50pcs/veľa 25 mm s 10 mm ústa otvoriť Krištáľové Sklo Kvetinové Vázy Terárium Kontajner Micro Krajiny Sklenené Fľaše, poháre diy hľadanie

Nový produkt

Skladom

€37.32

Pridať do obľúbených

Popis

50pcs / veľa

Zahŕňajú : galss goble.

Pls Poznámka: 1. Sklo je fra gile , Prosím, ca reful nosenie , dbať na bezpečnosť 2.Všetky sú vyrábané ručne , Tak trochu inak po jednom je nevyhnutné. 3.Pretože handmaade.tak je možné mať malé deformácie niekedy., malé bubliny a tak ďalej,pls, že predtým, ako platenia,ďakujem.

č te:

farby displeja obrázok sa môže mierne líšiť od skutočných položiek, pretože svetla ,pokiaľ je to možné?t prijať tento rozdiel,prosím, neváhajte ho objednať. vďaka.

100% Spokojnosť:

Pred alebo po vás cenovú ponuku moje predaj položky ,ak máte nejaké otázky,budeme sa snažiť pomôcť vám v 24 bussiness hodín,po prijatí nákupu tovaru,ak nebudete spokojný s mojím produktom ,ktoré ste sa dostali všetky vrátenie okrem prepravné poplatky.pretože som presvedčený, že zákazník má právo navždy.

Platby

pripravíme položky do 3 pracovných dní po prijatí platby prijaté

čas spracovania bude trvať 15-20 workingdays s rôznymi orer.

Doprava

To zvyčajne trvá asi 20-30 pracovných dní ( nezahŕňa sobotu, nedeľu a štátne Sviatky ) na dosiahnutie väčšiny krajín.

Budeme post položky pre vás Čína Príspevok Vzduchu s zaregistrovať. Kontaktujte nás, ak položka nie je dorazí v priebehu 30 pracovných dní. Môžete Zanechať mňa pozitívnu spätnú väzbu, a ponúkajú mi päť hviezdičiek na všetky podrobnosti o hodnotenie predajcu.

budeme sa zaúčtuje položka s 5 dní po obdržaní platby

prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu

Budeme si vybrať EMS pre vás, ak vaša objednávka viac ako 2 kg, v jeden čas

Kontaktujte nás

Dobrá komunikácia je najlepší spôsob, ako vyriešiť akýkoľvek problém. Vitajte poslal e-mail na nás s prípadnými problémami,

Spätná väzba:

Prosím kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu, ak máte akékoľvek problémy pred odchodom spätnej väzby. budeme odpovedať váš e-mail do 12 hodín. Prosím, žiadne unáhlené negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu . povedz mi svoje problémy . budeme sa snažiť, aby vám pomohol . vaša spokojnosť je naším cieľom.

Štítky: fľaša urob si sám, diy terária, terárium fľašu, Lacné fľaša urob si sám, Vysoká Kvalita diy terária, Čína terárium fľaša Dodávateľov.

Číslo Modelu 25*15 mm 25*30 mm
Jemné alebo Módne móda
Štýl Trendy
Názov Značky SexeMara
Kovy Typ Žiadne
Položka Druh Prívesky
Pohlavie Unisex
Tvar\vzor Kolo
Materiál Sklo
Prívesky Typ Kruh
Veľkosť Balenia 10cm x 5cm x 10cm (3.94in x 1.97in x 3.94in)
Typ Jednotky veľa (50 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.6kg (1.32lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

50pcs/veľa 25 mm s 10 mm ústa otvoriť Krištáľové Sklo Kvetinové Vázy Terárium Kontajner Micro Krajiny Sklenené Fľaše, poháre diy hľadanie

50pcs/veľa 25 mm s 10 mm ústa otvoriť Krištáľové Sklo Kvetinové Vázy Terárium Kontajner Micro Krajiny Sklenené Fľaše, poháre diy hľadanie

Súvisiace produkty

Porovnať