OBD Predné Parkovacie pomoc so 4 predný nárazník senzor, OBD plug and Play, Canbus Rýchlosti Ovládané, Rýchle Upozornenie, Auto Mute

Nový produkt

Skladom

€81.60

Pridať do obľúbených

2015 nový produkt nie drsné auto predné snímací systém pre chevrolet

Aký je rozdiel medzi Napa OBD Pred Senzor a iných predné senzory?

Existuje 6 hlavné rozdiely:

1) NAPA predné senzor je canbus kontrolované. To je práca, keď je rýchlosť 0-20kmh a vypne automaticky, keď rýchlosť je viac ako 20kmh. Ale iné, predné senzory sú brzdy-riadený typu. Začnú pracovať zakaždým, keď brzdy panel je stlačené.

2) NAPA predné senzor je OBD plug-and-play, štýl, nie je potrebné rezať všetky káble. Ale iné, predné senzory musia znižovať 3 káble na inštaláciu.

3) NAPA predné senzorové dostal mercedes-typ displeja pred predné sklo, jednoduché a pekné.

4) Všetky snímače sú dodávané s možnosťou vody-dôkaz konektor medzi senzorom a jeho kábla. To robí to oveľa jednoduchšie, proces zmeny poškodený senzory.

5) NAPA predné senzor predstavuje viac inteligencie. Zvuk je mäkké a jemné. To bude pauza zvuk upozornenie na zníženie hluku pri vzdialenosť sa nemení v priebehu 3 sekúnd.

6)Napa predné senzor ponúka ako muţi a ţeny OBD konektor. Muž je konektor na pripojenie s autom pôvodné OBD, samica konektor funguje ako pôvodný OBD.

Balenie A Doprava

Balenie Detail: Box Dodanie Detail: 2-3days

Naše Služby

1. Dodanie mix kontajner služby : môžeme zbierať všetky rôzne tovaru od zákazníka iných dodávateľov, takže mix kontajner ALEBO mix balík do usporiadať zásielky.

2. Vitajte distribútor negociation.

3. Dobre vyškolený a skúsený predaj odpovedať na všetky vaše otázky v angličtine

4. Vitajte distribútor negociation.

5. Ochrana vašej predajnej plochy, značka, balenie a všetky vaše osobné informácie

B ackground

Napa začínal ako export podniku v roku 2006, tradičné výrobky, ktoré pokrývajú širokú škálu auto bezpečnosti produktu a zábavných systému, ako je parkovanie senzor, auto alarm, centrálne uzamknutie, moc okien, spätné kamery, auto dvd, gps, atď. Napa investuje na výskum, vývoj a výrobu niektorých vyššie uvedených produktov. Napa tiež úzko spolupracuje s partnerskými továrne na zabezpečenie kvality a ceny spôsobilosti. Veľa zákazníkov, ktorí pracujú s nami 5 rokov alebo viac.

Určenie polohy

Napa Priemysel pozíciu seba ako profesionálny dodávateľ auto elektronika a auto re-montáž výrobkov na svetovom trhu. Po rokoch úsilia, Napa rastie byť priekopníkom v určitých auto modernizácie a refitting produkty, ako napríklad automatické sklopné zrkadlo, inteligentné tlačidlo push-tlačidlo štart systému, okolo zobraziť monitorovací systém, integratívna hmlové svetlo s denných prevádzkových svetlo a canbus predné senzory, atď.

Naše Poslanie

NAPA má skupina mladých, čestných, zodpovedných a skúsených pracovníkov. Poslaním NAPA je ponúkať našim zákazníkom najmodernejšie a pridanou hodnotou, výrobky, upgrade stredne a vysoko kvalitné autá s luxusné vybavenie, a aby uspokojili rastúci dopyt personalizácie z majiteľov automobilov.

Prečo Si Vybrať Napa

Odpoveď: Napa je vždy spoľahlivý, vždy pracujú so zákazníkmi na dlhodobom základe;

B: Ponúkame Jedinečné a Inovatívne produkty, ktoré si môžete očakávať.

C: One-stop riešenie dodávateľ: ponúkame nielen produkty, ponúkame tiež kompletný balík medzinárodných obchodných riešenie na určitých zákazníkov: R&D, odber vzoriek, nákup, kontrolu kvality, logistiky, dokumentácia a ďalšie.

Štítky: parkovanie pomoci, obd parkovací senzor, canbus parkovací senzor, Lacné parkovanie pomoci, Vysoká Kvalita obd parkovací senzor, Čína canbus parkovací senzor Dodávateľov.

Názov Modelu predné senzor-22
Jazyk OSD Angličtina
Druh Materiálu plastové a hardware
Auto Maker Chevrolet
Druh Viditeľné
Názov Značky NVOTN
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)
Veľkosť Balenia 22cm x 20cm x 10cm (8.66in x 7.87in x 3.94in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

OBD Predné Parkovacie pomoc so 4 predný nárazník senzor, OBD plug and Play, Canbus Rýchlosti Ovládané, Rýchle Upozornenie, Auto Mute

OBD Predné Parkovacie pomoc so 4 predný nárazník senzor, OBD plug and Play, Canbus Rýchlosti Ovládané, Rýchle Upozornenie, Auto Mute

Súvisiace produkty

Porovnať