak nechcete prijatú náš e-mail,Prosím láskavo znovu odoslať alebo sťažnosti na náš manažér.

Štítky: Profesionálny Statív, statív s loptu hlavou, Nastaviteľný Statív, Lacné profesionálny statív, Vysoko Kvalitný statív s loptu hlavou, Čína nastaviteľný statív Dodávateľov.

Hmotnosť (g) Jeden tisíc dve sto dvadsať
Použitie Digitálny Fotoaparát
Zložené Dĺžka (mm) Šesť sto desať
Max Extened Dĺžka (mm) Tisíc päťsto dvadsať
Číslo Modelu ET060-jia03730
Materiál Hliník
Názov Značky KAMAY
Druh Profesionálny Statív
Package Áno
Veľkosť Balenia 62cm x 8cm x 8cm (24.41in x 3.15in x 3.15in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 1.3kg (2.87lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Najnovšie 3730 Profesionálny Statív Hliníkový Nastaviteľný Statív s Loptu Hlavou Gimbal Stojan Kamery Držiak pre Nikon/Canon/Smartphone

Najnovšie 3730 Profesionálny Statív Hliníkový Nastaviteľný Statív s Loptu Hlavou Gimbal Stojan Kamery Držiak pre Nikon/Canon/Smartphone

Súvisiace produkty

Porovnať